Libnet.ro
carturesti.ro

11:00

Baschetbalista Brittney

Libnet Ro
 Kremlinul anunta ca Brittney Griner poate cere clementa, dupa ce baschetbalista a fost condamnata la noua ani de inchisoare

Kremlinul anunta ca Brittney Griner poate cere clementa, dupa ce baschetbalista a fost condamnata la noua ani de inchisoare

Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, a refuzat sa comenteze vineri decizia unui tribunal rus de a condamna baschetbalista americana Brittney Griner la noua ani de inchisoare pentru trafic de droguri, dar a precizat ca jucatoarea poate cere clementa, relateaza CNN.

Kremlinul refuza sa comenteze verdictul in cazul lui Brittney Griner si anunta ca baschetbalista poate cere clementa

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat sa comenteze astazi decizia unui tribunal rus de a condamna jucatoarea din WNBA, Brittney Griner, la noua ani de inchisoare pentru trafic de droguri, dar a precizat ca baschetbalista poate cere clementa.

Serghei Lavrov, dupa condamnarea baschetbalistei Brittney Griner in Rusia: Suntem gata sa discutam despre un schimb de prizonieri

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, vineri, ca tara sa este gata sa discute cu Washington-ul despre un schimb de prizonieri, in contextul in care in urma cu o zi baschetbalista Brittney Griner a fost condamnata in Rusia la noua ani de inchisoare, relateaza Reuters.

Lavrov despre condamnarea baschetbalistei Brittney Griner in Rusia: Suntem gata sa discutam despre un schimb de prizonieri

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, vineri, ca tara sa este gata sa discute cu Washington-ul despre un schimb de prizonieri, in contextul in care in urma cu o zi baschetbalista Brittney Griner a fost condamnata in Rusia la noua ani de inchisoare, relateaza Reuters.

SERGHEI LAVROV: Suntem gata sa discutam despre un schimb de prizonieri

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, aa declarat, vineri, ca tara sa este gata sa discute cu Washington-ul despre un schimb de prizonieri, in contextul in care in urma cu o zi baschetbalista Brittney Griner a fost condamnata in Rusia la noua ani de inchisoare.

Baschetbalista Brittney Griner, condamnata la 9 ani de inchisoare in Rusia. Reactia Statelor Unite ale Americii

Casa Alba a indemnat Rusia sa accepte oferta serioasa de schimburi de prizonieri, cu scopul de a obtine intoarcerea in Statele Unite a baschetbalistei Brittney Griner si a altui cetatean american, Paul Whelan.

Brittney Griner a fost condamnata la 9 ani de inchisoarepentru contrabanda de droguri. Biden:Este inacceptabil si fac un apel catre Rusia sa o elibereze imediat VIDEO

Un tribunal rus a condamnat-o pe baschetbalista americana Brittney Griner la noua ani de inchisoare, sub acuzatia de trafic de droguri. De asemenea, a fost obligata sa plateasca o amenda de un milion de ruble 16.

Reactia lui Joe Biden, dupa ce baschetbalista americana Brittney Griner a fost condamnata la 9 ani de inchisoare in Rusia

Presedintele american Joe Biden a reactionat, joi, dupa ce o instanta din Rusia a condamnat-o pe baschetbalista Brittney Griner la 9 ani de inchisoare pentru trafic de droguri.

Baschetbalista americanca Brittney Griner, condamnata la noua ani de inchisoare in Rusia

Starul american al baschetului feminin Brittney Griner, incarcerata in Rusia, a fost condamnata joi la noua ani de inchispare cu privire la detinere de droguri si trafic de droguri, anunta Trubunalul Khimki, situat in apropiere de Moscova - aproape pedeapsa maxima pentru aceste fapte, de zece ani de inchisoare.

Rusia, pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru baschetbalista Brittney Griner. Primele declaratii ale lui Biden

S-a aflat ca Rusia cere o pedeapsa de ani de zile de inchisoare pentru Brittney Griner. Care sunt acuzatiile aduse baschetbalistei din SUA, vedeti in randurile de mai jos ale articolului. UPDATE: Dupa ce Rusia a condamnat-o pe baschetbalista Brittney Griner la 9 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, presedintele american Joe Biden a .

Cazul Brittney Griner: Rusii cer o pedeapsa de noua ani si jumatate de inchisoare pentru baschetbalista americana

Parchetul rus a cerut, joi, o pedeapsa de noua ani si jumatate de inchisoare pentru Brittney Griner, vedeta baschetului feminin american, care este incarcerata in Rusia din 17 februarie, pentru trafic de canabis, relateaza AFP.

Donald Trump se opune extradarii baschetbalistei Brittney Griner, acuzata de contrabanda cu droguri

Brittney Griner, vedeta baschetului feminin american, arestata de peste patru luni in Rusia, s-ar putea intoarce in tara sa natala ca urmare a unui schimb de prizonieri in care va fi inclus traficantul de arme rus Viktor Bout. Donald Trump nu este insa de acord cu planul administratiei SUA.

Sprijin neasteptat pentru Brittney Griner - Cine a sustinut-o pe baschetbalista arestata in Rusia

Brittney Griner, vedeta baschetului feminin american, judecata in Rusia intr-un dosar controversat de droguri, a primit sprijin de la membrii clubului ei rus care au venit joi sa o sustina la audiere, potrivit jurnalistilor AFP la fata locului.

Brittney Griner, retinuta in Rusia pentru contrabanda de droguri, a pledat vinovat

Baschetbalista americana Brittney Griner, retinuta in Rusia pentru contrabanda de droguri, a pledat vinovat la procesul care are loc la Himki, relateaza AFP.

Baschetbalista Brittney Griner, arestata de peste patru luni in Rusia, a pledat vinovata pentru contrabanda cu droguri

Brittney Griner, vedeta baschetului feminin american, arestata de peste patru luni in Rusia, a pledat vinovata pentru acuzatia de contrabanda cu droguri care i s-a adus de catre procuror, dar a adaugat ca nu a vrut sa incalce nicio lege prin actiunile ei.

Baschetbalista Brittney Griner, retinuta de peste patru luni in Rusia, i-a scris lui Joe Biden: Sunt ingrozita de ideea ca o sa fiu aici pentru totdeauna

Brittney Griner, vedeta WNBA retinuta de mai bine de patru luni in Rusia, a scris o scrisoare, trimisa de reprezentantii ei la Casa Alba, in care i-a cerut ajutor presedintelui Joe Biden, scrie lequipe. fr.

Baschetbalista Brittney Griner, arestata de peste patru luni in Rusia, scrisoare deschisa catre Joe Biden: Nu vreau sa-mi petrec restul vietii aici

Brittney Griner, vedeta baschetului feminin american, aflata in arest de mai bine de patru luni in Rusia, a transmis o scrisoare catre presedintele american Joe Biden.

Schimb de prizonieri Rusia-SUA: Negustorul mortii Viktor Bout pentru baschetbalista americana Brittney Griner

SUA si Rusia au putea face un schimb spectaculos de prizonieri, daca ar fi sa ne luam dupa informatiile publicate ieri de agentia rusa de presa TASS, dar si de Gazeta. ru.

Un nou schimb de prizonieri intre SUA si Rusia. Baschetbalista Brittney Griner ar putea fi eliberata pentru un oligarh

Ar putea avea loc un nou schimb de prizonieri intre SUA si Rusia. Baschetbalista Brittney Griner ar putea fi eliberara in schimbul unul oligarh rus.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1478 seconds )