Libnet.ro

00:05

BVB Tranzactii de 44 milioane lei, sub media anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Tranzactii de 44 milioane lei, sub media anului

Aprecieri pentru majoritatea indicilor, in contrast cu scaderile din pietele europene Valoarea tranzactiilor derulate in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB), s-a ridicat la 43,9 milioane de lei, sub media zilnica a acestui an, de 72,67 milioane de lei, circa 11 milioane de lei provenind din schimburile cu certificate. Indicii au avut preponderent cresteri, intr-o zi cu retrageri in pietele europene. Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, a urcat cu 0,38%, la 12. 374,08 puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, s-a apreciat cu 0,05%, la 2. 407,73 puncte. continuă pe Ziarul Bursa

Patria Bank vrea sa-si mareasca capitalul cu cel mult 19,7 milioane lei

Operatiunea implica conversia in actiuni a imprumutului acordat de EEAF Financial Services in decembrie 2018 Actionarii Patria Bank PBK) sunt convocati, la data de 18 octombrie, pentru aprobarea majorarii capitalului social cu cel mult 19,73 milioane de lei, prin emiterea, fara prima de emisiune, a 197,3 milioane de actiuni, operatiune ce include conversia in actiuni a imprumutului acordat bancii de catre EEAF Financial Services, conform raportului institutiei de credit de astazi de la Bursa de Valori Bucuesti BVB).

IN PRIMELE SASE LUNI ALE ACESTUI AN Valoarea marfurilor vandute de Elefant.ro a ajuns la peste 120 de milioane lei

Elefant Online SA, compania ce opereaza elefant. ro, a obtinut in primele 6 luni din acest an, o valoare a GMV un indicator care exprima valoarea totala a marfurilor vandute intr-o anumita perioada, prin intermediul unui site) de peste 120 milioane de lei, marcand astfel o crestere medie anuala de 31% la nivelul ultimilor doi ani.

actualitate, 00:05

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )