Libnet.ro
evomag.ro

23:30

Boris Johnson, in doliu. Mama premierului britanic a murit

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson, in doliu. Mama premierului britanic a murit

Boris Johnson deplange pierderea mamei sale, artista Charlotte Johnson Wahl. Mama premierului britanic a murit la varsta de 79 de ani. Se pare ca mama lui Boris Johnson s-a stins din viata brusc si pasnic la un spital din Londra, potrivit unui aviz de deces emis de familie in The Times. Boris Johnson a descris-o . continuă pe România Liberă

carturesti.ro

Mama premierului britanic Boris Johnson, Charlotte Johnson Wahl, a murit la 79 de ani

Charlotte Johnson Wahl, mama premierului britanic, a murit intr-un spital din Londra, luni, la varsta de 79 de ani. Boris Johnson isi descrisese mama drept autoritatea suprema din familie. La conferinta din 2019 a conservatorilor .

Doliu in familia lui Boris Johnson. Mama premierului a murit, a fost diagnosticata cu Parkinson la 40 de ani

Prim-ministrul britanic Boris Johnson deplange pierderea mamei sale dupa ce a murit brusc si pasnic la 79 de ani. Charlotte Johnson Wahl, pictor, a decedat, luni, 13 septembrie, la Spitalul St Mary din Paddington. Suferea de Parkinson de foarte multi ani. Mama lui Boris Johnson a murit. Curg mesaje de condoleante Descrisa ca autoritatea suprema .

Mama premierului Boris Johnson, Charlotte Johnson Wahl, a murit la varsta de 79 de ani

Mama premierului britanic Boris Johnson, Charlotte Johnson Wahl, a murit luni, la 79 de ani, intr-un spital din Londra, relateaza The Guardian. Anterior, premierul spunea despre mama sa ca este autoritatea suprema in familie. La prima conferinta a partidului conservator la care a participat, in 2019, Boris Johnson declara ca mama l-a invatat ca, in mod egal, fiecare fiinta umana de pe planeta este importanta, are demnitatea si valoarea ei.

BORIS JOHNSON : Atentatele de la 11 septembrie din SUA nu au zdruncinat increderea in democratie

Autorii atentatelor jihadiste de la 11 septembrie din Statele Unite nu au zdruncinat increderea in libertate si democratie, a estimat premierul britanic, Boris Johnson, cu ocazia comemorarii acestor atacuri, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Emma Raducanu, felicitari de la cel mai inalt nivel din Marea Britanie. Ce mesaje i-au transmis insasi Regina Elisabeta a II-a si premierul Boris Johnson

Jucatoarea de tenis Emma Raducanu a fost felicitata de Regina Elizabeth II si de premierul britanic Boris Johnson, dupa succesul de la US Open.

Emma Raducanu, felicitata de Regina Elisabeta a II-a si de premierul Boris Johnson, dupa triumful de la US Open

Emma Raducanu, castigatoare la US Open dupa ce a venit din calificari, a fost felicitata de Regina Elisabeta a II-a si de premierul britanic Boris Johnson.

actualitate, 23:30

evomag.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )