Libnet.ro
UNICEF

11:48

Bursei Bvb

Libnet Ro
Roca Industry - la un pas de transferul in piata principala a BVB

Roca Industry - la un pas de transferul in piata principala a BVB

Holdingul va realiza o majorare de capital, ce poate implica conversia unei creante detinute de Roca Investments fata de Roca Industry Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat prospectul intocmit in vederea majorarii capitalului social al Roca Industry si a admiterii la tranzactionare pe Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a actiunilor holdingului, conform unui raport al emitentului publicat pe site-ul operatorului pietei noastre de capital.

Fort estimeaza ca se va lista la BVB in primul trimestru al anului viitor

Compania a atras 1,67 milioane de lei de la investitori, printr-un plasament privat Fort, compania de securitate cibernetica a Grupului Bittnet, a incheiat un plasament privat prin care a strans de la investitori circa 1,67 milioane de lei, conform unui raport al Bittnet publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BVB Scaderi pentru majoritatea indicilor

Actiunile Fondul Proprietatea - pe primul loc in topul lichiditatii Opt din cei doisprezece indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi, in sesiunea de tranzactionare de ieri, in contrast cu aprecierile din pietele europene. Indicele BET, al celor mai lichide douazeci de titluri de la BVB, a avut un recul de 0,08%, la 14. 821 de puncte, in vreme ce indicele BET-NG, al companiilor energetice si de utilitati, s-a depreciat cu 0,22%, pana la 1. 083 de puncte.

Actionarii Electrica vor alege un nou Consiliu, la inceputul anului viitor

Convocarea s-a facut in urma solicitarii Ministerului Energiei, ce detine 49% din companie Consiliul de Administratie al Electrica EL) a convocat actionarii, in data de 26 ianuarie 2024, in vederea alegerii membrilor board-ului, pentru o perioada de patru ani, conform unui raport al furnizorului si distribuitorului de energie electrica publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BVB BET - la un nou record istoric

Actiunile Hidroelectrica - pe prima treapta in topul rulajului Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut cresteri in prima zi de tranzactionare a saptamanii, in contrast cu scaderile pietelor europene. Indicele BET, al celor mai lichide douazeci de actiuni ale pietei noastre, a avut un avans de 0,44%, la 14. 776 de puncte, un nou record istoric, in vreme ce indicele BET-FI, al SIF-urilor plus Fondul Proprietatea FP), a urcat cu 0,07%, la 57. 958 de puncte.

2Performant - venituri in crestere si pierderi mai mici, in primele noua luni

Trimestrul al patrulea este cel in care compania genereaza, cu precadere, cele mai mari venituri, conform raportului 2Performant 2Performant, companie ce opereaza platforma de marketing afiliat cu acelasi nume, a raportat, pentru primele noua luni ale anului, venituri din exploatare de 36,5 milioane lei, cu 37% peste cele din primele trei trimestre ale anului trecut, in vreme ce pierderea neta s-a redus cu 72%, de la aproape 1,2 milioane lei la 0,35 milioane lei, confrom rezultatelor companiei publicate, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BVB Scaderi pentru indici, in prima sesiune de tranzactionare a saptamanii

Rulaj de numai 60 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi pe linie, in prima sesiune de tranzactionare a saptamanii, in ton cu declinul din pietele europene.

Cetatenii romani au investit in titluri de stat peste 22 de miliarde de lei in ultimii trei ani

Romanii au investit in titluri de stat 22 miliarde de lei, din 2020 pana in prezent, sustine ministrul Finantelor, Marcel Bolos, conform unui comunicat de presa al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

LIFE IS HARD beneficiaza de servicii de Market Maker al Emitentului din partea BRK Financial Group

Life IS HARD LIH) companie de tehnologie listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB) din anul 2015, beneficiaza din data de 23 noiembrie 2023, de servicii de Market Maker al Emitentului oferite de BRK Financial Group.

Afaceri si profit in crestere pentru Prospectiuni

Cautam in mod activ extinderea serviciilor noastre pe pietele internationale Prospectiuni Bucuresti, companie controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, a raportat pentru primele noua luni ale anului o cifra de afaceri de 187,3 milioane lei, cu 54% peste cea din acelasi interval al anului trecut, si un profit net 25,3 milioane lei, cu mult peste cel de 9,5 milioane lei din intervalul ianuarie-septembrie 2022, conform unui raport al companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ASF a autorizat prelungirea mandatului lui Adrian Tanase de director general al BVB

Consiliul bursei ii prelungise mandatul directorului BVB cu un an, luna trecuta Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a autorizat prelungirea mandatului lui Adrian Tanase in functia de director general al Bursei de Valori Bucuresti BVB) pana la data de 31 decembrie 2024, conform al unui anunt al operatorului pietei noastre de capital.

BVB Cresteri usoare pentru majoritatea indicilor

Obligatiuni UniCredit in valoare de 480 milioane lei au fost inregistrate in sistemul bursier Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut cresteri usoare, in sesiunea de tranzactionare de ieri, intr-o zi cu aprecieri in pietele europene.

AGA BVB - Actionarii aleg Consiliul de Administratie

ACTUALIZARE - Cristian Pascu, Daniela Secara, Serban Marin, Loredana Chitu, Radu Hanga, Remus Vulpescu, Cosmin Pana, Octavian Molnar si Claudia Ionescu au fost alesi de actionarii BVB in calitate de administratori ai operatorului pietei noastre de capital. Astfel, noul Consiliu de Administratie al BVB va avea cinci membri noi, respectiv Cristian Pascu, Daniela Secara, Serban Marin, Loredana Chitu si Remus Vulpescu. --- *ACTUALIZARE - Spre deosebire de adunarea din urma cu patru ani, acum prezenta in sala este redusa. Sunt cativa directori ale unor societetati de brokeraj, unii dintre noii candidati si doi-trei investitori. --- *ACTUALIZARE - Secretarii adunarii sunt: Ovidiu Serdean, broker la IFB Finwest si Stefan Musgociu, specialist Business Development si Public Affairs in cadrul Bursei de Valori Bucuresti --- *ACTUALIZARE - Cvorumul adunarii generale este 83,3%. --- Actionarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) se intalnesc astazi, de la ora 11:00, pentru alegerea Consiliului de Administratie pentru o perioada de patru ani, ce va incepe in ianuarie-februarie 2024.

Radu Hanga a fost reales ca presedinte al BVB

ACTUALIZARE - Radu Hanga a fost reales ca presedinte al BVB --- *ACTUALIZARE - Cristian Pascu, Daniela Secara, Serban Marin, Loredana Chitu, Radu Hanga, Remus Vulpescu, Cosmin Pana, Octavian Molnar si Claudia Ionescu au fost alesi de actionarii BVB in calitate de administratori ai operatorului pietei noastre de capital. Astfel, noul Consiliu de Administratie al BVB va avea cinci membri noi, respectiv Cristian Pascu, Daniela Secara, Serban Marin, Loredana Chitu si Remus Vulpescu. --- *ACTUALIZARE - Spre deosebire de adunarea din urma cu patru ani, acum prezenta in sala este redusa. Sunt cativa directori ale unor societetati de brokeraj, unii dintre noii candidati si doi-trei investitori. --- *ACTUALIZARE - Secretarii adunarii sunt: Ovidiu Serdean, broker la IFB Finwest si Stefan Musgociu, specialist Business Development si Public Affairs in cadrul Bursei de Valori Bucuresti --- *ACTUALIZARE - Cvorumul adunarii generale este 83,3%. --- Actionarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) se intalnesc astazi, de la ora 11:00, pentru alegerea Consiliului de Administratie pentru o perioada de patru ani, ce va incepe in ianuarie-februarie 2024.

Surse: Foarte probabil Radu Hanga va ramane presedintele BVB

Nicu Buica si-a retras candidatura pentru un loc in board-ul operatorului pietei noastre de capital * Mandatul actualului Consiliu al BVB expira in luna ianuarie 2024 Actionarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) ii vor mai acorda un mandat de presedinte lui Radu Hanga, la alegerile de astazi, conform unor surse din piata.

Libra Bank vrea sa-si majoreze capitalul cu 50 milioane lei

Banii provin din incorporarea unor rezerve * Banca are listate trei emisiuni de obligatiuni la BVB Actionarii Libra Internet Bank sunt convocati, in data de 22 decembrie, pentru aprobarea majorarii capitalului social al bancii prin incorporarea unor rezerve de 50 milioane lei, conform unui raport al institutiei de credit publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Sea Container Services a cumparat pachetul detinut de Transilvania Investments la Santierul Naval Orsova

SIF Muntenia a ajuns la o detinere de 41,2% din producatorul de nave fluviale Compania de servicii portuare Sea Container Services din Constanta a cumparat pachetul de 49,99% detinut de Transilvania Investments la Santierul Naval Orsova, dupa cum reiese din anunturile publicate de producatorul de nave fluviale pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BVB Scaderi pentru indici, pe fondul unui rulaj redus

Actiunile Hidroelectrica - pe prima treapta in topul lichiditatii Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in debutul saptamanii de tranzactionare, pe fondul unui rulaj redus. Indicele BET, al celor mai lichide douazeci de actiuni ale pietei noastre, a avut un declin de 0,21%, la 14. 662 de puncte, in vreme ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, s-a depreciat cu 0,32%, pana la 2. 761 de puncte.

Romcarbon vrea sa dezvolte noi activitati de reciclare

Reducerea emisiilor de carbon nu mai este doar o problema de mediu, conform raportului societatii Procesatorul de plastic Romcarbon Buzau ROCE) a semnat un acord cu Swancor Holding pentru dezvoltarea unei noi activitati de reciclare, conform unui raport al companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Nicu Buica si-a retras candidatura pentru functia de administrator al BVB

Nicu Buica, directorul SAI Muntenia Invest, si-a retras candidatura pentru functia de administrator al Bursei de Valori Bucuresti BVB), conform unui anunt de astazi al operatorului pietei noastre de capital.

actualitate, 11:48

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )