Libnet.ro
UNICEF

21:15

CALENDAR ORTODOX 14 SEPTEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 14 SEPTEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Inaltarea Sfintei Cruci este praznuita pe 14 septembrie. Este cea mai veche sarbatoare inchinata cinstirii lemnului sfant. In aceasta zi. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 13 SEPTEMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Ioan de la Prislop, originar din Silvasul de Sus, a trait la inceputul secolului al XVI-lea, nevoindu-se intr-opesteradin apropierea Manastirii Prislop. Aceasta mica.

CALENDAR ORTODOX 11 SEPTEMBRIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Teodora fiind casatorita si cazand in adulter, constientizand starea de pacat, a luat decizia de a se inchinovia la o manastire de calugari. Taindu-si parul si imbracand haine.

CALENDAR ORTODOX 12 SEPTEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Autonom a fost episcop in Italia. In timpul prigoanelor lui Diocletian, Sfantul Autonom a parasit Italia stabilindu-se in Bitinia Asia Mica), in localitatea Soreus, aducand.

iNALTAREA SFINTEI CRUCI. Ce nu ai voie sa mananci pe 14 septembrie

Crucea pe care a fost rastignit Mantuitorul a fost inaltata, pentru prima data in vazul poporului, la 14 septembrie 335, un moment de sarbatoare pastrat si astazi cu.

HOROSCOP 14 septembrie 2019. Berbecii trebuie sa-si asculte inima, Gemenii isi schimba viata astazi din punct de vedere financiar

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 14 SEPTEMBRIE 2019; Luna plina in Pesti de azi isi straluceste lumina misterioasa asupra noastra. Este cea mai romantica micro-Luna plina a anului, este foarte departe de.

HOROSCOP 14 septembrie, cu Camelia Patrascanu. O zi delicata pentru toate zodiile

O zi delicata astazi, daca ne tinem emotiile negative in frau, atunci vom trece cu bine peste toate situatiile, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - se ocupa mai mult.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 14 septembrie 2019. Berbecii isi asuma initiativa, Gemenii se pun pe scris

Iata pentru SAMBATA 14 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

14 septembrie, inaltarea Sfintei Cruci. Traditii si obiceiuri, de Ziua Crucii. Ce sa nu faci sub nicio forma

In ziua de 14 septembrie se praznuieste inaltarea Sfintei Cruci, zi extrem de importanta pentru credinciosii care respecta cu sfintenie obiceiurile si traditiile ramase. Iata ce trebuie sa faci exact in ziua sfanta si care sunt lucrurile pe care trebuie neaparat sa le ocolesti! De asemenea, mai jos ai un ritual foarte important tinut in .

HOROSCOP 14 septembrie 2019. Berbecii isi lasa la o parte ingrijorarile, Gemenii nu o duc grozav in viata de cuplu

ata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 14 septembrie 2019. Luna plina in Pesti de azi isi arata lumina misterioasa. Este cea mai romantica micro-Luna plina a anului, este foarte departe de Pamant.

Ce sarbatoare mare este pe 14 septembrie in calendarul ortodox? Are cruce rosie

Chiar daca acum tinem pasul cu tehnologia si ne indepartam din ce in ce mai mult de biserica, inca mai sunt printre noi oameni, un numar destul de mare am putea zice, care tin macar cele mai importante sarbatori de peste an. Pe 14 septembrie, in calendarul ortodox, este trecuta o astfel de zi importanta, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )