Libnet.ro
carturesti.ro

09:45

Bogdan Aurescu

Libnet Ro
Romania condamna actiunile nesabuite ale fortelor ruse din apropierea centralei Zaporojia: Sunt iresponsabile si comporta riscuri pentru intreaga Europa

Romania condamna actiunile nesabuite ale fortelor ruse din apropierea centralei Zaporojia: Sunt iresponsabile si comporta riscuri pentru intreaga Europa

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a condamnat ferm actiunile militare ale fortelor ruse din apropierea centralei nucleare Zaporojia si le-a denuntat drept nesabuite si iresponsabile. Bogdan Aurescu MAE): Astfel de actiuni nesabuite comporta riscuri pentru intreaga Europa .

Bogdan Aurescu a transmis un mesaj de condamnare a actiunilor militare de langa centrala nucleara de la Zaporojie

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis, astazi, pe Twitter, un mesaj de condamnare a actiunilor militare de langa centrala nucleara de la Zaporojie.

BOGDAN AURESCU: Cred ca putem sa speram la o sustinere ferma a Germaniei pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a subliniat, duminica, la Forumul de Cooperare Bilaterala Romano-German, consistenta relatiilor dintre Romania si Germania, el aratand ca Germania este primul partener comercial al Romaniei si al treilea investitor strain in Romania.

Bogdan Aurescu (MAE): Cred ca putem sa speram la o sustinere consecventa si ferma a Germaniei pentru aderarea cat mai curand a Romaniei la spatiul Schengen (FOTO)

Romania si Germania sunt in acest moment doua state care gandesc la fel, care actioneaza la fel si care doresc sa duca mai departe proiectul integrarii europene, a declarat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, duminica, la Forumul de Cooperare Bilaterala Romano-German, eveniment desfasurat in marja celei de-a X-a editii a Festivalului cultural Saptamana Haferland.

Bogdan Aurescu: Speram la o sustinere consecventa si ferma a Germaniei pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a deschis duminica, la Crit, Forumul de Cooperare Bilaterala Romano-Germana FCBRG), in marja celei de-a X-a editii a festivalului cultural Saptamana Haferland. Liderul diplomatiei de la Bucuresti si-a exprimat optimismul privind sustinerea Germaniei pentru primirea Romaniei in Spatiul Schengen.

Bogdan Aurescu a discutat cu omologul eston despre procedurile CIJ privind agresiunea rusa in Ucraina

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, astazi, o convorbire telefonica cu omologul eston, Urmas Reinsalu, cu care a discutat despre implicatiile si evolutiile razboiului din Ucraina, oficialul de la Tallinn exprimand apreciere deosebita pentru masurile luate de Romania pentru sustinerea Kievului.

Sunt romanii pregatiti sa accepte imigranti?

Premierul Nicolae Ciuca i-a cerut, in ultima sedinta de Guvern, ministrului de Externe sa intensifice acordarea vizelor pentru lucratorii straini, intrucat solicitarea de la mediul de afaceri este de aproximativ 100. 000 de oameni. Pentru a putea sa asiguram functionarea multor afaceri, conform sefului Executivului. Bangladesh, Nepal, India sunt sursele de forta de munca straina cele mai importante, a precizat Bogdan Aurescu.

Maia Sandu a fost primita de Iohannis la Cotroceni. VIDEO

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Din delegatia presedintelui Iohannis fac parte, printre altii, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, consilierii prezidentiali Luminita Odobescu, Daniela Barsan, Delia Dinu, Sergiu Nistor, Cosmin Marinescu, secretarul de stat in MAE Iulian Fota. Cei doi presedinti vor avea convorbiri tete-a-tete si oficiale, .

Romanii din strainatate nu mai merg la consulat, vine consulatul la ei. Aurescu: Un demers util, prin care venim noi catre cetateni, iar ei nu mai pierd timp

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a vorbit, intr-un interviu pentru Adevarul, despre importanta consulatelor mobile pentru romanii din diaspora, reforma consulara, precum si despre ce masuri de debirocratizare au fost luate la nivel de institutie, pentru o interactiune mai buna cu persoanele care apeleaza la serviciile MAE.

Bogdan Aurescu a numit-o pe Liliana Popescu-Birlan in functia de director general al Institutului Diplomatic Roman

Ministerul Afacerilor Externe anunta, astazi, numirea de catre ministrul Bogdan Aurescu in functia de Director general al Institutului Diplomatic Roman IDR) a Lilianei Popescu-Birlan, incepand cu data de 1 august 2022.

Ministrul Afacerilor Externe a numit un nou director general al Institutului Diplomatic Roman. Cum arata CV-ul Lilianei Popescu-Birlan

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat numirea de catre Bogdan Aurescu in functia de director general al Institutului Diplomatic Roman IDR) a Lilianei Popescu-Birlan, incepand cu data de 1 august 2022.

Aurescu, convorbire telefonica cu omologul din Emiratele Arabe Unite. Despre ce au discutat cei doi lideri

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut o convorbire telefonica, miercuri, cu ministrul Afacerilor Externe si Cooperarii Internationale al Emiratelor Arabe Unite, seicul Abdullah bin Zayed Al Nahyan, discutiile vizand cooperarea bilaterala, cu accent pe interesul ambelor parti de a stimula investitiile.

Mediul de afaceri a cerut, statul a aprobat: peste 5.400 de muncitori din Bangladesh vin in Romania. Urmeaza recrutarea din Nepal si India

Miercuri, 27 iulie, in sedinta de Guvern, la sarbatorirea a 160 de ani de diplomatie romaneasca, ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu a spus ca o misiune consulara a Romaniei in Bangladesh a acordat, in perioada aprilie-iulie, peste 5. 400 de vize de munca unor cetateni. Ambasada Romaniei la New Delhi va avea un sediu mai mare, cu si mai mult personal pentru angajatii solicitati de mediul de afaceri .

Bogdan Aurescu a avut o convorbire telefonica cu omologul sau din Emiratele Arabe Unite

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut o convorbire telefonica, astazi, cu ministrul Afacerilor Externe si Cooperarii Internationale al Emiratelor Arabe Unite, seicul Abdullah bin Zayed Al Nahyan, discutiile vizand cooperarea bilaterala, cu accent pe interesul ambelor parti de a stimula investitiile.

Ministerul condus de Bogdan Aurescu, ampla reforma consulara. Masurile de digitalizare si debirocratizare pentru cresterea calitatii serviciilor consulare

Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, a vorbit, in debutul sedintei de guvern de miercuri, despre reforma consulara pe care a demarat-o. Masurile, intre care se numara unele de debirocratizare, digitalizare si degrevare, au rolul de a asigura un acces mai facil al romanilor la servicii consulare la standarde cat mai ridicate, a explicat acesta.

Romania a deschis noi consulate la Chisinau, Madrid si Roma Urmeaza Londra, Paris, Belfast si Salzburg Lista consulatelor deschise

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu a anuntat miercuri, in sedinta de Guvern, ca au fost infiintate noi oficii consulare de cariera la Chisinau, la Madrid si la Roma.

Noi consulate in Londra si Paris. Aurescu: Am pus accentul pe redimensionarea si modernizarea retelei consulare a Romaniei

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a precizat in cadrul sedintei de Guvern de miercuri, ca in luna august vor fi operationalizate Consulatul General de la Londra si Paris urmate, in cea de-a doua parte a anului, de consulate in Nantes, Belfast si Salzburg.

Aurescu: Romania este profund ancorata intr-un sistem euroatlantic de valori, securitate si solidaritate de neclintit

Romania este profund ancorata intr-un sistem euroatlantic de valori, securitate si solidaritate de neclintit, inclusiv ca rezultat al unor decenii de munca diplomatica, a declarat, ministrul Afacerilor Extene, Bogdan Aurescu, miercuri, cu ocazia celebrarii a 160 de ani de la infiintarea institutiei care este azi Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Romania este principalul furnizor de grau al Iordaniei, anunta ministrul Aurescu

Romania este principalul furnizor de grau al Iordaniei, a anuntat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in contextul vizitei la Bucuresti a ministrului de Externe iordanian. Ayman Safadi, vicepremier si ministru al Afacerilor Externe si Expatriatilor din Regatul Iordaniei, s-a aflat la Bucuresti in ziua de 26 iulie 2022. El a avut intalniri cu premierul Ciuca .

Romania este principalul furnizor de grau al Iordaniei, anunta ministrul Aurescu

Romania este principalul furnizor de grau al Iordaniei, a anuntat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in contextul vizitei la Bucuresti a ministrului de Externe iordanian. Ayman Safadi, vicepremier si ministru al Afacerilor Externe si Expatriatilor din Regatul Iordaniei, s-a aflat la Bucuresti in ziua de 26 iulie 2022. El a avut intalniri cu premierul Ciuca .

actualitate, 09:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1649 seconds )