Libnet.ro
carturesti.ro

16:00

Un barbat care a abandonat cinci pui de pisica pe o strada din Capitala a fost amendat cu 3.000 de lei

B1 TV B1 TV,
Un barbat care a abandonat cinci pui de pisica pe o strada din Capitala a fost amendat cu 3.000 de lei

Un bucurestean a fost sanctionat cu suma de 3. 000 lei dupa ce a abandonat pe o strada din Capitala cinci pui de pisica, transmite Politia Locala a Municipiului Bucuresti. Amenda a fost aplicata de lucratorii . continuă pe B1 TV

evomag.ro

Barbat din Bucuresti, asupru sanctionat de oamenii legii dupa ce a abandonat cinci pui de pisica. Ce amenda a primit

Abandonul animalelor este in continuare un sport national greu de corectat. Din pacate, sute de suflete nevinovate se trezesc in mijlocul strazii, parasite si fara un adapost deasupra capului. Din fericire, Politia animalelor incepe sa ia masuri si in Romania, astfel ca persoanele care savarsesc astfel de infractiuni sunt sanctionate conform legii. Acesta a fost .

Bucurestean amendat cu 3.000 de lei dupa ce a abandonat pe strada cinci pui de pisica

Un bucurestean a fost amendat cu 3. 000 lei dupa ce a abandonat pe o strada din Capitala cinci pui de pisica.

Pui de pisica abandonati intr-o punga, in Capitala. Faptasul a primit o amenda de 3.000 de lei

Un bucurestean care a abandonat cinci pui de pisica, pe o strada din Centrul Vechi din Capitala, a fost sanctionat cu suma de 3. 000 lei de reprezentantii Serviciului Politia Animalelor. Barbatul a lasat punga in care se aflau puii de pisica langa un cos de gunoi si a plecat.

Bucurestean amendat cu 3.000 de lei pentru ca a abandonat 5 pui de pisica

Un bucurestean a fost sanctionat marti dimineata, 14 septembrie, cu suma de 3. 000 lei dupa ce a abandonat pe o strada din Capitala cinci pui de pisica, a transmis Politia Locala a Municipiului Bucuresti pe pagina deFacebook. Amenda a fost aplicata de lucratorii Serviciului Politia Animalelor. Centrul Istoric al Capitalei. Ora cinci si jumatate, dimineata.

Amenda primita de un bucurestean, dupa ce a abandonat 5 pisici pe strada. Ce s-a intamplat

Un bucurestean a abandonat cinci pisici pe o strada din Capitala. Gestul sau socant i-a alertat pe politisti, care l-au amendat pe barbatul fara suflet. Amenda primita este destul de mare, mai mult ca sigur regreta fapta facuta. Ce s-a intamplat, de fapt. Un bucurestean fara suflet a primit o amenda usturatoare Un barbat a .

Noua materie care va fi predata in scolile din Romania. Ce vor invata elevii sa faca pentru viitorul lor

Elevii urmeaza sa faca cunostinta cu o materie noua. Aceasta ii va ajuta enorm pentru viitorul lor. Deputatii au votat ca materia sa fie introdusa in institutiile de invatamant din tara. Despre ce este vorba si care sunt pasii pana la aplicarea noului proiect? Noua materie care va fi predata elevilor romani Veste uriasa pentru .

actualitate, 16:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )