Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Balcanii Summitului

Libnet Ro
Klaus Iohannis a reafirmat la Bruxelles convingerea privind viitorul european al regiunii Balcanilor de Vest

Klaus Iohannis a reafirmat la Bruxelles convingerea privind viitorul european al regiunii Balcanilor de Vest

Presedintele Klaus Iohannis a participat, ieri si astazi, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis sustine inceperea negocierilor de aderare la UE a Macedoniei de Nord si Albaniei. Ce au decis liderii de stat si de Guvern la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi si vineri, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins, unde a reafirmat sprijinul UE pentru perspectiva europeana a Balcanilor de Vest si pentru avansarea si consolidarea procesului de extindere in baza criteriilor stabilite.

Klaus Iohannis participa la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins.

Presedintele Romaniei va participa la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, in perioada 23-24 iunie, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins. Reuniunea liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest va constitui o oportunitate de reafirmare, in actualul context geopolitic, a sprijinului liderilor Uniunii Europene pentru ancorarea europeana .

Klaus Iohannis va participa la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, in perioada 23-24 iunie, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins. Reuniunea liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest va constitui o oportunitate de reafirmare, in actualul context geopolitic, a sprijinului liderilor Uniunii Europene pentru ancorarea europeana a Balcanilor de Vest si pentru avansarea si consolidarea procesului de extindere in baza criteriilor stabilite. Totodata, reuniunea va fi dedicata unui schimb de vederi cu partenerii din regiune pentru identificarea modalitatilor concrete de stimulare a proceselor de reforma si de intarire a cooperarii in domenii cheie de interes comun, cu scopul consolidarii rezilientei.

Klaus Iohannis va participa la reuniunile liderilor din UE si Balcanii de Vest, CE si Summitului Euro in format extins

Presedintele Klaus Iohannis va participa, maine si vineri, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins.

Klaus Iohannis va participa la reuniunile liderilor din UE si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitul Euro in format extins

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 23-24 iunie, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins, a informat Administratia Prezidentiala.

watchshop.ro

Ucraina, cerealele si statutul candidatilor la UE vor fi principalele subiecte ale summitului UE din 23-24 iunie

La intalnire se va discuta si despre relatiile UE cu tarile din Balcanii de Vest,potrivit sefului Consiliului European, Charles Michel.

Catalin Predoiu: Romania trebuie sa reformeze substantial Legile Justitiei. Politicienii sustin statul de drept mai ales in fata camerelor de televiziune

Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca Romania trebuie sa reformeze in mod substantial legile Justitiei, in cadrul summitului digital la nivel inalt Balcanii 2021: Promovarea cooperarii regionale in era post-Covid.

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )