Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cadrelor Didactice

Libnet Ro
Cati bani primeste un profesor care corecteaza lucrarile la BAC 2024. Suma este mult mai mare acum

Cati bani primeste un profesor care corecteaza lucrarile la BAC 2024. Suma este mult mai mare acum

Pe 17 iunie a inceput sesiunea de vara pentru examenele de la BAC 2024, iar pe langa emotiile candidatilor, sunt si cele ale cadrelor didactice care se vor ocupa cu bunul mers al lucrurilor. Dar, ca in fiecare an, cadrele didactice, care participa la crectarea lucrarilor, vor primi de la Minister anumite sume. Asa ca .

Cu cat va fi platit pe zi un profesor supraveghetor la BAC si Evaluarea Nationala 2024? Bani mai multi din acest an

Anul trecut, Ministerul Educatiei a majorat sumele acordate cadrelor didactice pentru participarea la examenele nationale. Si in acest an vor exista o serie de majorari in acest sens, cresterea sumelor acordate variind de la 5 lei, la 379 de lei, in functie de responsabilitati. Haideti sa aflam impreuna cat va incasa pe zi un profesor .

O noua zi libera pentru elevi si profesori, in premiera la nivel national, dupa marea greva a cadrelor didactice

Elevii si profesorii vor avea o noua zi libera, curand, de Ziua invatatorului, in premiera la nivel national, conform noului contract colectiv de munca.

Nemtii vor ca mai multi romani sa stie germana: 1 mil. euro pentru profesorii din tara

Republica Federala Germania, prin intermediul Ambasadei la Bucuresti, sprijina si in acest an proiectul Sustinerea cadrelor didactice din invatamantul in limba germana din Romania cu o suma totala de 1. 000 de euro, informeaza misiunea diplomatica.

Ministerul Educatiei cere o suplimentare de buget ca sa poata plati salariile profesorilor si bursele elevilor

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a inaintat Guvernului Romaniei un memorandum in care cere o suplimentare de buget, pentru a putea plati salariile cadrelor didactice si bursele elevilor. Memorandumul, care ar urma sa fie aprobat in sedinta Executivului din data de 4 aprilie 2024, are urmatoarele Propuneri: Modificarea limitei aprobate pe luna aprilie 2024 la creditele .

Sindicalistii din educatie, informati despre salarizarea pe baza de performanta

Profesorii care nu se implica mai deloc in activitatea pe care o presteaza vor avea surprize neplacute in curand. Ministrul Educatiei, Ligia Deca, avut o intalnire cu reprezentantii sindicatelor din educatie pentru stabilirea demersurilor in vederea identificarii unor criterii pentru salarizarea diferentiata a cadrelor didactice din sistemul de invatamant preuniversitar pe criterii de performanta.

FSLI si FSE SPIRU HARET: Camerele de supraveghere nu rezolva problema violentei in scoli

Solutiile propuse de autoritati pentru rezolvarea problemei violentei in scoli nu sunt pe placul sindicalistilor din educatie. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant si Federatia Sindicatelor din Educatie SPIRU HARET anunta ca nu sustin initiativa Ministerului Educatiei privind introducerea sistemului de supraveghere audio-video in salile de clasa fara acordul cadrelor didactice si al parintilor si considera ca acestea nu rezolva problema violentei in spatiul scolar.

Romania, gazda Dare to Learn, cel mai mare eveniment european pentru profesori

Schimbare majora in sistemul romanesc de invatamant. Tara noastra va gazdui cel mai mare eveniment din Europa - Dare to Learn - conceput ca un program de formare dedicat cadrelor didactice, dar si parintilor.

Ministrul Educatiei a discutat cu sindicalistii despre salarizarea diferentiata a cadrelor didactice pe criterii de performanta

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, avut astazi o intalnire cu reprezentantii sindicatelor din educatie pentru stabilirea demersurilor in vederea identificarii unor criterii pentru salarizarea diferentiata a cadrelor didactice din sistemul de invatamant preuniversitar pe criterii de performanta.

Scoala noua, moderna, construita din temelii, cu ajutorul fondurilor europene, intr-o comuna din Bacau FOTO

Vineri, 29 martie 2024, la Filipeni, judetul Bacau, in prezenta parintilor, elevilor si a cadrelor didactice a avut loc inaugurarea oficiala a scolii coordonatoare din localitate.

Camere audio-video montate in scoli, chiar si fara acordul parintilor si al profesorilor. Deca: Scolile nu pot folosi inregistrarile in evaluarea profesionala a cadrelor didactice (VIDEO)

Ligia Deca PNL), ministrul Educatiei, a declarat, luni, ca scolile vor putea instala camere audio-video fara sa mai ceara acordul parintilor sau al profesorilor, asa cum se intampla acum. Deca, despre instalarea camerelor audio-video in scoli .

Camere audio-video in clase, fara sa fie necesar acordul parintilor si al profesorilor. Anuntul ministrului Educatiei

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat, luni, ca s-a decis modificarea legii astfel incat scolile sa poata instala sisteme de supraveghere fara acordul parintilor, elevilor majori sau al cadrelor didactice. inregistrarile vor putea fi folosite insa doar pentru cercetarea eventualelor cazuri de violenta pentru aflarea adevarului. Acum, instalarea de sisteme audio-video in clase este permisa doar dupa consultarea cadrelor didactice, a parintilor sau a elevilor majori.

Ligia Deca: Educatia, rol central in reducerea inegalitatilor economice

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a subliniat ca Studiul Economic 2024 pentru Romania, realizat de OCDE, valideaza importanta centrala a sistemului educational in diminuarea discrepantelor economice. Doar prin acces generalizat la educatie de calitate, in care investim eficient si acolo unde este nevoie in digitalizare, in formarea cadrelor didactice, in scoli din zone defavorizate .

Profesor care a postat inregistrari in direct facute de elevi in timpul orelor: M-au amenintat cu moartea, cu procese

Un profesor care a postat pe Colegiul Cadrelor Didactice live-urile facute de elevi in timpul orelor, pentru a trage un semnal de alarma parintilor, sustine ca a fost amenintat cu moartea si cu procese.

Profesorii, catre parintii elevilor care fac live-uri pe Tik-Tok: Va plangeti ca dati banii pe meditatii, ca avem analfabeti?

Un semnal de alarma privind educatia elevilor a fost transmis de Colegiul Cadrelor Didactice pe retelele de socializare: ii gasiti pe Tik- Tok facand live-uri in timpul orelor. Apoi, va plangeti pe Facebook si TV ca dati banii pe meditatii?, sustin profesorii.

Ce salariu va incasa un profesor debutant in 2024 dupa majorari. Ministrul Educatiei a facut calculul

Ministrul Educatiei din Romania, Ligia Deca, a facut un anunt important cu privire la salarizarea cadrelor didactice in urma unei intalniri cu directorii unitatilor de invatamant din tara. Conform declaratiilor sale, profesorii vor beneficia de cresteri salariale semnificative incepand cu luna iunie 2024, acesta fiind rezultatul eforturilor imbunatati conditiile de lucru si a recunoaste valoarea .

Cum se majoreaza salariile profesorilor, de fapt. Cati bani primesc 350.000 de bugetari de la 1 ianuarie, dar de la 1 iunie 2024

Autoritatile de la Bucuresti au facut mai multe promisiuni cadrelor didactice in contextul grevei generale din invatamant de la inceputul verii trecute. Printre ele se numara si.

Guvernul a adoptat OUG pentru majorarea salariilor din invatamant

Guvernul a adoptat un OUG pentru majorarea salariilor personalului din invatamant, veniturile cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar urmand sa creasca cu procente intre 19,4% si 20,5%. Pentru invatamantul universitar, cresterile sunt intre 15% si 21%.

Cum au reactionat educatoarele unei crese din Constanta dupa ce au primit cadou geluri de dus din partea parintilor: Noi nu suntem nespalate

Inspectoarele Scolare Judetene indeamna an de an parintii sa renunte la obiceiul de a mai oferi atentii cadrelor didactice, indiferent sub ce forma ar fi acestea. Acest lucru, insa, se practica in continuare, iar un recent episod de acest gen a avut loc in Constanta.

AUR refuza sa ia parte la mascarada PSD si PNL in privinta bugetului national pentru 2024

Parlamentarii Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) au decis sa paraseasca plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului ca urmare a respingerii de catre majoritatea PSD-PNL a amendamentului depus de AUR care prevede majorarea promisa a salariilor cadrelor didactice cu 40%. Din respect pentru profesorii romani carora le-ati promis 40% marire incepand cu 1 ianuarie .

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )