Libnet.ro
watchshop.ro

13:15

Beijing a raportat primul caz de infectare cu Omicron, cu cateva saptamani inainte de JO

Hotnews Hotnews,
 Beijing a raportat primul caz de infectare cu Omicron, cu cateva saptamani inainte de JO

Orasul Beijing a raportat primul caz local de infectare cu varianta Omicron a coronavirusului, cu cateva saptamani inainte de Jocurile Olimpice de iarna, potrivit news. ro. Pang Xinghuo, director adjunct al Centrului Municipal pentru Prevenirea si Controlul Bolilor, a declarat ca in urma testarilor in laborator s-au descoperit mutatii specifice variantei Omicron. Oficialii au izolat domiciliul persoanei infectate si locul de munca si au strans 2. 430 de esantioane pentru testare de la persoane cu legatura cu cele doua locuri. continuă pe Hotnews

Beijingul a raportat primul caz de transmitere comunitara cu varianta Omicron

Autoritatile chineze au raportat astazi primul caz de transmitere comunitara cu varianta Omicron detectat la Beijing, cu doar cateva saptamani inainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna.

Autoritatile din China au gasit primul caz cu transmitere comunitara al variantei Omicron

Autoritatile din China au raportat sambata primul caz de transmitere comunitara cu varianta Omicron detectat la Beijing, cu doar cateva saptamani inainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna, transmite Reuters care citeaza media chineze. Televiziunea chineza de stat a anuntat sambata ca a fost identificat un pacient cu varianta Omicron a noului coronavirus. Autoritatile au .

Virusolog roman din SUA: Omicron infecteaza un continent in cateva saptamani, sa ramanem vigilenti!

Cunoscut virusolog roman stabilit in SUA, dr. Cristian Apetrei avertizeaza ca varianta Omicron a SARS-COV-2 infecteaza un continent in cateva saptamani. in consecinta, el spune ca trebuie sa ramanem in continuare vigilenti.

Alexandru Rafila: Nu mai vad urgenta certificatului verde. Sper ca valul 5 in Romania sa se incheie peste cateva saptamani

Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, nu mai vede urgenta adoptarii proiectului de lege care prevede obligativitatea certificatului verde la locul de munca, pentru ca implementarea efectiva a legii ar dura cateva saptamani, timp in care social-democratul considera ca se va incheia valul 5 al pandemiei in Romania. Ministrul sustine ca certificatul verde si-ar fi dovedit utilitatea daca ar fi fost adoptat inainte de valul 4.

BLINKEN: Mai sunt doar cateva saptamani pentru a salva acordul asupra programului nuclear iranian

Au mai ramas doar cateva saptamani pentru a salva acordul privind programul nuclear iranian, iar SUA sunt pregatite sa puna in aplicare alte optiuni in caz de esec, a avertizat joi seful diplomatiei americane, Antony Blinken, scrie AFP.

Alexandru Rafila: Nu mai vad urgenta certificatului verde. Sper ca valul 5 sa se incheie peste cateva saptamani

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat, vineri, ca in acest moment nu mai vede necesara urgenta certificatului verde, si pentru faptul ca in cateva saptamani spera sa se incheie valul cinci al pandemiei de Covid-19.

carturesti.ro

actualitate, 13:15

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1887 seconds )