Libnet.ro
UNICEF

01:05

Balcanica Informatica

Libnet Ro
Romania a obtinut o medalie de aur si 3 de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. Competitia s-a desfasurat online

Romania a obtinut o medalie de aur si 3 de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. Competitia s-a desfasurat online

Romania s-a remarcat la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, castigand o medalie de aur si trei de argint. Romania, medalie de aur la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori O medalie de aur si trei de argint pentru echipa reprezentativa a Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, a anuntat Ministerul Educatiei, pe Facebook.

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Echipa Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori a obtinut o medalie de aur si trei de argint. Competitia a fost organizata de Macedonia de Nord si s-a desfasurat in perioada 25-28 noiembrie 2023.

Elevii romani, performanta mare la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Romania a obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. O medalie de aur si trei de argint pentru echipa reprezentativa a Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, a anuntat Ministerul Educatiei ME), peFacebook. in perioada 25 28 noiembrie, Macedonia de Nord, cu sprijinul Romaniei, .

Romania a stralucit la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. O medalie de aur si trei de argint obtinute de tinerii nostri

Romania a stralucit la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, aducand acasa o medalie de aur si trei de argint, conform anuntului facut de Ministerul Educatiei pe pagina oficiala de Facebook.

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Romania a obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori.

Aur tricolor la Olimpiada Balcanica de Informatica

Informatica autohtona se mentine la cel mai inalt nivel, iar noua generatie se poate mandri cu rezultate foarte bune la nivel international.

Elevii romani au obtinut primul loc la Olimpiada Balcanica de Informatica

Echipa Romaniei a obtinut locul I, cu doua medalii de aur, una de argint si una de bronz, avand un punctaj cumulat de 1. 963 din 2. 400 posibil la cea de-a XXX-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica, care s-a desfasurat in perioada 29 octombrie 3 noiembrie in Slovenia, la Maribor. Echipa Nationala a Romaniei .

Elevii romani au obtinut locul I la Olimpiada Balcanica de Informatica |Ministerul Educatiei: Echipa nationala a dominat categoric competitia

Elevii romani au obtinut locul I la Olimpiada Balcanica de Informatica, cu un punctaj cumulat de 1. 963 de puncte din 2. 400 posibile, anunta Ministerul Educatiei.

Elevii romani au dominat Olimpiada Balcanica de Informatica, obtinand doua medalii de aur, una de argint si una de bronz

Ministerul Educatiei a anuntat, joi seara, ca Romania si-a adjudecat locul I la Olimpiada Balcanica de Informatica, cu un punctaj cumulat de 1. 963 de puncte din 2. 400 posibile.

Romania obtine locul I la Olimpiada Balcanica de Informatica, cu un punctaj cumulat de 1.963 de puncte din 2.400 posibile

Ministerul Educatiei anunta, joi seara, ca Romania obtine locul I la Olimpiada Balcanica de Informatica, cu un punctaj cumulat de 1. 963 de puncte din 2. 400 posibile, potrivit News. ro.

Romania, locul I la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Seniori

Echipa Romaniei a obtinut locul I pe tari la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Seniori desfasurata in Turcia, la Antalya, cucerind doua medalii de aur, trei de argint si una de bronz, a informat Ministerul Educatiei. Medaliile au fost obtinute de mai multi elevi de la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti: David Andrei Anghel .

Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori va fi organizata la Dorohoi

A XVI-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica pentru Juniori se va desfasura in acest an in Romania, in municipiul Dorohoi, incepand cu 30 august.

Eroul Zilei. Alexa Tudose, premiata cu aur la Olimpiada Balcanica de Informatica

Olimpiada Balcanica de Informatica a fost cucerita in acest an de elevii romani. Medalia de aur a ajuns la noi in tara, dupa ce Alexa Tudose, eleva in clasa a XII-A la Colegiul National I. Caragiale.

Din secretele unui geniu al informaticii: cum a reusit un tanar sa ia argintul la Balcaniada

Bogdan Pop, absolvent al Colegiului National Silvania din Zalau si proaspat student al Facultatii de Informatica a Universitatii Babes-Bolyai, a obtinut medalia de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica, care a avut loc anul acesta la Atena.

Doua medalii de aur si patru de argint la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru seniori 2019

Elevii romani au obtinut sase medalii doua de aur si patru de argint) la Olimpiadia Balcanica de Matematica pentru seniori, desfasurata la Chisinau in perioada 30 aprilie - 5 mai. Medaliatii cu aur sunt Edis Memis Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta) si Leon-Roland Balan-Tribus Liceul International de Informatica din Bucuresti), elevi care au obtinut aur si anul trecut.

Doua medalii de aur si patru de argint pentru elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica

Elevii romani au obtinut sase medalii doua de aur si patru de argint) la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru seniori, desfasurata la Chisinau in perioada 30 aprilie - 5 mai. Medaliatii cu aur sunt Edis Memis Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta) si Leon-Roland Balan-Tribus Liceul International de Informatica din Bucuresti), elevi care au obtinut aur si anul trecut.

Romania, 16 medalii la Olimpiada Balcanica de Informatica

Olimpiada Balcanica de Informatica, care s-a desfasuart la Timisoara, a fost un succes pentru romani. Loturile de juniori si seniori au obtinut 16 medalii. La concurs au participat 85 de concurenti d.

Lotul olimpic de matematica al Romniei a ocupat locul I la Balcaniada de Matematica pentru seniori 2018. Descarca subiectele de balcaniada si rezolvarile

Lotul olimpic de matematica al Romaniei a ocupat locul I la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru seniori 2018. Medaliile de aur au fost obtinute de elevii Edis Memis - de la Liceul International de Informatica din Constanta, Ciprian Mircea Bonciocat - de laColegiul Tudor Vianu din Bucuresti, Mihnea Gabriel Doica siLeon-Roland Balan-Tribus- ambii elevi la Liceul International de Informatica din Bucuresti. La balcaniada au participat echipe din 17 tari.

Juniorii romani au castigat patru medalii la Olimpiada Balcanica de Informatica

Lotul Romaniei de informatica a castigat doua medalii de aur si doua de argint la a X-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica pentru Juniori, care s-a desfasurat in acest an la Skopje,.

Elevii romani au castigat patru medalii din care doua de aur la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Lotul national de informatica juniori a cucerit doua medalii de aur si doua medalii de argint la cea de-a zecea editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica pentru Juniori care a avut loc in perioada 17 - 22 septembrie, la Skopje, in Macedonia.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )