Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Bucuresti - Oras Deschis - Mai mult de 50 de programe si actiuni culturale, toamna aceasta in Capitala

Adevărul Adevărul,
Bucuresti - Oras Deschis - Mai mult de 50 de programe si actiuni culturale, toamna aceasta in Capitala

Mai mult de 50 de evenimente ale operatorilor culturali vor avea loc toamna aceasta in Capitala sub umbrela programului Bucuresti - Oras deschis. continuă pe Adevărul

evomag.ro

in plina criza sanitara, prapastia dintre bogati si saraci se adanceste din ce in ce mai mult

Criza sanitara reprezinta o provocare financiara din ce in ce mai apasatoare pentru majoritatea oamenilor. Totusi, exista si persoane care prospera in aceasta perioada, inmultindu-si.

RENE SUMMER, ERICSSON: Pe masura ce apar noi scenarii de utilizare in retelele 5G, noul ecosistem va atrage tot mai mult atentia atacatorilor cibernetici

Numarul amenintarilor de securitate cibernetica, in diferite industrii si la nivelul intregii societati) a crescut in ultimii ani, inclusiv in sectorul telecomunicatiilor, si pe masura ce apar noi scenarii de utilizare in retelele 5G, contextul devine unul care atrage tot mai mult atentia atacatorilor cibernetici, a precizat Rene Summer, Director Government and Industry Relations, Ericsson.

Dezvaluiri neasteptate de la Asia Express. Ce s-a intamplat la filmari: Am plans mai mult decat toata viata

Irina Fodor, prezentatoarea de la Asia Express, a venit in platoul de la Neatza cu Razvan si Dani. Aceasta a facut dezvaluiri neasteptate despre noul sezon al carei premiera va avea loc pe 18 septembrie. Dezvaluiri neasteptate de la Asia Express Irina Fodor a dat detalii de la filmarile emisiunii Asia Express. Aceasta a marturisit .

P 9 sfaturi pentru mesteri pentru a castiga mai mult pe Wilio

Sfarsitul pandemiei pare sa nu fie inca aproape. Cele mai grave efecte au fost resimtite de oamenii care lucreaza in servicii, in gastronomie, dar si de mesterii si specialistii care si-au pierdut contractele.

UE, lider in comertul mondial cu produse agroalimentare. in ce tari si ce produse a exportat cel mai mult

Anul 2020 a marcat o noua imbunatatire a pozitiei de lider a Uniunii Europene in randul celor mai mari exportatori de produse agroalimentare din lume. in ceea ce priveste importurile, UE a devenit al treilea importator ca marime dupa Statele Unite si China, arata un raport publicat, miercuri, de Comisia Europeana.

Europa este cu mai mult de 20 de ani in urma, in atingerea obiectivelor pentru reducerea emisiilor de carbon: ce mai putem face

Europa ar putea face progrese in ceea ce priveste reducerea emisiilor de carbon, dar cea mai mare companie de utilitati nu crede ca oficialii se misca suficient de repede. Conform Reuters,.

TANCZOS BARNA: Protectia mediului costa si facem mai mult rau daca trecem abrupt la zero emisii

Tranzitia spre energia cu zero emisii costa si, daca o facem prea abrupt, oamenii vor gasi solutii individuale care vor fi mai poluatoare decat combustibilii fosili pe care ii folosim acum, a afirmat, astazi, ministrul Mediului, Tanczos Barna.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )