Libnet.ro
carturesti.ro

06:00

Bacau: Testare gratuita COVID-19 la Spitalul de Pneumoftiziologie, la recomandarea medicului de familie

Adevărul Adevărul,
Bacau: Testare gratuita COVID-19 la Spitalul de Pneumoftiziologie, la recomandarea medicului de familie

Bacauanii se vor putea adresa catre medicul de familie pentru programare telefonica de consult. in urma consultatiei, acestia se vor putea testa la recomandarea medicului la primul punct amenajat la Spitalul de Pneumoftiziologie Bacau, incepand cu data de 18 octombrie, in intervalul orar 10. continuă pe Adevărul

Testare COVID-19 gratuita la Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacau, la recomandarea medicului de familie

Bacauanii se vor putea adresa catre medicul de familie pentru programare telefonica de consult. in urma consultatiei, acestia se vor putea testa la recomandarea medicului la primul punct amenajat la Spitalul de Pneumoftiziologie Bacau, incepand cu data de 18 octombrie, in intervalul orar 10. Prezentarea pentru recoltarea probelor biologice se va face respectand ordinea programarilor din platforma online si a normelor de protectie in vigoare la ora actuala. Rezultatele vor fi inregistrate si trimise catre Directia de Sanatate Publica, unde se va aplica protocolul sanitar in vigoare, relateaza News. ro.

Franta inregistreaza o crestere a numarului de cazuri zilnice chiar in ultima zi de testare gratuita pentru persoanele nevaccinate

Franta a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de noi infectari zilnice de la sfarsitul unii iulie in ultima zi de testare gratuita pentru persoanele nevaccinate, arata datele Ministerului Sanatatii, scrie Reuters.

watchshop.ro

actualitate, 06:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,163 seconds )