Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

BVB A doua zi de corectie la bursa noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB A doua zi de corectie la bursa noastra

Schimb deal cu 5% din SIF Muntenia Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au marcat ieri a doua sesiune consecutiva de scadere generalizata, in ton cu declinul din pietele europene. Indicele BET, al celor mai lichide nouasprezece actiuni de la bursa noastra, a coborat cu 1,46%, la 13. 284,79 de puncte, in timp ce indicele BET-FI, al SIF-urilor si Fondului Proprietatea FP), s-a depreciat cu 0,15%, pana la 52. 265,73 de puncte. continuă pe Ziarul Bursa

Schimb deal cu 5% din actiunile SIF Muntenia

Probabil este un nou transfer al unui pachet detinut de un fond finantat chiar de SIF Muntenia sisau SIF Banat-Crisana * Recent, SIF Oltenia a preluat 6% din SIF Muntenia de la fondurile administrate de SAI Swiss Capital .

BVB Scaderi in debutul saptamanii, la bursa noastra

Tranzactii de 93,4 milioane de lei, apropiate de cele din sesiunea anterioara Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut deprecieri in sesiunea de tranzactionare de la inceputul saptamanii, in contrast cu avansul din pietele europene. Indicele BET, al celor mai lichide nouasprezece actiuni de la bursa noastra, a scazut cu 1,46%, la 13. 481,57 de puncte, in timp ce indicele BET-FI, al SIF-urilor si Fondului Proprietatea FP), s-a depreciat cu 2,08%, pana la 52. 342,55 de puncte.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1447 seconds )