Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Bacalaureat 2022

Libnet Ro
Rezultate Bacalaureat 2022. Sorin Cimpeanu: Scoala trebuie sa asigure un nivel de minimum nota 7 cu ceea ce inveti la scoala, fara teme si meditatii

Rezultate Bacalaureat 2022. Sorin Cimpeanu: Scoala trebuie sa asigure un nivel de minimum nota 7 cu ceea ce inveti la scoala, fara teme si meditatii

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, in contextul publicarii rezultatelor de la Evaluarea Nationala si Bacalaureat, ca scoala trebuie sa asigure un nivel de minimum nota 7 cu ceea ce inveti la scoala, fara teme si fara meditatii.

Cum s-a descurcat la Bac singurul elev al liceului din comuna Lopatari, Buzau, inainte ca scoala sa fie desfiintata

Un singur absolvent al liceului din comuna buzoiana Lopatari, dintr-o clasa de sase elevi, a sustinut examenul de Bacalaureat, sesiunea vara 2022. Din pacate, acesta a fost respins. Rezultatul vine intr-un moment si-asa dificil pentru comunitatea locala, care a aflat ca unitatea de invatamant va fi desfiintata.

Bacalaureat 2022: Candidatul care a fost nevoit sa reia examenul la Limba Romana pentru ca i s-a dat o foaie gresita si a reusit sa obtina nota 10

Alexandru Trifu, absolvent al Colegiului National Tudor Vladimirescu este unul dintre candidatii de la examenul de Bacalaureat care a reusit sa obtina media maxima.

Eliza Iliescu a luat note mari la Bacalaureat 2022! Media ei este o mandrie pentru mama sa (exclusiv)

Eliza Maria Iliescu a trecut cu bine peste unul dintre cele mai importante examene din viata. A reusit sa treaca de Bacalaureat cu note foarte mari. Eliza a fost si sefa de promotie a absolventilor Colegiului Dimitrie Paciurea. Ce medie la Bacalaureat a avut Eliza Iliescu Anterior, Eliza a declarat pentru impact. ro ca nu are .

Bacaralaureat 2022 Dambovita. Cea mai mare rata de promovare din ultimii ani, chiar daca doua licee au zero barat

Liceul din Cojasca si Liceul Tehnologic din Pucioasa, ambele din judetul Dambovita, au reusit performanta negativa de a nu avea niciun elev promovat la examenul de Bacalaureat 2022.

Rezultate Bacalaureat 2022. Lista facultatilor la care te poti inscrie fara BAC

Rezultate Bacalaureat 2022. Elevii de clasa a XII-a care nu au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat 2022 au posibilitatea de a urma o forma de invatamant superior.

World Vision Romania: Doar jumatate dintre elevii care au terminat clasa a VIII-a acum patru ani au reusit sa ia examenul de Bacalaureat 2022

Doar unul din doi adolescenti dintre cei care au absolvit clasa a VIII-a in anul scolar 2017-2018 a ajuns sa ia examenul de Bacalaureat 2022, potrivit datelor oficiale analizate de World Vision Romania.

carturesti.ro

Un liceu tehnologic din Olt are 100% promovare la Bacalaureat. Cea mai mica medie a fost 6,6

Liceul Tehnologic Iancu Jianu din judetul Olt a avut un grad de promovare de suta la suta la Bacalaureatul din acest an, fiind singura din judet cu o asemenea rata de succes.

Val urias de contestatii la Bacalaureat 2022, in Olt. Aproape o treime din notele de la Istorie si Limba Romana sunt puse la indoiala

Un numar foarte mare de candidati care au sustinut in judetul Olt probele Bacalaureatului 2022 au formulat contestatii in urma afisarii rezultatelor.

Calendar BAC 2022 sesiunea de toamna. Cand trebuie sa te inscrii

Calendar BAC 2022 sesiunea de toamna, cand se fac inscrierile si cand au loc examenele. Elevii claselor a XII-a din acest an au avut parte de o prima sesiune de examene la Bacalaureat, sesiunea de vara. incepand cu data de 16 august se va da startul sesiunii de toamna, iar Ministerul Educatiei are deja publicat .

Rezultate Bacalaureat 2022 Botosani. Judetul se afla in topul national. Sase elevi au 10 pe linie

Dupa afisarea rezultatelor la Bacalaureat 2022, judetul Botosani se afla in top 10 national din punct de vedere al ratei de promovabilitate. Sase candidati au obtinut media 10 la Bac.

Bacalaureat 2022 Brasov: multe medii foarte bune, dar niciuna de 10. Doua recorduri negative in judet

Pentru prima oara dupa multi ani, in judetul Brasov nu s-a inregistrat nicio nota de 10 la Bacalaureat. Mai mult, in acest an nu exista niciun liceu cu promovabilitate 100%.

Unul dintre elevii lui Carmen Iohannis a luat nota 10 la BAC: Ne-a invatat sa fim, in primul rand, oameni

Unul dintre cei doi elevi din Sibiu care au obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat anul acesta a avut-o drept diriginta pe sotia presedintelui Romaniei,Carmen Iohannis. Unul dintre elevii lui Carmen Iohannis a luat nota 10 la BAC Pavel Mihailescu a urmat cursurile Colegiului National Gheorghe Lazar din Sibiu, profilul Stiinte ale Naturii Bilingv, engleza, si a avut-o diriginta pe Carmen Iohannis, potrivitTurnul Sfatului. Doamna diriginta ne-a invatat sa fim, in primul rand, oameni. Ea ne spunea mereu: faceti ceva ce va place si ce iubiti, ca banii vor veni, a declarat Pavel Mihailescu. Pavel a dat Bacalaureatul la Limba romana, la Matematica si la Anatomie. Nu se astepta sa-l iamedia 10, pentru ca a avut emotii la anatomie. Va spun sincer ca nu ma asteptam. Am invatat mult, dar nu ma asteptam la note perfecte. La matematica nu am avut niciun fel de emotii. Chiar daca subiectele au fost usoare, pot spune, mandru de mine, ca oricat de grele ar fi fost tot as fi luat aceasta nota. La romana nu am fost foarte sigur, desi am respectat baremul si am scris cat de bine si cat de frumos am putut si, sincer sa fiu, cele mai mari emotii le-am avut la anatomie. Acolo, la subpunctul C, de la ultimul exercitiu a picat fiziologia analizatorului cutanat si in dimineata cu examenul am spus sa invat asta, dar n-am facut-o si exact asta mi-a picat. Recunosc ca m-am blocat putin cand am vazut, dar se pare ca m-am descurcat, a mai spus acesta. Rata de promovare inainte de contestatii) inregistrata de absolventii studiilor liceale si au sustinut probele examenului de Bacalaureat in sesiunea iunie-iulie 2022, la nivelul judetuluiSibiu, este de 78,3%, potrivit Ministerul Educatiei.

Rezultate Bacalaureat 2022 Neamt. Sute de note maxime si o surpriza la mediile de 10

Absolventii liceelor din Neamt la examenul de bacalaureat 2022 au reusit sa obtina peste doua sute de note maxime la probele scrise, fiind si trei medii de 10.

watchshop.ro

S-au afisat rezultatele de la BAC! Cati candidati au luat 10 pe linie

Elevii au aflat luni, 27 iunie, rezultatele examenului de Bacalaureat. Contestatiile pot fi depuse pana la ora 18. Ministerul Educatiei a raportat peste 13. 200 de note de zece, la nivel national. Peste 160 de elevi au luat 10 Potrivit edupedu, in acest an, un numar de 162 de elevi din toata tara au luat media 10 la Bac 2022, fata de 146 anul trecut. Mediile in plus au fost luate de fete, iar in ceea ce priveste baietii, au fost acordate cu 3 medii de zece mai putine fata de anul trecut la nivel national.

Decizia luata de ministrul Educatiei dupa afisarea notelor la BAC 2022. Sunt vizate liceele cu rezultate slabe

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a sustinut, luni, 27 iunie, o conferinta de presa pe tema rezultatelor de la Bacalaureat 2022. Mediile elevilor s-au afisat astazi, potrivit calendarului.

Rezultate Bacalaureat 2022 Hunedoara. De unde provin absolventii cu media 10

Au fost afisate rezultatele examenelor de Bacalaureat 2022. in judetul Hunedoara, rata de promovare este mai ridicat fata de cea inregistrata in anii trecuti.

Rezultate Bacalaureat 2022. Cum se face contestatie la BAC |Model de cerere

Bacalaureat 2022. Elevii care sunt nemultumiti de primele rezultate la probele examenului de bacalaureat pot depune contestatie.

Rezultate Bacalaureat 2022 Arges. Nicio medie de 10 la nivel de judet

Nicio medie de 10, in Arges,la examenul Bacalaureat 2022. MinisterulEducatiei a publicat luni, pe site-ul dedicat bacalaureat. edu. ro) rezultatele obtinute de absolventii studiilor liceale care au sustinut probele examenului national de Bacalaureat in sesiunea iunie-iulie 2022.

Cand incep inscrierile la scoala postliceala 2022. Alternativa pentru elevii care nu au luat BAC-ul

Cand incep inscrierile la scoala postliceala 2022. O scoala postliceala este o optiune buna pentru elevii care au picat examenul de Bacalaureat, intrucat nu este necesara o diploma de Bacalaureat la aceste scoli, care le-ar putea asigura cursantilor un loc de munca, atat in tara, cat si in strainatate. Cand incep inscrierile la scoala postliceala .

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1561 seconds )