Libnet.ro
carturesti.ro

07:00

Biserica reactioneaza in controversa Gen versus Sex in cartea electronica de identitate: Notiunea de gen, un construct pur ideologic pus in slujba unei toxice si smintitoare ideologii

Hotnews Hotnews,
 Biserica reactioneaza in controversa Gen versus Sex in cartea electronica de identitate: Notiunea de gen, un construct pur ideologic pus in slujba unei toxice si smintitoare ideologii

Biserica Ortodoxa Romana BOR) a reactionat joi, prin purtatorul de cuvant Vasile Banescu, in controversa Gen vs. Sex in noua carte electronica de identitate, sustinand ca reactiile de reticenta si chiar revolta sunt pe deplin justificate, pentru ca artificiala notiune de gen o inlocuieste abuziv in acest context pe cea fireasca de sex. Notiunea de gen, vehiculata azi progresiv progresist in spatiul public, este un construct pur ideologic pus in slujba unei toxice, smintitoare ideologii numita trans)genderism, prin care se incearca inducerea nefastei idei a genului fluid, adica a asa-zis posibilei schimbari a sexului camuflat in gen, afirma reprezentantul BOR. continuă pe Hotnews

evomag.ro

Preotul catolic Francis Dobos, ironic in controversa Gen versus Sex in cartea electronica de identitate: O tineam sus si tare ca sunt Papesa Francisc

Preotul catolic Francisc Dobos reactioneaza ironic in controversa Gen vs. Sex in noua carte electronica de identitate: Doamne, tu mi-ai dat sexul iar eu cautam genul. Multam ca ma trezesti mereu la cine sunt cu adevarat.

Gen versus Sex pe cartea electronica de identitate: Deputati PNL si AUR critica masura Ce spune Regulamentul UE

Noua carte electronica de identitate, care va inlocui treptat actualul buletin, pana in 2 august 2031, inlocuieste termenul sex cu cel de gen, o masura considerata de unii deputati PNL si AUR drept o grava eroare sau inca un pas in reeducarea populatiei. Ministerul de Interne a transmis ca va aduce clarificari pe aceasta tema joi, intr-o conferinta de presa. Noul buletin electronic, lansat in teste la Cluj-Napoca, transpune un Regulament UE, care vizeaza armonizarea cartilor electronice de identitate in Uniunea Europeana. Vezi in articol ce spune Regulamentul UE pe acest subiect si polemica gen versus sex pe noile carti de identitate in alte tari UE.

VIDEO Controversa Gen versus Sex in cartea electronica de identitate: MAI da inapoi si spune ca s-ar putea reveni la termenul Sex Cum arata aceste documente in singurele doua tari UE care au implementat cerintele europene

Romania ar putea reveni la termenul SEX in locul celui de GEN inscriptionat acum pe noile carti electronice de identitate, la finalul celor 6 luni de teste incepute la Cluj-Napoca, a precizat miercuri seara Catalin Giulescu, directorul general al Evidentei Populatiei din cadrul MAI. Mai mult, acesta a spus ca actul care reglementeaza forma si continutul cartii electronice de identitate contine doar doua forme pentru Gen: F pentru feminin sau M pentru masculin. Acest lucru este insa contrar Regulamentului UE care spune ca ar trebui sa fie utilizat si termenul X, o optiune neutra de gen.

Ce spune preotul Francisc Dobos despre controversa GEN vs. SEX din noile carti de identitate electronice

Preotul catolic Francisc Dobos ironizeaza controversa legata de gen vs. sex in cartea de identitate electronica. Postarea a strans in cateva ore mii de like-uri.

Explicatii oficiale pe subiectul gen in loc de sex in cartea electronica de identitate. Ce spun reprezentantii Ministerului de Interne (VIDEO)

Explicatii oficiale in urma scandalului iscat de unii politicieni pe subiectul gen in loc de sex in cartea electronica de identitate. Reprezentantii Ministerului de Interne au aratat ca buletinul respecta standardele Uniunii Europene si ca .

BOR reactioneaza dupa schimbarile de pe buletinul electronic. Ce spune biserica despre notiunea gen

Subiectul fierbinte al acestor zile sunt noile carti de identitate electronica lansate de autoritati. in special cuvantul GEN este principala tema de discutie si polemici. BOR a reactionat imediat pe marginea acestei schimbari, acuzand autoritatile romane in termeni foarte duri. Dezbaterea asupra limbajului neutru in ultimii ani, in majoritatea dezbaterilor europene, exista un cuvant pe .

Programarile pe o luna de zile pentru Cartea Electronica de Identitate s-au epuizat in prima zi

Programarile, esalonate pe o luna de zile, pentru a primi Cartea Electronica de Identitate s-au epui.

LUCIAN BODE: Cartea electronica de identitate are functionalitati multiple, care vor contribui la reducerea birocratiei

Cartea electronica de identitate are functionalitati multiple, care vor contribui la reducerea birocratiei, la flexibilizarea relatiilor dintre autoritati si cetateni prin asigurarea unui acces facil la servicii esentiale, concomitent cu oferirea de garantii suplimentare de securitate privind protejarea identitatii, a precizat, astazi, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca.

Preotul catolic Francisc Dobos, ironii despre controversa gen vs. sex in buletin: O tineam sus si tare ca sunt Papesa Francisc!

Preotul catolic Francisc Dobos ironizeaza controversa legata de gen vs. sex in cartea de identitate electronica: O tineam sus si tare ca sunt Papesa Francisc. Oamenii radeau de mine, evident.

Cartea electronica de identitate - Cate programari au fost facute pentru obtinerea noului buletin, in prima zi a lansarii proiectului, la Cluj Cand vor fi eliberate documentele

Noua carte electronica de identitate, care va inlocui treptat actualul buletin, este in teste la Cluj-Napoca in urmatoarele sase luni, apoi, pana la sfarsitul anului viitor, toate serviciile de evidenta a populatiei din tara vor putea emite aceste carduri, conform autoritatilor. Noul document va inlocui treptat cartea de identitate aflata in circuit din 1997, pana in august 2031, potrivit termenlor stabilite de Regulamentul UE. in ziua lansarii proiectului pilot la Cluj-Napoca, au fost epuizate toate programarile pentru urmatoarele 30 de zile - aproximativ 450 de persoane au optat pentru emiterea noii carti electronice de identitate.

actualitate, 07:00

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )