Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bernadette Szocs

Libnet Ro
Bernadette Szocs, campioana europeana la tenis de masa, a facut primul antrenament de dupa campionatul de la Munchen cu o echipa Antena 3

Bernadette Szocs, campioana europeana la tenis de masa, a facut primul antrenament de dupa campionatul de la Munchen cu o echipa Antena 3

Bernadette Szocs, proaspat campioana europeana la tenis de masa, a raspuns provocarii lansate de Violeta Moroianu si a jucat un meci demonstrativ. Partida a fost una echilibrata.

Interviu cu Bernadette Szocs, campioana europeana la tenis de masa la Munchen 2022: Vreau sa ajung in top 10 in lume

Bernadette Szocs, campioana europeana la tenis de masa la dublu la europenele de la Munchen a oferit un interviu in exclusivitate pentru Antena 3 dupa aurul obtinut alaturi de Sofia Polcanova si argintul la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu.

CE Tenis de masa: Bernadette Szocs, eliminata in sferturi de jucatoarea alaturi de care a cucerit aurul la dublu feminin

Bernadette Szocs a fost eliminata in sferturile de finala ale probei de simplu feminin din cadrul Campionatului European de tenis de masa de la Munchen.

Bernadette Szocs, calificare in sferturile de finala la Europenele de tenis de masa, dupa o revenire spectaculoasa

Bernadette Szocs s-a calificat in sferturile de finala la Campionatul European, dupa ce a trecut de Xia Lian Ni, scor 4-3 0-11, 16-18, 9-11, 11-8, 11-8, 11-7, 16-14). Bernadette Szocs, inca o victorie spectaculoasa .

CE Tenis de masa: Bernadette Szocs, calificare dramatica in sferturi - A revenit de la 0-3 la seturi si a salvat trei mingi de meci

Bernadette Szocs a obtinut vineri calificarea in sferturile de finala ale probei de simplu feminin din cadrul Campionatului European de tenis de masa de la Munchen.

Bernadette Szocs, campioana europeana la tenis de masa

Echipa Bernadette SzocsSofia Polcanova RomaniaAustria) a castigat proba de dublu feminin din cadrul Campionatului European individual de seniori la tenis de masa, competitie care se desfasoara la Munchen.

Medalie de aur pentru Romania, la Campionatele Europeane de tenis de masa

Perechea romano-austriaca Bernadette SzocsSofia Polcanova a castigat medaliile de aur in proba feminina de dublu, joi seara, la Campionatele Europene de tenis de masa de la Munchen.

Bernadette Szocs si Sofia Polcanova au cucerit medaliile de aur in proba feminina de dublu de la Europenele de tenis de masa Elizabeta Samara si Andreea Dragoman au obtinut argintul

Perechea Bernadette Szocs Romania) Sofia Polcanova Austria) a castigat medaliile de aur in proba feminina de dublu de la Campionatele Europene de tenis de masa de la Munchen. Bernadette Szocs si Sofia Polcanova, aur la Europenele de tenis de masa .

CE Tenis de masa: Bernadette Szocs, aur la dublu feminin Patru romance pe podium

Echipa formata din romanca Bernadette Szocs si austriaca Sofia Polcanova a cucerit medalia de aur in proba de dublu feminin din cadrul Campionatului European de tenis de masa, competitie care se desfasoara la Munchen. Pe toate cele trei trepte ale podiumului la dublu feminin se afla romance.

Bernadette Szocs, campioana europeana la tenis de masa, la dublu. Finala, cu Samara si Dragoman. Ce a spus medaliata cu aur

Echipa Bernadette SzocsSofia Polcanova RomaniaAustria) a castigat, joi, proba de dublu feminin din cadrul Campionatului European individual de seniori la tenis de masa, competitie care se desfasoara la Munchen. Finala a fost cu perechea Elizabeta SamaraAndreea Dragoman. Pe toate cele trei trepte ale podiumului la dublu feminin se afla romance.

Romania si-a asigurat cel putin o medalie la CE de tenis de masa, dupa ce Eliza Samara si Andreea Dragoman s-au calificat in finala. Cine transmite in direct meciul si la ce ora

Fanii tenisului de masa au motiv de bucurie. Romania si-a asigurat cel putin o medalie de aur la Campionatele Europene, dupa ce Eliza Samara si Andreea Dragoman s-au calificat in finala competitiei. in ultimul act vor infrunta perechea Bernadette Szocs Romania) Sofia Polcanova Austria). Romania si-a asigurat cel putin o medalie la CE de .

Afacere romaneasca la Europenele de tenis de masa. Avem asigurat aur, argint si bronz in proba de dublu feminin

Romanca Bernadette Szocs si austriaca Sofia Polcanova au obtinut biletele pentru finala de dublu feminin de la CE de tenis de masa, astfel ca vor fi adversarele Elizei Samara si Andreei Dragoman, in meciul pentru medaliile de aur.

CE Tenis de masa: Elizabeta Samara si Andreea Dragoman, duel cu Bernadette Szocs in finala la dublu feminin

Perechea formata din romancele Elizabeta Samara si Andreea Dragoman s-a calificat in finala probei de dublu feminin de la Campionatele Europene de tenis de masa de la Munchen. Astfel, Romania va avea cu siguranta o medalie de aur la CE.

CE Tenis de masa: Romania si-a asigurat trei medalii la dublu feminin - Adina Diaconu, Bernadette Szocs si Elizabeta Samara, in semifinale

Perechea formata din Adina Diaconu si Maria Xiao Spania) s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu feminin din cadrul Campionatelor Europene de tenis de masa de la Munchen.

Tenis de masa: Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu, argint la dublu mixt

Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu au obtinut medalia de argint in proba de dublu mixt de la Campionatul European de tenis de masa individual seniori 2022, de la Munchen.

Medalie de argint pentru echipa Romaniei la Campionatul European de tenis de masa

Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu au pierdut luni finala probei de dublu mixt din cadrul Campionatului European de tenis de masa seniori de la Munchen.

Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu au castigat medalii de argint la Campionatul European de tenis de masa

Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu au castigat medaliile de argint in proba de dublu mixt a Campionatului European de tenis de masa. Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu, argint la CE de tenis de masa .

Tenis de masa: Ovidiu Ionescu si Bernadette Szocs, medaliati cu argint in proba de dublu mixt la Europene

Perechea romana Ovidiu IonescuBernadette Szocs a obtinut medaliile de argint in proba de dublu mixt a Campionatelor Europene de tenis de masa de la Munchen, luni seara, dupa ce a fost invinsa in finala de cuplul francez Emmanuel LebessonJianan Yuan cu 3-1 8-11, 11-6, 11-5, 11-9).

CE Tenis de masa: Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu au castigat argintul la dublu mixt

Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu au cucerit argintul in proba de dublu mixt din cadrul Campionatului European de tenis de masa seniori de la Munchen.

CE Tenis de masa: Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu vor lupta pentru aur la dublu mixt

Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu s-au calificat luni in finala probei de dublu mixt din cadrul Campionatului European de tenis de masa seniori de la Munchen.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )