Libnet.ro
UNICEF

22:00

Boicota Olimpice

Libnet Ro
365 DE ZILE DE RAZBOI Razboiul care i-a scos pe sportivi din arene

365 DE ZILE DE RAZBOI Razboiul care i-a scos pe sportivi din arene

Razboiul din Ucraina a reprezentat un dezastru total pentru majoritatea sportivilor din Rusia si Belarus. Federatiile internationale au decis suspendarea lor, cu foarte mici exceptii, si nici viitorul nu suna foarte bine pentru profesionistii sportului din aceste tari. La inceputul acestui an s-a pus problema acceptarii lor la Jocurile Olimpice sub steag neutru si de aici a pornit o adevarata furtuna. Un numar de pana la 40 de tari ar putea boicota urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice, a afirmat ministrul polonez al Sportului si Turismului, Kamil Bortniczuk.

Estonia ameninta ca va boicota Jocurile Olimpice de la Paris, daca li se va permite participarea sportivilor rusi si belarusi

Prim-ministrul Estoniei, Kaja Kallas, a sugerat ca tara sa ar putea boicota Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris, in situatia in care sportivii rusi si belarusi vor primi permisiunea de a concura. Estonia ar putea boicota Jocurile Olimpice de la Paris Participarea sportivilor rusi si belarusi este pur si simplu o idee proasta. Boicotul este, prin urmare, urmatorul pas, a declarat Kaja Kallas, prim-ministrul Estoniei.

VIDEO: Estonia ameninta ca va boicota Jocurile Olimpice de la Paris

Estonia ar putea boicota Jocurile Olimpice de la Paris de anul viitor daca sportivii rusi si bielorusi nu vor fi eliminati din competitie, a declarat vineri, 3 februarie, premierul Kaja Kallas. Prim-ministrul Lituaniei, Ingrida Simonyte, si premierul Letoniei, Krisjanis Karins, s-au pronuntat, de asemenea, impotriva includerii lor in evenimentul sportiv. Comentariul lui Kallas vine in .

VIDEO: Estonia ameninta ca va boicota Jocurile Olimpice de la Paris

Estonia ar putea boicota Jocurile Olimpice de la Paris de anul viitor daca sportivii rusi si bielorusi nu vor fi eliminati din competitie, a declarat vineri, 3 februarie, premierul Kaja Kallas. Prim-ministrul Lituaniei, Ingrida Simonyte, si premierul Letoniei, Krisjanis Karins, s-au pronuntat, de asemenea, impotriva includerii lor in evenimentul sportiv. Comentariul lui Kallas vine in .

Zeci de tari pot boicota olimpiada de la Paris

Un numar de pana la 40 de tari ar putea boicota urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice, a afirmat ministrul polonez al Sportului si Turismului, Kamil Bortniczuk.

Un numar urias de tari ar putea boicota Jocurile Olimpice de la Paris din 2024

Ministrul polonez al Sportului si Turismului, Kamil Bortniczuk, a anuntat joi ca un numar impresionant de tari ar putea boicota viitoarea editie a Jocurilor Olimpice, daca li se va permite sportivilor rusi sa concureze.

Ucraina refuza sa trimita sportivi la JO daca rusii vor fi primiti in competitii

Ucraina a amenintat, joi ca va boicota Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris, daca la eveniment vor fi invitati sportivi rusi si belarusi.

Ucraina ameninta ca va boicota prezenta la Jocurile Olimpice daca vor participa sportivi rusi si belarusi

Ucraina a anuntat, joi, ca va boicota Jocurile Olimpice de la Paris de anul viitor daca se va accepta ca sportivi rusi si belarusi sa ia parte la olimpiada.

Ucraina a amenintat ca va boicota Jocurile Olimpice de la Paris daca Rusia va fi invitata: O astfel de situatie este inacceptabila pentru statul nostru

Ucraina a amenintat joi ca va boicota Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris daca vor fi invitati sportivi rusi si belarusi. Tot joi, primarul Parisului, Anne Hidalgo, a vorbit despre eventuala participare a sportivilor din Rusia si Belarus, specificand ca ar prefera sa ii vada pe sportivii respectivi sub drapel neutru. Ucraina ameninta ca va boicota JO de la Paris daca Rusia va fi invitata .

Momentul de glorie in care Romania a fost pe locul 2 in lume la Jocurile Olimpice, dupa SUA. De ce a sfidat Ceausescu Rusia

La Jocurile Olimpice de vara din 1984, din Los Angeles, Romania a adus acasa 53 de medalii, situandu-se pe locul 2 in lume, dupa SUA. Participarea la evenimentul sportiv a reprezentat o sfidare la adresa Rusiei, care a facut presiune asupra lui Ceausescu pentru a boicota evenimentul. Argumentul care l-a convins pe dictator, pe langa cei 120. 000 de dolari primiti pentru participare, a avut legatura cu contextul economic din tara.

Familiile victimelor atentatului de la Jocurile Olimpice de la Munchen vor boicota ceremoniile de comemorare a 50 de ani de la tragedie

Familiile victimelor atentatului de la Jocurile Olimpice JO) de la Munich din 1972 au ales sa boicoteze comemorarile de anul acesta din Germania, care marcheaza 50 de ani de la tragedie.

Japonia, pe lista natiunilor care vor boicota diplomatic Jocurile Olimpice de la Beijing 2022

Japonia se alatura SUA si altor tari care au decis sa nu trimita reprezentanti guvernamentali in China, la Jocurile Olimpice de iarna de la Beijing, din 2022, informeaza AFP.

Coreea de Sud nu va boicota diplomatic JO de la Beijing din 2022

Presedintele sud-coreean, Moon Jae-in, a anuntat luni ca tara sa nu va boicota diplomatic Jocurile Olimpice de iarna de la Beijing, invocand necesitatea de a continua cooperarea cu China, noteaza AFP.

Politicieni din toate tarile, boicotati Jocurile Olimpice, dar degeaba!

Mai multi politicieni din tari asa-zis democratice s-au lansat in declaratii ce anunta un boicot politic pentru Jocurile Olimpice de iarna-Beijing 2022. Australia va sustine Statele Unite pentru a boicota diplomatic Jocurile Olimpice de iarna de la Beijing, conform declaratiilor recente ale premierului Scott Morrison, in timp ce alti aliati au luat in calcul masuri .

JO 2022 Beijing: Franta nu se va alia boicotului diplomatic

Jean-Michel Blanquer, ministrul francez al Educatiei si Sporturilor, a afirmat, joi, ca Franta nu va boicota diplomatic Jocurile Olimpice de iarna de la Beijing din 2022, contrar deciziei Statelor Unite, Canadei, Australiei si Marii Britanii, informeaza AFP.

Reactia Chinei dupa ce SUA, Marea Britanie si Australia au anuntat ca vor boicota diplomatic Olimpiada: Vor trebui sa plateasca pretul pentru actiunile lor

Australia, Marea Britanie si Statele Unite vor plati un pret pentru actiunile lor gresite dupa ce au decis sa nu trimita delegatii guvernamentale la Jocurile Olimpice de iarna din februarie de la Beijing, a transmis joi ministerul chinez de externe, potrivit Reuters.

Australia se alatura intr-un boicot diplomatic al Jocurilor Olimpice de la Beijing

Australia se va alatura Statelor Unite intr-un boicot diplomatic al Jocurilor Olimpice de iarna de la Beijing, a declarat miercuri prim-ministrul Scott Morrison. Aceasta decizie risca sa inradacineze relatiile bilaterale deja amare. Statele Unite ale Americii au declarat luni 6 decembrie) ca oficialii guvernamentali vor boicota Jocurile Olimpice de la Beijing din cauza atrocitatilor din .

UPDATE Diplomatii americani vor boicota Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing din cauza atrocitatilor si abuzurilor privind drepturile omului Marea Britanie ar putea urma exemplul SUA

SUA au anuntat boicotul diplomatic al Jocurilor Olimpice de Iarna de la Beijing, din 2022, relateaza CNN si BBC. Anuntul oficial a fost facut luni de Casa Alba care a transmis ca SUA nu vor trimite in China nicio delegatie oficiala din cauza ingrijorarilor legate de respectarea drepturilor omului. Reactia Chinei: O manipulare politica. Niciun politician american nu a fost invitat .

Este oficial: Casa Alba va boicota diplomatic Jocurile Olimpice de iarna din 2022 de la Beijing

Administratia Biden nu va trimite niciun reprezentant diplomatic la Jocurile Olimpice de iarna din 2022 de la Beijing, ca pozitie impotriva incalcarilor drepturilor omului din China, in provincia Xinjiang.

Oficialii americani vor boicota Jocurile Olimpice de la Beijing

Administratia Biden este asteptata sa anunte in aceasta saptamana ca oficialii guvernamentali americani nu vor participa la Jocurile Olimpice din 2022 de la Beijing.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1573 seconds )