Libnet.ro
UNICEF

18:45

Benjamin Netanyahu

Libnet Ro
CNN: Armata israeliana a prezentat un plan de evacuare a civililor

CNN: Armata israeliana a prezentat un plan de evacuare a civililor

Armata israeliana a prezentat un plan de evacuare a civililor din zonele de lupta din Fasia Gaza, a anuntat luni biroul lui Benjamin Netanyahu, care este in continuare hotarat sa lanseze o ofensiva militara impotriva orasului supraaglomerat Rafah.

CNN: Armata israeliana a prezentat un plan de evacuare a civililor

Armata israeliana a prezentat un plan de evacuare a civililor din zonele de lupta din Fasia Gaza, a anuntat luni biroul lui Benjamin Netanyahu, care este in continuare hotarat sa lanseze o ofensiva militara impotriva orasului supraaglomerat Rafah.

Armata israeliana a prezentat un plan de evacuare a civililor din Fasia Gaza

Armata israeliana a prezentat un plan de evacuare a civililor din zonele de lupta din Fasia Gaza, a anuntat luni biroul lui Benjamin Netanyahu, care este in continuare hotarat sa lanseze o ofensiva militara impotriva orasului supraaglomerat Rafah, relateaza AFP.

Netanyahu face un calendar al victoriei totale in Gaza. De ce depinde momentul decisiv

Chiar daca un armistitiu va intarzia ofensiva prevazuta la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, aceasta va plasa Israelul la doar cateva saptamani de o victorie totala, a dat asigurari duminica premierul Benjamin Netanyahu, transmite AFP.

Benjamin Netanyahu: Cu o operatiune la Rafah, Israelul va fi la cateva saptamani de o victorie totala

Chiar daca un armistitiu va and intarzia and ofensiva prevazuta la Rahaf, in sudul Fasiei Gaza, aceasta va plasa Israelul la doar and cateva saptamani and de o and victorie totala and , a dat asigurari duminica premierul Benjamin Netanyahu.

Antony Blinken reafirma ca SUA se opun oricarei reocupari a Fasiei Gaza dupa razboi

Secretarul de stat american Antony Blinken a reafirmat vineri opozitia SUA fata de orice reocupare a Fasiei Gaza dupa incheierea razboiului, ca raspuns la anuntul premierului israelian Benjamin Netanyahu privind un plan post-razboi cu Hamas pentru a mentine controlul securitatii de catre Israel in Cisiordania ocupata si Gaza.

AFP: Blinken reafirma ca SUA se opun oricarei reocupari a Fasiei Gaza dupa razboi

Secretarul de stat american Antony Blinken a reafirmat vineri opozitia SUA fata de orice reocupare a Fasiei Gaza dupa incheierea razboiului, ca raspuns la anuntul premierului israelian Benjamin Netanyahu privind un plan post-razboi cu Hamas pentru a mentine controlul securitatii de catre Israel in Cisiordania ocupata si Gaza.

Hamas spune ca planul post-razboi pentru Gaza al lui Netanyanu nu va reusi niciodata

Un oficial al miscarii islamiste palestiniene Hamas a declarat vineri, la o conferinta de presa la Beirut, ca planul post-razboi al premierului israelian Benjamin Netanyahu pentru Gaza nu va reusi niciodata, potrivit AFP, citata de Agerpres.

Planul lui Netanyahu: Israelul va detine controlul de securitate asupra intregii zone la vest de Iordania

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a dezvaluit un plan pentru viitorul post-Hamas al Fasiei Gaza, care include demilitarizarea completa a enclavei, inchiderea granitei sudice a teritoriului cu Egiptul, dar si revizuirea administratiei civile si a sistemelor de educatie din Gaza, potrivit CNN.

Cat de realist este planul prezentat de Benjamin Netanyahu pentru viitorul Fasiei Gaza?

Planul radical prezentat de premierul israelian Benjamin Netanyahu guvernului sau pentru guvernarea Fasiei Gaza dupa incheierea ostilitatilor impotriva Hamas contine prevederi care au fost respinse deja de actori cheie, scrie CNN intr-o analiza la cald asupra subiectului.

Netanyahu dezvaluie planul pentru Gaza post-razboi. Cum reactioneaza seful Autoritatii Nationale Palestiniene

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a facut public joi seara, pentru prima data la patru luni si jumatate de la inceperea razboiului din Fasia Gaza, planul sau pentru ziua de dupa conflict. Autoritatea Nationala Palestiniana ANP), condusa de Mahmoud Abbas, a reactionat.

Benjamin Netanyahu a prezentat planul Israelului pentru Fasia Gaza Reactia Autoritatii Palestiniene

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a facut public joi seara, pentru prima data la patru luni si jumatate de la inceperea razboiului din Fasia Gaza, planul sau pentru ziua de dupa conflict, in care a prezentat o exclava palestiniana demilitarizata, cu securitate dependenta de Israel si fara Agentia ONU pentru Refugiati UNRWA), relateaza agentiile DPA si EFE, citate de Agerpres.

Parlamentul israelian a respins cu o majoritate uriasa orice recunoastere unilaterala a unui stat palestinian

Parlamentul israelian a votat miercuri cu o majoritate covarsitoare o rezolutie propusa de prim-ministrul Benjamin Netanyahu impotriva oricarei recunoasteri unilaterale a unui stat palestinian, care, potrivit textului, ar echivala cu o recompensare a terorismului fara precedent al Hamas, relateaza AFP, potrivit agerpres. ro. Votul are loc la cateva zile dupa ce cotidianul Washington Post a relatat .

Parlamentul israelian a votat cu o vasta majoritate impotriva recunoasteri unilaterale a unui stat palestinian

Parlamentul israelian a votat cu o vasta majoritate o rezolutie propusa de prim-ministrul Benjamin Netanyahu impotriva oricarei recunoasteri unilaterale a unui stat palestinian, care, potrivit textului, ar echivala cu o recompensare a terorismului fara precedent al Hamas.

Israel. Partidul lui Gantz ameninta ca se va opune prin veto legii care i-ar permite lui Ben Gvir sa cenzureze mass-media straina

Propunerea unui deputat de extrema dreapta de a acorda ministrului securitatii nationale, Itamar Ben Gvir, puterea de a desemna institutii media straine ca fiind amenintari la adresa securitatii nationale a provocat marti o reactie vehementa din partea cabinetului premierului Benjamin Netanyahu.

Benjamin Netanyahu spune ca Israelul nu se va retrage niciodata din teritoriile palestiniene, indiferent ce se intampla

Chiar si in cazul aplicarii solutiei cu doua state intre israelieni si palestinieni, Israelul isi va pastra controlul militar asupra tuturor teritoriilor palestiniene, a declarat luni premierul Benjamin Netanyahu, citat de agentiile DPA si Agerpres.

VIDEO. Israelul respinge impunerea unui stat palestinian, spune Netanyahu

Duminica 18 februarie), Israelul si-a oficializat opozitia fata de ceea ce a numit recunoasterea unilaterala a statului palestinian si a declarat ca orice acord de acest fel trebuie sa fie obtinut prin negocieri directe. Premierul Benjamin Netanyahu a supus decizia declarativa la vot in cadrul cabinetului, care a aprobat in unanimitate masura, potrivit unui comunicat.

Netanyahu: Guvernul israelian se va opune unei impuneri unilaterale a unui stat palestinian

Premierul Benjamin Netanyahu a declarat duminica ca guvernul sau va vota o hotarare declarativa privind opozitia Israelului la orice impunere unilaterala a unui stat palestinian.

UPDATE Benjamin Netanyahu a suspendat negocierile de armistitiu cu Gaza ONU a solicitat incetarea imediata a focului in conflictul dintre Israel si Hamas

2024, ora 12:00 Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a suspendat negocierile de armistitiu din Gaza din cauza cererilor considerate nerealiste din partea Hamas. Desi Israelul a trimis negociatori la Cairo la solicitarea presedintelui american Joe Biden, acestia nu au revenit pentru discutii ulterioare, afirmand ca Hamas solicita lucruri imposibile, inclusiv sfarsitul conflictului fara conditii, eliberarea unui numar mare de prizonieri si cereri legate de un loc sfant din Ierusalim. Netanyahu a subliniat ca un acord cu palestinienii poate fi atins doar prin negocieri directe, fara conditii prealabile, respingand orice forma de recunoastere unilaterala a unui stat palestinian. Eforturile de mediere ale Egiptului si Qatarului pentru incetarea focului si eliberarea ostaticilor israelieni detinuti de Hamas nu au avut succes pana acum.

Netanyahu a intrerupt negocierile pentru armistitiul din Gaza

Israelul a trimis negociatori pentru discutii privind armistitiul la Cairo, asa cum a cerut presedintele american Joe Biden, dar acestia nu s-au intors pentru continuarea discutiilor deoarece cererile Hamas erau iluzorii, a declarat sambata premierul Benjamin Netanyahu.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )