Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Boris Johnson

Libnet Ro
Sa radem cu premierul Marii Britanii: Putin nu ar fi invadat Ucraina daca ar fi fost femeie

Sa radem cu premierul Marii Britanii: Putin nu ar fi invadat Ucraina daca ar fi fost femeie

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a provocat rumoare dupa ce a afirmat miercuri ca Putin nu ar fi invadat Ucraina daca ar fi fost femeie. Premierul britanic Boris Johnson a numit invazia rusa a Ucrainei un exemplu perfect de masculinitate toxica, potrivit Reuters. Daca Putin ar fi fost o femeie, ceea ce evident ca .

Boris Johnson avertizeaza impotriva boicotarii summitului G20 din Indonezia: Riscati sa oferiti altora sansa de a face propaganda

Premierul britanic Boris Johnson a alertat, miercuri, cu privire la riscul de a lasa cale libera propagandei ruse in cazul unui boicot occidental al summitului G20, daca presedintele rus Vladimir Putin va lua parte la aceasta intrevedere, ceea ce el a apreciat ca fiind foarte putin probabil.

Boris Johnson sustine ca razboiul din Ucraina nu ar fi inceput, daca Putin era femeie

Sunt mai bine de 120 de zile de cand Rusia a invadat Ucraina. in tot acest timp, comunitatea internationala a condamnat ferm actiunile rusilor. Presedintele rus Vladimir Putin nu ar fi.

in ce conditii s-ar fi abtinut Vladimir Putin sa invadeze Ucraina |Dezvaluirea lui Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a speculat asupra situatiei in care liderul rus Vladimir Putin ar fi renuntat sa invadeze Ucraina.

BORIS JOHNSON: Daca Putina ar fi fost femeie, nu ar fi invadat Ucraina

Premierul britanic Boris Johnson considera ca, daca presedintele rus Vladimir Putin ar fi fost femeie, nu ar fi declansat acest razboi and nebun, macho and in Ucraina.

Boris Johnson sustine ca Putin nu ar fi invadat Ucraina daca ar fi fost femeie: Un exemplu perfect de masculinitate toxica

Boris Johnson sustine ca Vladimir Putin nu ar fi invadat Ucraina daca ar fi fost femeie si considera ca razboiul este un exemplu perfect de masculinitate toxica. Precizarile au fost facute in cadrul unui interviu acordat presei germane, potrivit The Guardian. Putin, exemplul perfect de masculinitate toxica .

Boris Johnson sustine ca Putin n-ar fi invadat Ucraina daca era femeie

Boris Johnson a afirmat ca Vladimir Putin nu ar fi invadat Ucraina daca ar fi fost femeie si considera ca razboiul este un exemplu perfect de masculinitate toxica.

carturesti.ro

Boris Johnson: Daca Putin era femeie, nu ar fi invadat Ucraina. Este exemplul tipic de masculinitate toxica

Boris Johnson a sustinut ca Vladimir Putin nu ar fi invadat Ucraina daca ar fi fost femeie si considera ca razboiul este un exemplu perfect de masculinitate toxica.

Boris Johnson recunoaste ca Turcia este greu de convins sa accepte Finlanda si Suedia in NATO

Premierul britanic Boris Johnson a declarat marti presei ca Turcia este greu de convins sa accepte primirea in NATO a Finlandei si Suediei.

VIDEO: Boris Johnson nu crede ca Marea Britanie va ajunge sa intre in razboi cu Rusia

Premierul britanic Boris Johnson a declarat ca nu crede ca Marea Britanie va ajunge la un razboi cu Rusia. intrebat daca Marea Britanie se pregateste de razboi cu Rusia, el a declarat reporterilor la summitul G7: Nu cred ca se va ajunge la asta si, in mod clar, lucram din greu pentru a ne asigura .

Pectoralii liderilor G7 si moartea cailor verzi

Liderii tarilor din G7, prezenti ieri la castelul Garmisch-Partenkirchen din Bavaria, si-au batut joc de imaginea de macho a presedintelui rus Vladimir Putin. Sa ne dam jos hainele? a intrebat Boris Johnson, inainte de poza de grup. Trebuie sa aratam ca suntem mai duri decat Putin, a spus premierul britanic, aflat in forma. Ironizand .

Summit G7. Ironia lui Boris Johnson despre Vladimir Putin face inconjurul lumii. Ce a putut spune de fata cu liderii mondiali

Liderii G7 s-au intalnit in Germania, pentru a discuta o serie de probleme, de la inflatie la asigurarea aprovizionarii cu energie in timpul razboiului din Ucraina. in timpul summit-ului,.

Boris Johnson il avertizeaza pe Macron impotriva oricarei tentative de a negocia acum cu Rusia

Premierul britanic Boris Johnson l-a avertizat pe Emmanuel Macron, presedintele Frantei, impotriva tentativei de a se recurge la o solutie negociata acum in privinta Ucrainei cu Vladimir Putin. Acesta a pus accentul pe faptul ca un astfel de scenariu risca sa prelungeasca instabilitatea mondiala, a transmis cabinetul lui Boris Johnson, potrivit AFP.

VIDEO: Boris Johnson: Costul unei victorii rusesti in Ucraina este prea mare

Liderii mondiali trebuie sa recunoasca pretul sustinerii Ucrainei, inclusiv cresterea costurilor la energie si alimente, dar trebuie sa recunoasca si faptul ca pretul de a permite Rusiei sa castige ar fi mult mai mare, a declarat premierul britanic Boris Johnson. Vorbind duminica la inceputul unui summit al Grupului celor Sapte, Johnson a declarat ca Occidentul .

watchshop.ro

Boris Johnson l-a avertizat pe Macron asupra negocierii unei solutii acum cu Putin: Doar va cauza o instabilitate de durata si-i va da lui Putin dreptul sa manipuleze vesnic

Premierul britanic Boris Johnson l-a avertizat pe presedintele francez Emmanuel Macron, in cadrul Summitului G7 din Bavaria, impotriva tentatiei de a forta acum o solutie in Ucraina negociata cu Vladimir Putin. Asta in contextul in care exista tot mai multe temeri ca, din cauza razboiului prelungit, a crizei economice si a crizei alimentare ce se prefigureaza, unii lideri occidentali ar putea forta Kievul sa incheie cu Moscova o pace dezavantajoasa. De altfel, recent, chiar Johnson a avertizat asupra consecintelor dezastruoase in cazul in care Ucraina ar fi fortata sa incheie o pace rea.

Boris Johnson il avertizeaza pe Emmanuel Macron cu privire la Rusia si Ucraina

Premierul britanic Boris Johnson i-a adresat, duminica, un avertisment liderului francez, Emmanuel Macron, care s-a remarcat in timpul lunilor de razboi in Ucraina prin mai multe conversatii telefonice de durata cu Vladimir Putin, precum si prin ingrijorarea, exprimata public, cu privire la riscurile unei umiliri a Rusiei.

Johnson il avertizeaza pe Macron impotriva oricarei tentative a unei solutionari negociate acum a razboiului

Premierul britanic Boris Johnson l-a avertizat duminica pe presedintele francez Emmanuel Mmacron impotriva tentatiei unei solutii negociate acum in Ucraina, cu Vladimir Putin, pe care l-a catalogat drept un dictator, cu riscul de a prelungi instabilitatea mondiala, anunta Guvernul britanic, relateaza News. ro.

Razboiul din Ucraina: BoJo il avertizeaza pe Macron asupra negocierii unei solutii acum cu Putin: Nu va face decat sa cauzeze o instabilitate de durata

Premierul britanic Boris Johnson l-a avertizat duminica pe presedintele francez Emmanuel Macron impotriva tentatiei unei solutii negociate acum cu dictatorul rus Vladimir Putin asupra Ucrainei, intrucat orice acord gasit acum nu va aduce pacea, ci va prelungi instabilitatea mondiala, relateaza AFP.

Boris Johnson le-a cerut liderilor G7 sa nu abandoneze Ucraina

Premierul britanic, Boris Johnson le-a cerut, ieri, liderilor G7 sa nu abandoneze Ucraina dupa mai bine de patru luni de invazie rusa, avertizand asupra oboselii in sprijinirea Kievului si anuntand ajutor economic suplimentar.

Boris Johnson le-a cerut liderilor G7 sa nu abandoneze Ucraina

Premierul britanic Boris Johnson le-a cerut, sambata, liderilor G7 sa nu abandoneze Ucraina dupa mai bine de patru luni de invazie rusa, avertizand asupra oboselii in sprijinirea Kievului si anuntand ajutor economic suplimentar, scrie lefigaro. fr, potrivit news. ro.

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1824 seconds )