Libnet.ro
watchshop.ro

07:00

Bogdan Aurescu

Libnet Ro
Romania, gata sa primeasca militari francezi. Reactia lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, dupa anuntul lui Emmanuel Macron (VIDEO)

Romania, gata sa primeasca militari francezi. Reactia lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, dupa anuntul lui Emmanuel Macron (VIDEO)

Bogdan Aurescu, ministrul de Externe al Romaniei, priveste cu multa deschidere intentia lui Emmanuel Macron, presedintele Frantei, de a trimite militari pe teritoriul tarii noastre. Oficialul Guvernului si-a exprimat punctul de vedere joi seara, 20 .

Cresterea prezentei trupelor americane in Romania, obiectiv prioritar pentru Guvern. Bogdan Aurescu, ministrul de Externe: E nevoie sa acceleram procesul de planificare (VIDEO)

Cresterea prezentei militare a SUA in Romania ramane o prioritate in baza relatiei dintre cele doua tari, stabilita prin acordurile la nivelul NATO. Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, sustine ca tensiunile ce implica direct Ucraina .

Bogdan Aurescu, despre tensiunile de la granita cu Ucraina: Dupa 2014 asistam la o deteriorare a situatiei de securitate in regiune

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat joi seara in emisiunea moderata de Tudor Musat ca situatia tensionata de la granita cu Ucraina joaca rolul unui catalizator pentru NATO. in acest acest sens ministrul a .

Bogdan Aurescu: Prezenta consolidata pe flancul estic ar trebui sa se produca cat mai curand Ce inseamna asta

Prezenta consolidata a NATO pe flancul estic ar trebui sa se produca cat mai curand, spune ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. El considera ca anunturile presedintilor SUA si Frantei au si un rol important de descurajare in contextul actual de securitate. Reamintim ca presedintele Emmanuel Macron a anuntat ca Franta este dispusa sa trimita trupe pe teritoriul Romaniei in cadrul misiunilor NATO, in timp ce presedintele SUA Joe Biden a spus ca va fi crescuta prezenta militara in Polonia si Romania, in contextul situatiei de la frontierele Ucrainei.

Bogdan Aurescu, consultari cu Jake Sullivan, consilierul pentru securitate nationala al Presedintelui SUA, si mai multi inalti oficiali ai UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a participat la o runda de consultari cu Kaje Sullivan, consilierul pentru securitate nationala a presedintelui SUA, dar si cu mai multi inalti oficiali ai UE, in contextul situatiei tensionate din estul Europei, la granita Ucrainei cu Rusia.

Bogdan Aurescu saluta declaratia lui Macron privind prezenta militara sporita in Romania: Are un rol important de descurajare

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu saluta declaratia presedintelui francez Emmanuel Macron privind disponibilitatea Frantei de a participa la prezenta militara a NATO in Romania.

Aurescu: Anuntul lui Macron privind disponibilitatea Frantei de a participa la prezenta militara NATO in Romania e rezultatul notabil al eforturilor Presedintelui Iohannis. Ministrul de Externe a dialogat constant cu omologul francez

Emmanuel Macron a exprimat disponibilitatea Frantei de a participa la prezenta militara a NATO in Romania, iar seful diplomatiei romane, Bogdan Aurescu, a explicat ca anuntul liderului de la Elysee este rezultatul notabil al eforturilor .

carturesti.ro

Aurescu: Anuntul important al lui Macron este rezultatul eforturilor constante ale presedintelui Iohannis

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, sustine intr-o postare pe Twitter ca anuntul Frantei privind disponibilitatea de a trimite trupe in Romania in cadrul misiunilor NATO este rezultatul notabil al eforturilor presedintelui Klaus Iohannis. El precizeaza ca a fost in dialog pe acest subiect cu ministrul francez de Externe.

AURESCU: Nu poti sa creezi o situatie de securitate dificila, dupa care sa refuzi dialogul

NATO este in asteptarea unui raspuns din partea Moscovei, dupa ce a propus Rusiei sa continue dialogul inceput la 12 ianuarie in cadrul Consiliului NATO-Rusia, pe fiecare componenta a situatiei de securitate din acest moment, a declarat duminica seara, la Digi24, ministrul de externe Bogdan Aurescu. El a adaugat ca un evental refuz al dialogului ar dovedi o abordare iresponsabila din partea Federatiei Ruse.

Romania asteapta mai multe trupe americane si, in general, trupe NATO

Romania asteapta mai multe trupe americane si, in general, trupe NATO pe teritoriul ei. Aceasta posibilitate a fost anuntata de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu. El a facut o declaratie in acest sens duminica seara la postul Digi 24. Asteptam mai multe trupe americane si, in general, trupe NATO pe Flancul Estic, a declarat ministrul .

Bogdan Aurescu: Mingea este acum in terenul Rusiei. UE poate avansa in planificarea unor noi sanctiuni si trebuie sa se implice mai mult in rezolvarea conflictelor prelungite din regiune (VIDEO)

Posiblitatea adoptarii unor noi sanctiuni reprezinta contributia UE pentru a descuraja Federatia Rusa din a continua actiunile agresive, a explicat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, inaintea reuniunii informale pe care o are la Brest cu .

Ministrii de Externe din tarile UE pregatesc o conferinta comuna Europa Africa

Ministrii de Externe din tarile UE au o reunine neoficiala in zilele de joi si vineri in orasul Brest Franta). Romania este reprezentata de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu. Una dintre temele in discutie este pregatirea unui summit UE Uniunea Africana. Acest summit ar urma sa se desfasoare in februarie 2022. Pentru pregatirea acestei .

Bogdan Aurescu - la reuniunea informala a ministrilor Afacerilor Externe din statele membre ale UE

Bogdan Aurescu participa, joi si vineri, la reuniunea informala de tip Gymnich) a ministrilor Afacerilor Externe din statele membre ale UE, care se va desfasura la Brest Franta), organizata de Presedintia franceza a Consiliului UE.

Bogdan Aurescu, declaratii in contextul discutiilor dintre SUA si Rusia: Exista ingrijorare cu privire la masarea de trupe in regiunea Marii Negre

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, a transmis ca prezenta militara a Rusiei in regiunea Marii Negre naste ingrijorari, una dintre abordarile necesare pentru retragerea trupelor din vecinatatea NATO fiind dialogul, care sa se bazeze pe masuri ferme de descurajare.

watchshop.ro

Ministrul de externe al Republicii Islamice Pakistan, Makhdoom Qureshi - vizita oficiala in Romania

Ministrul de externe al Republicii Islamice Pakistan, Makhdoom Shah Mahmood Hussain Qureshi, efectueaza o vizita oficiala in Romania, urmand sa aiba luni intalniri cu premierul Nicolae Ciuca si cu ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Ministrul de Externe din Pakistan vine la Bucuresti

Ministrul de Externe din Pakistan vine la Bucuresti, unde va discuta cu ministrul roman de Externe, Bogdan Aurescu. Ministrul Makhdoom Shah Mahmood Hussain Qureshi efectueaza o vizita in Romania in perioada 9 10 ianuarie 2022. Aceasta este prima vizita in Romania, din ultimii 20 de ani, a unui ministru de Externe din Pakistan. Vizita .

Bogdan Aurescu: NATO trebuie sa-si intareasca postura de descurajare a Rusiei si aparare a NATO

Ministrii aliati de externe au discutat despre situatia de securitate generata de desfasurarea trupelor ruse in proximitatea Ucrainei, si despre semnificatia acestor evolutii pentru securitatea euroatlantica. in cadrul discutiei, ministrul Bogdan Aurescu a subliniat faptul ca Alianta trebuie sa isi intareasca prezenta la Marea Neagra. a informat MAE.

Bogdan Aurescu va participa la reuniunea extraordinara a ministrilor de Externe din statele NATO

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa, vineri, la reuniunea extraordinara a sefilor diplomatiilor din statele NATO, desfasurata in sistem videoconferinta, dezbaterile vizand situatia de securitate din Vecinatatea Estica si de la Marea Neagra generata de desfasurarea masiva a trupelor ruse in proximitatea Ucrainei si implicatiile acesteia pentru stabilitatea euroatlantica in ansamblul ei, a informat MAE.

Bogdan Aurescu participa la reuniunea extraordinara a ministrilor de Externe din statele NATO

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu va participa, vineri la reuniunea extraordinara a ministrilor de Externe din statele NATO, desfasurata in sistem de videoconferinta. Dezbaterile cu ministrii statelor aliate vor viza situatia de securitate din Vecinatatea .

Bogdan Aurescu participa vineri la reuniunea extraordinara a ministrilor de Externe din statele NATO

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa, vineri, la reuniunea extraordinara a sefilor diplomatiilor din statele NATO, desfasurata in sistem videoconferinta, dezbaterile vizand situatia de securitate din Vecinatatea Estica si de la Marea Neagra generata de desfasurarea masiva a trupelor ruse in proximitatea Ucrainei si implicatiile acesteia pentru stabilitatea euroatlantica in ansamblul ei, a informat MAE.

actualitate, 07:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0.1677 seconds )