Libnet.ro
carturesti.ro

10:16

Brittney Griner

Libnet Ro
Serghei Lavrov spune ca Rusia este pregatita sa discute cu SUA despre schimbul de prizonieri care sa o includa pe Brittney Griner

Serghei Lavrov spune ca Rusia este pregatita sa discute cu SUA despre schimbul de prizonieri care sa o includa pe Brittney Griner

SUA si Rusia au indicat ca sunt gata sa poarte discutii cu privire la un schimb de prizonieri, la o zi dupa ce starul baschetului american feminin Brittney Griner a fost condamnata la 9 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, dupa ce a fost prinsa cu mai putin de un gram de ulei de canabis pe un aeroport din Moscova, informeaza CNN. Putin este pregatit sa negocieze cu Biden pentru un schimb de prizonieri .

Kremlinul anunta ca Brittney Griner poate cere clementa, dupa ce baschetbalista a fost condamnata la noua ani de inchisoare

Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, a refuzat sa comenteze vineri decizia unui tribunal rus de a condamna baschetbalista americana Brittney Griner la noua ani de inchisoare pentru trafic de droguri, dar a precizat ca jucatoarea poate cere clementa, relateaza CNN.

Kremlinul refuza sa comenteze verdictul in cazul lui Brittney Griner si anunta ca baschetbalista poate cere clementa

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat sa comenteze astazi decizia unui tribunal rus de a condamna jucatoarea din WNBA, Brittney Griner, la noua ani de inchisoare pentru trafic de droguri, dar a precizat ca baschetbalista poate cere clementa.

Serghei Lavrov, dupa condamnarea baschetbalistei Brittney Griner in Rusia: Suntem gata sa discutam despre un schimb de prizonieri

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, vineri, ca tara sa este gata sa discute cu Washington-ul despre un schimb de prizonieri, in contextul in care in urma cu o zi baschetbalista Brittney Griner a fost condamnata in Rusia la noua ani de inchisoare, relateaza Reuters.

Lavrov despre condamnarea baschetbalistei Brittney Griner in Rusia: Suntem gata sa discutam despre un schimb de prizonieri

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, vineri, ca tara sa este gata sa discute cu Washington-ul despre un schimb de prizonieri, in contextul in care in urma cu o zi baschetbalista Brittney Griner a fost condamnata in Rusia la noua ani de inchisoare, relateaza Reuters.

SERGHEI LAVROV: Suntem gata sa discutam despre un schimb de prizonieri

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, aa declarat, vineri, ca tara sa este gata sa discute cu Washington-ul despre un schimb de prizonieri, in contextul in care in urma cu o zi baschetbalista Brittney Griner a fost condamnata in Rusia la noua ani de inchisoare.

Baschetbalista Brittney Griner, condamnata la 9 ani de inchisoare in Rusia. Reactia Statelor Unite ale Americii

Casa Alba a indemnat Rusia sa accepte oferta serioasa de schimburi de prizonieri, cu scopul de a obtine intoarcerea in Statele Unite a baschetbalistei Brittney Griner si a altui cetatean american, Paul Whelan.

Brittney Griner a fost condamnata la 9 ani de inchisoarepentru contrabanda de droguri. Biden:Este inacceptabil si fac un apel catre Rusia sa o elibereze imediat VIDEO

Un tribunal rus a condamnat-o pe baschetbalista americana Brittney Griner la noua ani de inchisoare, sub acuzatia de trafic de droguri. De asemenea, a fost obligata sa plateasca o amenda de un milion de ruble 16.

Reactia lui Joe Biden, dupa ce baschetbalista americana Brittney Griner a fost condamnata la 9 ani de inchisoare in Rusia

Presedintele american Joe Biden a reactionat, joi, dupa ce o instanta din Rusia a condamnat-o pe baschetbalista Brittney Griner la 9 ani de inchisoare pentru trafic de droguri.

Baschetbalista americanca Brittney Griner, condamnata la noua ani de inchisoare in Rusia

Starul american al baschetului feminin Brittney Griner, incarcerata in Rusia, a fost condamnata joi la noua ani de inchispare cu privire la detinere de droguri si trafic de droguri, anunta Trubunalul Khimki, situat in apropiere de Moscova - aproape pedeapsa maxima pentru aceste fapte, de zece ani de inchisoare.

Rusia, pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru baschetbalista Brittney Griner. Primele declaratii ale lui Biden

S-a aflat ca Rusia cere o pedeapsa de ani de zile de inchisoare pentru Brittney Griner. Care sunt acuzatiile aduse baschetbalistei din SUA, vedeti in randurile de mai jos ale articolului. UPDATE: Dupa ce Rusia a condamnat-o pe baschetbalista Brittney Griner la 9 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, presedintele american Joe Biden a .

Brittney Griner, condamnata la noua ani de inchisoare in Rusia - Americanca, gasita vinovata de detinere si trafic de droguri

Brittney Griner, vedeta baschetului american feminin, a fost condamnata joi la noua ani de inchisoare pentru detinere de droguri si trafic de droguri, anunta Tribunalul Khimki, situat in apropiere de Moscova.

Justitia din Rusia a pronuntat verdictul si pedeapsa in cazul baschetbalistei americane Brittney Griner

Tribunalul rus care a judecat cazul baschetbalistei americane Brittney Griner a declarat-o pe aceasta vinovata de contrabanda cu droguri, savarsita cu intentie.

Brittney Griner, sportiva americana arestata la Moscova, isi afla sentinta joi. Procurorii au cerut aproape 10 ani de inchisoare

Jucatoarea americana de baschet Brittney Griner a fost audiata, joi, la un tribunal din regiunea capitalei ruse, in asteptarea verdictului la acuzatiile de contrabanda cu droguri.

Cazul Brittney Griner: Rusii cer o pedeapsa de noua ani si jumatate de inchisoare pentru baschetbalista americana

Parchetul rus a cerut, joi, o pedeapsa de noua ani si jumatate de inchisoare pentru Brittney Griner, vedeta baschetului feminin american, care este incarcerata in Rusia din 17 februarie, pentru trafic de canabis, relateaza AFP.

Donald Trump se opune extradarii baschetbalistei Brittney Griner, acuzata de contrabanda cu droguri

Brittney Griner, vedeta baschetului feminin american, arestata de peste patru luni in Rusia, s-ar putea intoarce in tara sa natala ca urmare a unui schimb de prizonieri in care va fi inclus traficantul de arme rus Viktor Bout. Donald Trump nu este insa de acord cu planul administratiei SUA.

SUA negociaza cu Rusia eliberarea prizonierilor americani. Kremlinul reactioneaza la oferta americanilor

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, spune ca Statele Unite au facut o propunere substantiala Rusiei in schimbul eliberarii lui Paul Whelan si Brittney Griner, doi americani.

CNN: SUA au facut o oferta substantiala Rusiei - negustorul mortii Viktor Bout pentru doi americani. Prima discutie Blinken - Lavrov de la inceputul invaziei

Administratia Biden s-a oferit sa-l schimbe pe Viktor Bout, un traficant de arme rus care ispaseste o pedeapsa de 25 de ani de inchisoare in SUA, ca parte a unui potential acord pentru a asigura eliberarea a doi americani detinuti de Rusia, Brittney Griner si Paul Whelan, anunta CNN.

Washington, propunere bomba pentru Moscova: celebrul traficant rus de arme Viktor Bout in schimbul a doi cetateni americani

Dupa luni de dezbateri interne, administratia presedintelui american Joe Biden a decis sa-l ofere la schimb pe Viktor Bout pentru doi americani detinuti de Rusia, Brittney Griner si Paul Whelan. Informatia este oferita de CNN. Bout este un fost un traficant de arme rus condamnat care ispaseste o pedeapsa de 25 de ani de inchisoare in SUA. Activitatea sa a fost atat de proeminenta, incat a inspirat un film artistic produs la Hollywood, lansat in 2005, cu Nicholas Cage in rolul lui Bout. Surse citate de CNN arata ca planul de a-l schimba pe Bout cu Whelan si Griner a primit sprijinul presedintelui Joe Biden, dupa ce a fost discutat de la inceputul acestui an. Secretarul de stat Antony Blinken a anuntat, miercuri, ca oficiali de la Washington i-au prezentat Moscovei o propunere substantiala cu mai multe saptamani in urma pentru Whelan si Griner, despre care SUA sustine ca sunt inchisi pe nedrept. Americanii detinuti in Rusia, acuzati de trafic de droguri si spionaj .

Propunere-bomba de la Washington pentru Moscova: celebrul traficant rus de arme Viktor Bout in schimbul a doi cetateni americani

Dupa luni de dezbateri interne, administratia presedintelui american Joe Biden a decis sa-l ofere la schimb pe Viktor Bout pentru doi americani detinuti de Rusia, Brittney Griner si Paul Whelan.

actualitate, 10:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1461 seconds )