Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Aurescu

Libnet Ro
Un vicepresedinte PSD pune stagnarea dosarului Schengen pe seama lui Iohannis, Ciuca, Aurescu si Bode. Zetea spune ca ministrul de Interne ar putea sa devina o vulnerabilitate in cadrul negocierilor

Un vicepresedinte PSD pune stagnarea dosarului Schengen pe seama lui Iohannis, Ciuca, Aurescu si Bode. Zetea spune ca ministrul de Interne ar putea sa devina o vulnerabilitate in cadrul negocierilor

Deputatul Gabriel Zetea, vicepresedinte PSD, a pus stagnarea dosarului Schengen pe seama presedintelui Klaus Iohannis, a premierului Nicolae Ciuca si a ministrilor de la Externe si Interne, Bogdan Aurescu si Lucian Bode, iar despre acesta din urma a spus ca ar putea sa devina o vulnerabilitate in negocierile pentru aderarea la spatiul de libera circulatie, avand in vedere controversele in care e implicat, transmite Stiripesurse. ro.

Israelul da asigurari ca va sprijini Romania in aderarea la Schengen

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a avut convorbire cu omologul israelian, Eli Cohen, care a dat asigurari ca statul pe care il reprezinta va sprijini romania in obiectivul de aderare la spatiul schengen.

Aurescu, convorbire telefonica cu seful MAE din Luxemburg privind aderarea Romaniei la Schengen

Ministrului Bogdan Aurescu a avut o convorbire telefonica cu omologul din Luxemburg, privind situatia aderarii Romaniei la Schengen. De asemenea, ministrul a acceptat invitatia in Romania inaintata de seful diplomatiei romane.

Ministrul Bogdan Aurescu a discutat cu omologul sau din Marele Ducat al Luxemburgului

Ministrul Bogdan Aurescu a discutat la telefon, astazi, cu omologul sau din Marele Ducat al Luxemburgului, Jean Asselborn, pe tema procesului de aderare a Romaniei la spatiul Schengen, iar ministrul Jean Asselborn a reiterat sustinerea solida a Marelui Ducat al Luxemburgului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

Presa din Bulgaria, anunt urias despre Schengen. Ce se intampla cu Romania

Presa din Bulgaria a facut un anunt urias despre Schengen. Cosmarul MCV revine in Bulgaria, pentru ca aceasta nu a dat rezultate reale ca lupta impotriva coruptiei si a crimei organizate. Ce se intampla cu Romania, a anuntat Bogdan Aurescu, ministrul de Externe. Bulgaria, vesti proaste despre aderarea la Schengen. Ce se intampla cu Romania .

Tanarul diplomat Aurescu, la pledoaria finala a procesului de la Haga: Le vad lacrimi in ochi. Mainile imi tremura

Bogdan Aurescu, cel care a condus echipa de negociere de la Haga, unde Romania obtinut o victorie de rasunet in procesul de delimitare a platoului continental al Marii Negre, a povestit emotiile pe care le-a avut atunci cand a sustinut pledoaria finala.

Iohannis a fost primit presedintele azer, Ilham Aliyev, la Palatul prezidential

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, joi, de presedintele azer, Ilham Aliyev, la Palatul prezidential Zugulba. Seful statului roman, care efectueaza o vizita oficiala de doua zile in Azerbaidjan, a fost intampinat cu onoruri militare. Din delegatia presedintelui Klaus Iohannis fac parte ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Energiei, Virgil Popescu, directorul SRI, Eduard Hellvig, .

Drula (USR): Romania e probabil singura tara din Europa in care seful politistilor e hot. Chiar Bode a spus ca plagiatul e furt Predoiu e un aranjor la varful Justitiei, Deca are reflexe de tip securist si Budai mentine pensiile speciale (VIDEO)

Catalin Drula, presedintele USR, a reluat, marti, criticile la adresa mai multor membri ai Guvernului Ciuca ministrii Lucian Bode PNL, Interne), Catalin Predoiu PNL, Justitie), Bogdan Aurescu Externe), Ligia Deca Educatie), Adrian Caciu PSD, Finante) si Marius Budai PSD, Munca). Referindu-se la Bode, Drula a afirmat ca Romania e probabil singura tara din Europa in care seful politistilor e hot. A spus asta in contextul in care Bode a devenit oficial plagiator, anul trecut chiar el spunand ca plagiatul e furt.

Bogdan Aurescu, discutie telefonica cu omologul leton, Edgars Rink and 275;vi269;s

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, astazi, o convorbire telefonica cu ministrul afacerilor externe al Republicii Letonia, Edgars Rink and 275;vi269;s, avand ca subiect principal procesul aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Bogdan Aurescu: Romania va relua in 2023 misiunile de politie aeriana din regiunea Marii Baltice

Romania urmeaza sa isi reia, in 2023, participarea la misiunile de politie aeriana din regiunea Marii Baltice, a spus ministrul de Externe Bogdan Aurescu in cadrul unei convorbiri telefonice avute luni cu omologul sau din Lituania. Subiectul aderarii Romaniei la spatiul Schengen a fost abordat pe larg in cadrul convorbirii dintre Bogdan Aurescu si ministrul .

MAE, veste surpriza despre aderarea Romaniei la Schengen: Am obtinut mesaje de sustinere

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a precizat, luni, 30 ianuarie, ca a obtinut mesaje de sprijin si reconfirmari ale sustinerii din partea a 15 state membre Schengen pentru aderarea Romaniei.

Campania impotriva extinderii Schengen nu l-a ajutat pe Nehammer, observa ministrul Aurescu

Campania impotriva extinderii Schengen, care a avut drept rezultat un veto la adresa Romaniei si Bulgariei, nu l-a ajutat pe cancelarul Austriei, observa ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu. Vedem rezultatele alegerilor din Austria. Sigur, ca ministru de Externe, nu pot sa comentez asupra rezultatelor unor alegeri interne dintr-un alt stat, dar aceste rezultate .

Cum comenteaza Romania infrangerea lui Nehammer in alegerile din Austria. Ce se intampla cu aderarea la Schengen

Ministrul roman de Externe, Bogdan Aurescu, sustine ca o concluzie cu privire la impactul sau absenta impactului folosirii temei Schengen in Austria poate fi trasa usor, dupa.

BOGDAN AURESCU, DESPRE ALEGERILE DIN AUSTRIA: Se poate trage usor concluzia cu privire la impactul folosirii temei Schengen

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat, astazi, referindu-se la rezultatul alegerilor din Austria, ca se poate trage usor concluzia cu privire la impactul temei Schengen in acest context electoral.

Reactia Romaniei dupa infrangerea in alegeri a partidului cancelarului Austriei, care a blocat aderarea la Schengen

Concluzia cu privire la impactul sau absenta impactului folosirii temei Schengen in Austria poate fi trasa usor, dupa infrangerea istorica suferita la alegerile de duminica de catre Partidul Popular Austriac oVP) al cancelarului Karl Nehammer, cel care in 8 decembrie a blocat aderarea Romaniei la Schengen, spune ministrul roman de Externe, Bogdan Aurescu.

BOGDAN AURESCU: Am discutat cu peste doua treimi dintre colegii care reprezinta state UE si, in acelasi timp, state Schengen

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat astazi, in cadrul conferintei comune de presa sustinuta impreuna cu omologul din Regatului Tarilor de Jos, Wopke Hoekstra, si din Republica Franceza, Catherine Colonna, despre dosarul Schengen, ca a discutat cu peste doua treimi dintre colegii care reprezinta state UE si, in acelasi timp, state membre Schengen si toti acesti colegi au exprimat sprijinul lor puternic pentru aderarea Romaniei si dorinta de a se implica, pentru ca este vorba nu doar despre un dosar care intereseaza Romania, ci este vorba despre un dosar care intereseaza Uniunea Europeana in intregul sau.

Ministrul olandez de Externe: Vom sustine aderarea Romaniei la Schengen

Ministrul olandez al Afacerilor Externe, Wopke Hoekstra, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa comune, la Bucuresti, alaturi de omologii roman, Bogdan Aurescu, respectiv francez, Catherine Colonna, ca tara sa va sustine Romania in ceea ce.

Aurescu, alaturi de ministrii de externe ai Frantei si Olandei, vizita la Centrul de Instruire de la Cincu

Seful diplomatiei romane, Bogdan Aurescu, si omologii sai din Franta Catherine Colonna si Olanda Wopke Hoekstra au vizitat, astazi, Centrul National de Instruire intrunita Getica de la Cincu, programul cuprinzand interactiuni cu personalul militar, mai ales francez si olandez, precum si vizitarea unor facilitati militare utilizate in comun de trupele aliate desfasurate in .

BOGDAN AURESCU: Prezenta militarilor aliati in Baza Militara de la Cincu este o dovada clara a unitatii si solidaritatii aliate

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, in cadrul unei vizite facute astazi la Centrul National de Instruire intrunita Getica de la Cincu, alaturi de omologii din Franta si Olanda, ca prezenta militarilor aliati in aceasta baza este o dovada clara a unitatii si solidaritatii aliate si contribuie la consolidarea posturii NATO de descurajare si aparare pe Flancul Estic, la Marea Neagra.

Doi ministri NATO, in vizita la Baza Militara de la Cincu. Bogdan Aurescu: Romania va continua sa ramana un aliat responsabil

Ministrul de Externe din Franta, Catherine Colonna, si ministrul de Externe din Olanda, Wopke Bastiaan Hoekstra, au venit in aceasta dimineata la baza militara de la Cincu, care adaposteste trupele NATO.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1712 seconds )