Libnet.ro
watchshop.ro

00:06

Dr. Beatrice Mahler cere testare masiva, pe fondul valului 4 de COVID: Testarea gratuita este obligatorie pentru a pune capat pierderilor masive de vieti (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Dr. Beatrice Mahler cere testare masiva, pe fondul valului 4 de COVID: Testarea gratuita este obligatorie pentru a pune capat pierderilor masive de vieti (VIDEO)

Dupa aproape doi ani de zile de COVID-19, medicii continua sa solicite guvernantilor un sistem prin intermediul caruia romanii sa poata fi testati periodic, astfel incat sistemul sanitar sa poata face fata solicitarilor. Joi seara, . continuă pe B1 TV

Dr. Beatrice Mahler: Nu cred ca este tarziu pentru un lockdown (VIDEO)

Medicul Beatrice Mahler, manager al Spitalului Marius Nasta din Bucuresti, crede ca un lockdown total ar relaxa spitalele din tara, pe fondul valului 4 de COVID-19. Eu cred ca nu este tarziu, pentru ca orice .

Beatrice Mahler: Multi pacienti ajung atat de tarziu la spital incat medicamentele nu mai ajung sa isi faca efectul Antibioticele, la care avem un exces de consum, nu fac parte din schema de tratament Covid (VIDEO)

Daca medicul considera ca este necesar, spitalele COVID-19 pot sa ofere tratament oral cu antiviral fara costuri pentru pacient, a precizat dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, marti, pe B1 TV, la .

Beatrice Mahler: Acum resimtim in spitale impactul celor circa 6.000 de cazuri diagnosticate in urma cu 7-10 zile. Nu suntem in punctul maxim de presiune (VIDEO)

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, a explicat ca la ora actuala spitalele resimt impactul cazurilor diagnosticate in urma cu aproximativ o saptamana si ca imbolnavirile depistate astazi se vor transforma abia peste .

carturesti.ro

actualitate, 00:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )