Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Biserica de lemn din Romania, marele castigator al Premiilor Europene pentru Patrimoniu

Hotnews Hotnews,
 Biserica de lemn din Romania, marele castigator al Premiilor Europene pentru Patrimoniu

Biserica de lemn din satul Ursi este 65039;marele castigator al anului 2021 in cadrul Premiilor Europene pentru Patrimoniu Premiilor Europa Nostra 2021, informeaza biroul Comisiei Europene din Romania. continuă pe Hotnews

O biserica din Romania este castigatoarea Premiilor Europene pentru Patrimoniu

Biserica de lemn din satul Ursi, judetul Valcea a castigat Premiile Europene pentru Patrimoniu Premiilor Europa Nostra 2021. Laureatii marilor premii si castigatorul Premiului Publicului, selectati din cele 24 de initiative din 18 tari europene declarate castigatoare anul acesta, au fost anuntati in cadrul unei ceremonii desfasurate vineri la sediul Fundatiei Giorgio Cini din .

O biserica din lemn, unicat din Romania, marea castigatoare a premiilor europene pentrupatrimoniu

Biserica de lemn din satul Ursi, judetul Valcea, Romania, proiect de conservare derulat de catre Fundatia Pro Patrimonio pe parcursul a peste 10 ani, este marele castigator al anului 2021.

Biserica de lemn din Romania, castigatoare la Premiile Europene pentru Patrimoniu. Juriul: Este de o deosebita valoare si frumusete

O biserica din Romania este marele castigator al Premiilor Europene pentru Patrimoniu, la categoria Conservare. Lacasul de cult a fost considerat de jurati cel mai frumos dintre cei 29 de competitori.

Statistica. Cele mai mari si cele mai mici salarii din Romania in 2020

Domeniul informatii si comunicatii a consemnat cele mai mari castiguri salariale medii nete lunare in anul 2020, acestea situandu-se cu 92,4% peste media pe economie, in timp ce sectorul hoteluri si restaurante a consemnat castiguri salariale medii nete lunare cu 45,2% sub medie. Cele mai mari castiguri salariale medii nete lunare realizate in anul 2020, .

Reguli noi pentru Lidl, Kaufland si multe magazine din Romania. Greseala care le aduce amenzi colosale

Se anunta reguli noi pentru comerciati, incepand cu anul viitor. O practica ce se facea pana acum aduce de la sine amenzi mult mai mari. Reguli noi pentru mai multe magazine din Romania Pentru alinierea la normele si regulile europene, incepand cu 2022, comercializantii de produse vor fi obligati sa afiseze la raft, pe langa .

Avertismentul crunt al unui medic din Romania: Valul 4 nu mai poate fi oprit

Un medic din Romania trage un semnal de alarma cu privire la valul patru din pandemia de covid-19. Cum putea fi evitat al patrulea val de pandemie Medicul Radu Crisan Dabija, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iasi, spune ca valul patru al pandemiei de covid ar putea fi prevenit, cu unele conditii. Specialistul spune ca .

Zonele din Romania in care sunt salarii de 1.000 de euro. Aici castiga romanii cei mai multi bani

Potrivit uneia dintre cele mai mari firme de recrutare, aproape jumatate de milion de romani si-au cautat de munca in perioada 15 august 15 septembrie, fiind atrasi de salariile mai mari oferite de angajatori. Cele mai mari salarii din Romania Analiza datelor din ultima luna de pe platforma BestJobs arata ca Bucuresti se afla .

Scolile din Romania care au trecut in online. Localitatile unde rata de infectare a depasit 6 la mie

Ce scoli din Romania care au trecut in online si in ce localitati rata de infectare cu coronavirus a depasit sase la mie. in aceste scoli, elevii intra in online, potrivit unui document publicat azi de Ministerul Educatiei. Scolile din Romania care au trecut in online Este vorba despre scolile din 54 de localitati, unde .

Restrictii in al patrulea val al pandemiei: 417 de localitati din Romania au rata de incidenta mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori

Un numar de 417 de localitati din Romania aveau vineri rata de incidenta mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Dintre acetea 60 sunt municipii sau orase. in aceste localitati au intrat in .

Judetul din Romania aproape de colaps sanitar?! Sunt doar trei medici la sectia ATI

Un judet din Romania se afla aproape de colaps sanitar din cauza deficitului de medici. in prezent, doar trei medici lucreaza la sectia ATI, chiar daca este nevoie de cat mai multe cadre medicale pentru a face fata problemelor aduse de pandemia de coronavirus. Probleme mari intr-un judet din Romania. 3 medici lucreaza la sectia .

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )