Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Bugetul de stat al R. Moldova pentru 2022 a fost votat in prima lectura

Adevărul Adevărul,
Bugetul de stat al R. Moldova pentru 2022 a fost votat in prima lectura

Proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2022 a fost votat joi, 25 noiembrie, in prima lectura, cu votul a 57 de deputati. Deficitul bugetar pentru anul viitor este prevazut in suma de 15,1 miliarde de lei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

PayWell 2021: Cresterile salariale bugetate de companii pentru 2022 ar trebui revizuite cu 2-3 puncte procentuale in sus, din cauza inflatiei

Cresterea ratei inflatiei pune presiune pe majorarile salariale bugetate de companiile private din Romania pentru 2022, estimate anterior in medie la 7%, care ar trebui revizuite in sus cu doua - trei puncte procentuale, pentru a compensa erodarea puterii de cumparare, reiese din a doua parte a studiului PayWell 2021, realizat de PwC Romania. Majoritatea companiilor si-au realizat bugetele de cresteri salariale la sfarsitul verii, cand inflatia se situa la 4%. Pentru finalul anului asteptarile sunt ca inflatia sa depaseasca 7%, ceea ce ar putea determina revizuirea bugetelor salariale.

Horoscopul norocului pentru 2022. Zodiile care fac multi bani si se indragostesc

Anul 2022 vine cu foarte multe schimbari pentru zodii. Unii nativi o sa aiba parte de multi bani si o sa cunoasca dragostea, in timp ce altii o sa fie nevoiti sa treaca prin anumite clipe neplacute. Toti trebuie sa stie ce o sa se intample in urmatorul an din punct de vedere astrologic. Berbec .

COMPLICE.RO: Bugetul mediu alocat pentru experiente cadou pentru angajati este de 30 europersoana

Cand spui bonus sau prima de Craciun sunt putini cei care se pot gandi la o experienta intr-un simulator de zbor, la un curs de gatit cu un chef cunoscut, la un atelier DIY de decoratiuni de Craciun ori la un coffee masterclass cu echipa.

Digi24: in Italia a fost aprobata prima sinucidere asistata. De ce vrea sa moara Mario la doar 43 de ani

Comitetul de Etica al Autoritatii Locale de Sanatate din regiunea Marche a aprobat prima sinucidere asistata din Italia. Astfel, Mario, un barbat de doar 43 de ani, ar putea sa primeasca in urmatoarea perioada un medicament care sa-i provoace decesul.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1398 seconds )