Libnet.ro
carturesti.ro

13:15

BVB Declin pentru indici, dupa un debut de sedinta in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Declin pentru indici, dupa un debut de sedinta in crestere

Prime Transaction: Tranzactii de 6,8 milioane de euro, cea mai mica lichiditate de la inceputul lunii septembrie Dupa un debut de sesiune de tranzactionare in crestere, indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au decuplat de la evolutia pietelor europene si au incheiat ziua in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Medicul Emilian Imbri, avertisment pentru parinti dupa atingerea unui nou record de infectari. Ce trebuie sa faca: Orice raceala poate fi Covid-19

Valul patru al pandemiei a luat cu asalt toate spitalele din Romania, astfel ca multi pacienti in stare grava asteapta pe holuri un loc liber la ATI. Din pacate, virusul nemilos nu ii iarta nici pe cei mici, dat fiind faptul ca in ultima saptamana, numarul copiilor infectati cu Covid-19 a ajuns la 3. Medicul .

BVB inchideri mixte pentru indici

Crestere de 1,14% pentru BET AeRO, la debut * Impact a iesit din actionariatul Star Residence Invest Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat fara o directie clara unitara prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, in ton cu dinamica din pietele europene.

BVB Cresteri usoare pentru indici

Rulaj de 84,2 milioane de lei, ajutat de ofertele derulate pentru actiunile SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia Indicii Pietei Reglementate a Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut cresteri relativ reduse in sesiunea de tranzactionare de ieri, intr-un context general pozitiv in pietele europene.

Patriarhul Daniel indeamna la rugaciune si grija pentru sanatate, dupa explozia cazurilor de COVID-19

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a transmis joi un indemn la rugaciune si grija pentru sanatate, in conditiile in care tara noastra se confrunta cu cel mai intens val al pandemiei de COVID-19. in aceasta .

watchshop.ro

actualitate, 13:15

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )