Libnet.ro
evomag.ro

22:30

Un barbat a fost arestat de fortele speciale dupa ce a fost confundat cu un sef al Mafiei italiene

Antena3 Antena3,
Un barbat a fost arestat de fortele speciale dupa ce a fost confundat cu un sef al Mafiei italiene

Un barbat a fost arestat si dus intr-o inchisoare de maxima securitate dupa ce politia l-a confundat cu unul din liderii Mafiei italiene cautat international. continuă pe Antena3

carturesti.ro

Evelin Banev, lordul drogurilor din Bulgaria, a fost arestat Italia si Romania au cerut anterior extradarea lui

Un fugar bulgar cautat in mai multe tari europene pentru acuzatii de spalare de bani si trafic de droguri a fost arestat la Kiev dupa ani de fuga. Ministerul bulgar de externe a confirmat pe 10 septembrie ca autoritatile ucrainene l-au capturat pe fostul luptator Evelin Banev, considerat lordul drogurilor din Bulgaria, potrivit Radio Europa Libera.

Dragos Savulescu vrea sa dea Romania in judecata la CEDO si sa ceara despagubiri pentru ca a fost arestat in Grecia si a fost condamnat pe nedrept

Omul de afaceriDragos Savulescuvrea sa dea Romania in judecata la CEDO si sa ceara despagubiri pentru ca a fost arestat in Grecia si ar fi fost condamnat pe nedrept la Bucuresti, a declarat, pentru G4media. ro, avocatul lui. Savulescu a fugit in Italia dupa condamnarea definitiva la 5 ani si jumatate de detentie cu executare, in februarie 2019, in dosarul Retrocedarilor de plaje.

Condamnat si in Romania, Regele cocainei din Bulgaria a fost arestat in Ucraina

Evelin Banev, un cunoscut traficant bulgar de droguri, a fost arestat in Ucraina, au anuntat vineri autoritatile din tara sa care doresc sa il extradeze, noteaza AFP. Acesta este urmarit din 2018. in varsta de 56 de ani, Evelin Banev, zis Brendo, a fost retinut la 7 septembrie in regiunea Kiev, a indicat Parchetul din .

Regele cocainei din Bulgaria, condamnat definitiv si in Romania, a fost arestat in Ucraina VIDEO

Un cunoscut traficant bulgar de droguri, vizat de o notificare rosie a Interpol si urmarit inclusiv de Romania, a fost arestat in Ucraina, informeaza AFP.

Ordin de protectie incalcat de sase ori intr-o saptamana. Agresorul a fost arestat

Un barbat de 33 de ani a fost retinut si apoi arestat preventiv, dupa ce a ignorat in repetate randuri un ordin de protectie emis impotriva lui, amenintandu-si surorile.

Cinci persoane printre care si un copil au fost injunghiate de un refugiat somalez, la Rimini, in Italia. Atacatorul a fost arestat

Cinci persoane inclusiv un copil au fost injunghiati de un refugiat somalez. Minorul se afla in stare grava la spital. Atacatorul a fost arestat vineri seara in orasul italian Rimini, relateaza presa locala citata de agentia EFE.

actualitate, 22:30

evomag.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )