Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blinken Kiev

Libnet Ro
Blinken anunta un nou ajutor american pentru Kiev, in timp ce Putin spune ca fortele ruse avanseaza pe toate fronturile in Ucraina

Blinken anunta un nou ajutor american pentru Kiev, in timp ce Putin spune ca fortele ruse avanseaza pe toate fronturile in Ucraina

Rusia a revendicat miercuri inca doua sate din nord-estul Ucrainei, precum si o localitate simbolica din sud, in timp ce in cadrul unei vizite la Kiev a sefului diplomatiei americane, Antony Blinken, a anuntat un nou ajutor pentru Ucraina, subliniind ca este decizia ucrainenilor daca lovesc teritoriul rus, relateaza AFP si Reuters.

Blinken a anuntat un nou ajutor american pentru Ucraina. Ce spune despre lovirea tintelor in Rusia si ajutorul acordat de China pentru razboiul lui Putin

La o conferinta de presa, miercuri, la Kiev, secretarul de stat american Anthony Blinken a anuntat un ajutor american suplimentar in valoare de 2 miliarde de dolari din pentru Ucraina. El a precizat ca acest nou sprijin din partea SUA vine intr-un moment critic.

Momentul in care Antony Blinken canta la chitara intr-un bar din Kiev VIDEO

Cunoscut ca un amator de chitara si rock, seful diplomatiei americane Antony Blinken a cantat marti seara, intr-un bar din Kiev, Rockin in The Free World, de Neil Young, in semn de omagiu fata de rezistenta ucrainenilor in fata invaziei ruse, noteaza AFP.

Blinken: Ucraina nu trebuie sa devina ca Rusia

Secretarul de stat american Anthony Blinken, aflat marti la Kiev, a subliniat ca Ucraina nu trebuie doar sa invinga Rusia, ci si sa lupte impotriva coruptiei din interiorul tarii, pentru a evita sa devina ca Rusia.

Zelenski: Daca am fi primit deja doua sisteme Patriot la Harkov, am fi avut o situatie diferita

Presedintele Volodimir Zelenski a cerut o accelerare notabila a livrarilor americane de arme, spunandu-i secretarului de stat al SUA Antony Blinken, cu care s-a intalnit marti la Kiev, ca in prezent trece prea mult timp intre anuntarea pachetelor de ajutor si aparitia efectiva a armelor pe linia frontului.

Blinken a cantat la chitara intr-un bar din Kiev pentru a omagia lupta ucrainenilor impotriva rusilor (VIDEO)

Seful diplomatiei americane Antony Blinken, un fan al rock-ului, a cantat piesa Rockin in The Free World a lui Neil Young intr-un bar din Kiev, in semn de omagiu pentru lupta ucrainenilor impotriva invaziei rusesti, potrivit NBC. Blinken a vrut sa le arate ucrainenilor ca SUA e alaturi de ei .

VIDEO Zelenski, dupa discutii cu Blinken si Macron: Daca am fi primit deja doua sisteme Patriot la Harkov, am fi avut o situatie diferita

Presedintele Volodimir Zelenski a cerut o accelerare notabila a livrarilor americane de arme, spunandu-i secretarului de stat al SUA Antony Blinken, cu care s-a intalnit marti la Kiev, ca in prezent trece prea mult timp intre anuntarea pachetelor de ajutor si aparitia efectiva a armelor pe linia frontului. intr-o noua pledoarie pentru a obtine sisteme antiaeriene Patriot, Zelenski a spus, in discursul video de marti seara, ca daca Ucraina avea doua astfel de sisteme de aparare antiaeriana in regiunea Harkov, situatia de pe front ar fi fost in prezent cu totul alta.

VIDEO Blinken a cantat la chitara intr-un bar din Kiev

Seful diplomatiei americane Antony Blinken, un fan al chitarei si al rock-ului, a cantat piesa Rockin in The Free World a lui Neil Young intr-un bar din Kiev, in semn de omagiu pentru lupta ucrainenilor impotriva invaziei rusesti, potrivit AFP.

Avertisment al aliatilor pentru regimul Zelenski: Opt din zece ucraineni inca mai cred ca exista legi scrise pentru elite si legi pentru ceilalti

Secretarul de stat american Antony Blinken, aflat marti in vizita la Kiev, a subliniat ca Ucraina nu trebuie doar sa invinga Rusia, ci si sa lupte impotriva coruptiei din interiorul tarii, pentru a evita sa devina ca Rusia, relateaza Ukrainskaia Pravda.

Antony Blinken a ajuns intr-o vizita surpriza la Kiev. A mancat pizza in localul veteranilor razboiului contra Rusiei

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a facut o vizita-surpriza la Kiev, potrivit actualitate. org. Blinken la Kiev, la pranz o pizza din lantul fondat de veteranii razboiului impotriva Rusiei La pranz, ministrul de externe ucrainean Dmitro Kouleba l-a dus pe inaltul oaspete la un restaurant apartinand lantului Veterano Pizza. Localul a fost fondat in .

Rusia trebuie sa plateasca pentru reconstructia Ucrainei, spune Blinken

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a spus ca presedintele rus Vladimir Putin trebuie sa plateasca pentru a reconstrui ceea ce a distrus in Ucraina. Blinken spune ca SUA vor folosi activele rusesti pentru reconstructia Ucrainei Vorbind la Kiev, Blinken a spus ca Washingtonul are saisprezece active rusesti in SUA si le va folosi pentru a ajuta la reconstruirea Ucrainei. El a mai spus ca Ucraina se apropie tot mai mult de NATO, anunta BBC.

Volodimir Zelenski, catre Antony Blinken la Kiev: Ucraina are nevoie de doua sisteme Patriot pentru a apara regiunea Harkov

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a intalnit cu secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, marti, la Kiev, si i-a spus ca fortele ucrainene au nevoie de doua sisteme Patriot pentru a apara regiunea Harkov, potrivit The Kyiv Independent. Volodimir Zelenski, discutie cu Antony Blinken la Kiev .

Antony Blinken, vizita-surpriza la Kiev pentru a le spune ucrainenilor cum ii vor ajuta Statele Unite sa recastige initiativa pe front

Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, a sosit marti dimineata la Kiev pentru o vizita surpriza care ar trebui sa-i linisteasca pe ucraineni cu privire la sprijinul continuu al Statelor Unite si a promite un flux de arme intr-un moment in care Rusia desfasoara o ofensiva in regiunea Harkov nord-est), transmite AFP, preluata de Agerpres.

Rusia Ucraina, ziua 790: Blinken, vizita surpriza la Kiev

Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, a sosit in aceasta dimineata la Kiev pentru o vizita surpriza care ar trebui sa-i linisteasca pe ucraineni cu privire la sprijinul continuu al Statelor Unite si a promite un flux de arme intr-un moment in care Rusia desfasoara o ofensiva in regiunea Harkov nord-est), transmite AFP. Antony Blinken, aflat la .

LIVE Razboi in Ucraina - ziua 811: Ajutorul SUA va face diferenta, spune Blinken intr-o vizita-surpriza la Kiev Un important general rus a fost arestat la Moscova Un tren a deraiat in Rusia dupa un atac cu drone

Luptele continua in regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei, unde armata rusa a lansat vineri o ofensiva si a ocupat zeci de kilometri patrati, dar Kievul spune ca rezista si asalturilor si intareste defensiva in zona. Fortele Moscovei ataca in directia Lyptsi si Vovchansk, doua orase situate la aproximativ douazeci, respectiv cincizeci de kilometri la nord-est de Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina. in ciuda temerilor ca rusii vor reusi o patrundere in fata unei armate ucrainene cu putine resurse, Volodimir Zelenski a dat asigurari luni seara ca fortele de aparare desfasoara contraatacuri si ca sectorul era in curs de intarire. Distrugem infanteria si echipamentele ocupantilor, a spus el.

Blinken efectueaza o vizita surpriza in Ucraina pentru a da asigurari privind ajutorul american

Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, a sosit marti dimineata la Kiev pentru o vizita surpriza care ar trebui sa-i linisteasca pe ucraineni cu privire la sprijinul continuu al Statelor Unite si a promite un flux de arme intr-un moment in care Rusia desfasoara o ofensiva in regiunea Harkov.

Antony Blinken, in vizita surpriza la Kiev. Vrea sa linisteasca ucrainenii

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a sosit, marti dimineata, in Kiev pentru o vizita surpriza prin care ar vrea sa linisteasca ucrainenii in contextul in care Rusia desfasoara o ofensiva in regiunea Harkov si le promite soldatilor ucraineni arme. Blinken, pentru a patra oara in Kiev .

AFP: Blinken efectueaza o vizita surpriza in Ucraina pentru a da asigurari despre ajutorul american

Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, a sosit marti dimineata la Kiev pentru o vizita surpriza care ar trebui sa-i linisteasca pe ucraineni cu privire la sprijinul continuu al Statelor Unite si a promite un flux de arme intr-un moment in care Rusia desfasoara o ofensiva in regiunea Harkov nord-est), transmite AFP.

Antony Blinken a anuntat ca Ucraina va deveni membra NATO: Scopul nostru este sa construim o punte de legatura

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a declarat joi, 4 aprilie, ca Ucraina va intra in NATO si ca sprijinul aliantei pentru Kiev va ramane unul solid, scrie Reuters. Ucraina va deveni membra NATO, sustine Antony Blinken Ucraina va deveni membru al NATO. Scopul nostru este sa construim o punte de legatura care sa faca posibila aceasta aderare, a declarat Antony Blinken in fata reporterilor de la Bruxelles.

Ucraina se afla intr-un moment critic. Antony Blinken, secretarul american de stat, lanseaza un avertisment care starneste ingrijorare

Ucraina se afla intr-un moment critic in razboiul sau cu Rusia si are nevoie urgenta de mai mult sprijin occidental, a declaratsecretarul de stat american Antony Blinken, referindu-se la impasul in care se afla Congresul SUA cu privire la un pachet militar de miliarde de dolari pentru Kiev.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )