Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Ce spun expertii: cand se ieftineste caldura si pentru cine

Playtech Playtech,
Ce spun expertii: cand se ieftineste caldura si pentru cine

In ultimele luni, facturile au inceput sa fie cea mai mare bataie de cap a romanilor, care sunt tot mai impovarati din cauza cresterii costului traiului de zi cu zi. in acest context. continuă pe Playtech

De cand se ieftineste caldura in Romania. Cine va beneficia de gaze la pret redus

Guvernul emitea, la finele anului trecut, o Ordonanta de Urgenta OUG) care prevedea, printre multe altele, si reducerea cotei de TVA pentru livrarea energiei termice in sezonul rece, incepand chiar cu prima zi a anului 2022. Masura avea in vedere protejarea anumitor categorii de consumatori, astfel ca vestea potrivit careia unii romani vor beneficia de .

Pentru cine si de cand se ieftineste caldura?

Ordonanta de Urgenta a Guvernului numarul 130, emisa la finele anului trecut, prevedea, alaturi de multe altele, si reducerea la 5% a cotei de TVA pentru livrarea energiei termice in sezonul rece, incepand chiar cu 1 ianuarie 2022. Masura era destinata protejarii anumitor categorii de consumatori - populatie, spitale publice si private, organizatii non-guvernamentale, lacase de cult si furnizori de servicii sociale. Daca vestea a fost binevenita pentru consumatorii protejati, furnizorilor in schimb le-a generat o problema serioasa, intrucat prevederea nu clarifica momentul sau chiar modul in care furnizorii pot aplica cota redusa, punand sub semnul intrebarii implementarea masurii de protectie.

Pentru cine si de cand se ieftineste caldura?

Ordonanta de Urgenta a Guvernului numarul 130, emisa la finele anului trecut, prevedea, alaturi de multe altele, si reducerea la 5% a cotei de TVA pentru livrarea energiei termice in sezonul rece, incepand chiar cu 1 ianuarie 2022. Masura era destinata protejarii anumitor categorii de consumatori - populatie, spitale publice si private, organizatii non-guvernamentale, lacase de cult si furnizori de servicii sociale.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,179 seconds )