Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

BizSchool. Antreprenoarea din HR care ii invata si pe altii cum sa isi deschida o astfel de afacere

Antena3 Antena3,
BizSchool. Antreprenoarea din HR care ii invata si pe altii cum sa isi deschida o astfel de afacere

Ioana Petrea s-a indragostit de Resursele Umane in urma cu 13 ani. S-a angajat intr-o agentie ca asistent de recrutare, dar ambitia si creativitatea ei au propulsat-o rapid in ierarhie. continuă pe Antena3

Tabu-uri sociale din care n-a mai ramas nimic. Numarul femeilor care isi iau ca sot un barbat mai tanar s-a dublat in ultimii 30 de ani

Acum 100 de ani, Vlada, din satul Radesti, judetul pe atunci) Muscel, in varsta de 30 de ani, il cerea de sot pe Ion, olar din acelasi sat, cu care a pacatuit si cu care are un copil. Sentinta judecatorului local, Ianache sluger, trimite la prevederile legislative: pravilele apara a NU savarsi o nunta ca aceasta, a fi mai mare sotia decat barbatul, ci totdeauna sa fie barbatul mai mare decat nevasta, povesteste Constanta Vintula Ghitulescu in cartea in salvari si cu islic. Dezechilibrul de varsta era acceptat doar atunci cand vine din partea barbatului. Dar vremurile s-au schimbat, iar azi o serie de tabu-uri legate de casatorie s-au schimbat radical. Daca in 1990 doar 5% dintre casatoriile erau incheiate intre barbati mai tineri decat sotiile, anul trecut procentul a trecut de 11%.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1669 seconds )