Libnet.ro

00:05

Bosch investeste aproximativ 55 de milioane de euro in a treia hala de productie in Cluj

Hotnews Hotnews,
 Bosch investeste aproximativ 55 de milioane de euro in a treia hala de productie in Cluj

Bosch deschide oficial a treia hala de productie la Cluj, la fabrica unde sunt produse unitati electronice de control pentru vehicule electrice. Investitia pentru hala de 34. 500 mp a fost de 55 milioane euro, spune compania germana. Fabrica a fost deschisa acum opt ani si investitiile totale au fost de peste 450 milioane euro. continuă pe Hotnews

Bosch deschide a treia hala de productie la Cluj

Bosch a inaugurat a treia hala de productie in cadrul fabricii de componente electronice auto din Cluj. Potrivit reprezentantilor companiei, investitia totala in noua unitate de productie se ridica la aproximativ 55 de milioane de euro.

Bosch deschide oficial a treia hala de productie la Cluj

Bosch, lider global in furnizarea de tehnologii si servicii, a inaugurat a treia hala de productie in cadrul fabricii de componente electronice auto din Cluj.

LA 31 AUGUST 2021 Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 41.616 milioane euro

La 31 august 2021, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 41. 616 milioane euro, fata de 39. 008 milioane euro la 31 iulie 2021, conform unui comunicat remis redactiei.

Procurorii au blocat peste 155 milioane euro in 2021 in proceduri penale

155 milioane euro erau blocati in proceduri judiciare penale la 30 iunie 2021 in contul unic ANABIAgentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate). Mai mult, peste 6 milioane euro reprezinta suma totala confiscata sau rezultata din valorificarea bunurilor confiscate in 2020, arata ONV LAW. O noua ordonanta de urgenta OUG) adoptata saptamana aceasta permite politiei .

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2021 CEMACON a realizat un profit net de 21,55 milioane de lei

CEMACON a realizat un profit net de 21,55 milioane de lei in primul semestru din 2021.

Ben Madadi, cel mai mare investitor persoana fizica de la SIF Muntenia, a depus la ASF o oferta de cumparare pentru 55 milioane de actiuni SIF4

ACTUALIZARE - SAI Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia, a transmis Bursei de Valori Bucuresti un raport curent cu privire la oferta depusa luni de investitorul Ben Madadi --- * Madadi: Voi oferi mai multe detalii imediat ce voi primi un raspuns final din partea ASF Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a primit, luni, o solicitare de avizare a unei oferte de cumparare pentru 55 de milioane de titluri ale SIF Muntenia SIF4), ne-au precizat ieri surse din piata. Sursele spuneau, ieri, ca este vorba despre Ben Madadi, cel mai mare investitor persoana fizica de la SIF Muntenia. Pachetul vizat de Madadi reprezinta 7% din SIF Muntenia.

SURSE DIN PIATA: Ben Madadi, cel mai mare investitor persoana fizica de la SIF Muntenia, a depus la ASF o oferta de cumparare pentru 55 milioane de actiuni SIF4

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a primit, ieri, o solicitare de avizare a unei oferte de cumparare pentru 55 de milioane de titluri ale SIF Muntenia SIF4), potrivit surselor noastre din piata.

Fonduri 2021: Cate 10.000 - 2 milioane Euro, pentru firme din Romania

Firmele mici si mijlocii IMM) si startup-urile din Romania pot obtine fonduri nerambursabile intre 10. 000 euro si 2 milioane de euro pe proiect, prin 3 noi linii de finantare care urmeaza sa fie deschise incepand cu luna septembrie.

WhatsApp, amendata cu 225 milioane euro pentru modul netransparent in care partajeaza datele user-ilor cu alte companii detinute de Facebook

WhatsApp a fost amendata cu 225 milioane de euro de catre autoritatea pentru protectia datelor din Irlanda, pentru lipsa de transparenta in modul in care a partajat datele user-ilor cu alte companii detinute de Facebook. Este cea mai mare amenda aplicata de autoritatea irlandeza care a fost presata de omoloagele sale din alte tari sa aplice amenzi mai mari si sa analizeze mai repede diversele cazuri.

E.ON a depasit 200 de proiecte in valoare de peste 40 milioane euro pentru dezvoltarea de sisteme fotovoltaice

ON Energie Romania a incheiat, din 2018 si pana in prezent, la nivel national parteneriate pentru realizarea si predarea la cheie a mai mult de 200 de centrale electrice fotovoltaice, pentru tot atatea companii, valoarea totala a proiectelor insumand peste 40 de milioane de euro, conform unui comunicat remis redactiei.

actualitate, 00:05

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )