Libnet.ro
carturesti.ro

14:15

Cand incepe Targul de Craciun si se aprinde iluminatul festiv in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cand incepe Targul de Craciun si se aprinde iluminatul festiv in Bucuresti

Vineri, in Piata Universitatii, la Targul de Craciun Bucuresti si pe bulevardele din centrul Capitalei se va aprinde, la ora 18. 00, iluminatul festiv. Accesul in Targul de Craciun se va face pe baza certificatului verde. continuă pe Antena3

Sectorul 6 va avea propriul Targ de Craciun. West Side Christmas Market se deschide in Parcul Drumul Taberei pe 25 noiembrie Tot atunci se aprind si luminitele de Craciun

Targul de Craciun organizat de Primaria Sectorului 6 in Parcul Drumul Taberei - West Side Christmas Market - se deschide pe 25 noiembrie, la ora 18. 00, a anuntat primarul Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook. Tot atunci se aprinde si iluminatul festiv. Doua targuri mai mici vor fi organizate in cartierele Crangasi si Militari. Accesul este gratuit.

Iluminatul festiv din Capitala se aprinde vineri. Vor fi organizate trei evenimente dedicate Craciunului. Cat costa intrarea

Primaria Capitalei a anuntat ca vineri, la Targul de Craciun Bucuresti si pe bulevardele din centrul Capitalei se va aprinde, la ora 18. 00, iluminatul festiv. Primaria va organiza trei evenimente dedicate Craciunului in Piata Universitatii, Centrul Vechi si bulevardul Decebal.

Primaria Capitalei da startul sarbatorilor de iarna. Iluminatul festiv va fi aprins vineri seara Ce evenimente urmeaza in Bucuresti si care sunt conditiile de acces

Primaria Capitalei a anuntat ca da startul sarbatorilor de iarna vineri, 26 noiembrie, la ora 18, cand va fi aprins iluminatul festiv in Piata Universitatii, la Targul de Craciun Bucuresti si pe bulevardele din centrul .

Targul de Craciun din Bucuresti se deschide vineri, cand se aprind si luminitele de sarbatori

Primaria Capitalei anunta ca vineri, 26 noiembrie, va da startul sarbatorilor de iarna in Bucuresti. Mai exact, la ora 18. 00, cand la Targul de Craciun din Piata Universitatii si pe bulevardele din centrul Capitalei va fi aprins iluminatul festiv.

Iluminatul festiv va fi aprins pe arterele principale ale Sectorului 6 incepand de joi

Iluminativ festiv va fi aprins, joi, pe arterele principale ale Sectorului 6, din Bucuresti, conform Agerpres. Peste 600. 000 de leduri vor ilumina bulevardele Iuliu Maniu, Timisoara, Drumul Taberei, Geniului, Constructorilor, soseaua Cotroceni, soseaua Grozavesti si .

watchshop.ro

actualitate, 14:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1571 seconds )