Libnet.ro
watchshop.ro

00:05

BVB One United si Transport Trade Services - pe primele doua locuri in topul rulajului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB One United si Transport Trade Services - pe primele doua locuri in topul rulajului

Cresteri pentru indicii Pietei Reglementate a bursei noastre Actiunile One United Properties ONE) si Transport Trade Services TTS), care din 20 decembrie vor face parte din indicii de piete emergente ai FTSE Russell, au ocupat primele doua pozitii in topul lichiditatii, in sedinta de tranzactionare de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Tara din Europa unde doza booster este obligatorie pentru persoanele de peste 60 de ani. Primele doua sunt valabile doar 7 luni

Este pentru prima data cand un stat introduce obligativitatea vaccinului de rapel pentru persoanele de peste 60 de ani. Acelasi lucru va fi valabil si pentru grupurile considerate vulnerabile. Autoritatile sanitare din Grecia recomandau o a treia doza de vaccin la inceputul lui octombrie. Astazi secretarul general responsabil cu vaccinarile anunta ca va deveni obligatorie.

carturesti.ro

actualitate, 00:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1514 seconds )