Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Bioetica: un partid condus de inteligenta artificiala ar vrea sa participe la alegerile din Danemarca

B1 TV B1 TV,
Bioetica: un partid condus de inteligenta artificiala ar vrea sa participe la alegerile din Danemarca

Nu doar chinezii folosesc inteligenta artificiala in politicile sociale. Partidul Sintetic a fost lansat, la sfarsitul lunii mai, de colectivul artistic danez Computer Lars. Momentan, nu dispune de un numar suficient de semnaturi pentru a participa la alegeri. Proiectul starneste controverse in domeniul bioeticii, referitoare la limitele si imixtiunile inteligentei artificiale asupra omenirii, cu atat mai mult cu cat se propune un sistem de guvernare al unei sructuri non-umane. continuă pe B1 TV

Un partid condus de inteligenta artificiala vrea sa participe la alegerile parlamentare din Danemarca Ce program politic propune

Danemarca are de acum inainte printre formatiunile sale politice si un partid care este condus in intregime de un software de inteligenta artificiala AI) si care doreste sa se prezinte la urmatoarele alegeri parlamentare, ce vor avea loc in iunie 2023, informeaza AFP citata de Agerpres.

Bioetica: un partid condus de inteligenta artificiala ar vrea sa participe la alegerile din Danemarca

Nu doar chinezii folosesc inteligenta artificiala in politicile sociale. Partidul Sintetic a fost lansat, la sfarsitul lunii mai, de colectivul artistic danez Computer Lars. Momentan, nu dispune de un numar suficient de semnaturi pentru a participa la alegeri. Proiectul starneste controverse in domeniul bioeticii, referitoare la limitele si imixtiunile inteligentei artificiale asupra omenirii, cu atat mai mult cu cat se propune un sistem de guvernare al unei sructuri non-umane.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1316 seconds )