Libnet.ro
watchshop.ro

15:30

BURSELE LUMII Pietele europene se mentin pe crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE LUMII Pietele europene se mentin pe crestere

Bursele din Europa au crescut ieri, in pofida temerilor legate de evolutia pandemiei de Covid in regiune. * Euronext Paris - Actiunile Remy Cointreau SA au urcat cu 11,2%, la recordul de 207,80 euro la ora locala 16. Producatorul francez de bauturi spirtoase si-a modificat in sens pozitiv estimarile de profit anual, in baza cererii solide de coniac premium. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE LUMII Pe pietele europene se mentin temerile de lockdown

Bursele din Europa au fluctuat ieri, pe fondul preocuparilor legate de raspandirea cazurilor de Covid in unele tari din regiune, respectiv de impunerea de noi masuri de lockdown. * Euronext Paris - Titlurile companiei auto franceze Renault SA au urcat cu 0,8%, la 33,20 euro la ora locala 16. 26, dupa ce aceasta a semnat pentru a doua oara un acord de furnizare cu dezvoltatorul de litiu Vulcan Energy Resources.

carturesti.ro

actualitate, 15:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1834 seconds )