Libnet.ro
UNICEF

01:05

Capu Midia

Libnet Ro
Al doilea sistem PATRIOT din tara noastra a devenit operational

Al doilea sistem PATRIOT din tara noastra a devenit operational

Pregatirea operationala a celui de-al doilea sistem Phased Array Tracking Radar to Intercept on Target PATRIOT) din Romania a fost certificata prin doborarea unei tinte vii in poligonul de pregatire de la Capu Midia in timpul exercitiului NATO Ramstein Legacy24, care s-a desfasurat in perioada 3-14 iunie.

Imagini cu trageri de lupta reale in Capu Midia: inca un exemplu al capacitatii Romaniei de a descuraja amenintarile regionale VIDEO

Exercitiul NATO Ramstein Legacy24 s-a desfasurat in perioada 3-14 iunie, in poligonul Capu Midia, judetul Constanta, integrand structuri de aparare aeriana si antiracheta.

Exercitiul Ramstein Legacy24 cu trageri de lupta reale in Romania

Exercitiul NATO Ramstein Legacy24 sa desfasurat in perioada 3-14 iunie, in poligonul Capu Midia, judetul Constanta, integrand structura de aparare aeriana si antiracheta. Aproximativ 1. 300 de militari romani si aliati din Republica Ceha, Franta, Germania, Lituania, Polonia, Portugalia, Slovacia, Turcia si Ungaria) au participat la RALY 24. Exercitiul contribuie la cresterea interoperabilitatii si la exersarea tacticilor, tehnicilor si procedurilor pentru operatiuni defensive . in timpul acestui exercitiu, participantii au certificat pregatirea operationala a celui de-al doilea sistem Phased Array Tracking Radar to Intercept on Target PATRIOT) prin doborarea unei tinte vii in poligonul de pregatire din Capu Midia.

Romania are doua sisteme Patriot operationale

Romania are de astazi doua sisteme Patriot operationale, dupa ce exercitiul NATO de la Capu Midia, RAMSTEIN Legacy 24, a fost un succes pentru armata romana, iar tragerile cu rachetele de milioane de dolari spectaculoase. MApN a cumparat in 2017 sapte sisteme americane de acest fel cu 4 miliarde de dolari .

Romania a oprationalizat cel de-al doilea Sistem Patriot la Capu Midia, in cadrul unui exercitiu NATO. Cati militari au participat si care a fost scopul exercitiului

Romania face un pas major in consolidarea apararii sale, operationalizand al doilea Sistem Patriot la poligonul Capu Midia, in cadrul unui exercitiu militar la care participa mii de militari NATO. Romania investeste patru miliarde de euro in securitatea nationala .

Romania isi intareste apararea. A fost operationalizat al doilea sistem Patriot la Capu Midia

Romania a opertionalizat vineri al doilea Sistem Patriot la poligonul Capu Midia, in cadrul unui exercitiu militar la care participa mii de militari NATO.

Romania a operationalizat al doilea sistem Patriot la Capu Midia. Mii de militari straini participa la tragerile cu munitie reala

Romania isi pune la incercare capabilitatile defensive in exercitii desfasurate la Cincu si la Capu Midia, la care participa aproape 3. 000 de militari NATO. EMBED_207489in poligonul de la Cincu, se.

Un nou sistem anti-drona din America a ajuns in Romania. in ce scop se va utiliza?

Soldatii din Divizia Aeropurtata 101 a armatei SUA au realizat un exercitiu cu trageri reale la Capu Midia, Romania, folosind sistemul anti-drona M-LIDS Mobile-Low, Slow, Small-Unmanned Aircraft Integrated Defeat System Sistemul integrat mobil contra aeronavelor joaselentemici, fara pilot). Componenta si capacitatile sistemului M-LIDS .

Cel mai nou sistem anti-drona al Armatei SUA a ajuns in Romania

M-LIDS, un complex sistem anti-drona, a fost adus de militarii americani in Romania si a fost testat cu trageri reale la Capu Midia.

Exercitiu tactic la Capu Midia: trageri cu M-LIDS, cel mai nou sistem anti-drona al Armatei SUA

Militari din Divizia Aeropurtata 101 au desfasurat, saptamana trecuta, la Capu Midia, un exercitiu tactic cu trageri reale, cu cel mai nou sistem anti-drona al Armatei SUA, transmite Ambasada SUA la Bucuresti.

Exercitiu militar cu cel mai nou sistem anti-drona al Armatei SUA la Capu Midia

Militari din Divizia Aeropurtata 101 au desfasurat, saptamana trecuta, la Capu Midia, un exercitiu tactic cu trageri reale, cu cel mai nou sistem anti-drona al Armatei SUA.

Coada mare la radarele precum cel de la Capu Midia VIDEO

Francezii care produc radare precum cel de la Capu Midia vor sa-si dubleze productia ca urmare a cererii mari de pe piata.

Prima drona marina intrata in apele Romaniei. Autoritatile au facut gafa dupa gafa

Arma de razboi a fost tractata de marinari civili miercuri, cercetata in vazul lumii joi, in mijlocul Portului Constanta, cu zeci de oameni in jur, si detonata in secret in Poligonul Capu Midia vineri, creand panica pe litoralul romanesc .

Detalii despre ambarcatiunea suspecta gasita in Marea Neagra si detonata la Capu Midia: Prezenta forma si culoarea unei ambarcatiuni civile. Fara elemente ca ar fi o barca fara pilot

Un reprezentant al Agentiei Romane de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare ARSVOM) a oferit mai multe detalii despre ambarcatiunea suspecta gasita in Marea Neagra si detonata, vineri seara, in Poligonul Capu Midia. El a precizat ca aceasta era rasturnata in Marea Neagra, avea forma si culoarea unei ambarcatiuni civile, care era portocalie. El a precizat totodata ca nu existau elemente ca ar fi o barca fara pilot.

Drona navala recuperata din apele romanesti, detonata vineri seara in Poligonul Capu Midia Oamenii au sunat la 112 si au raportat o explozie puternica

Ambarcatiunea rasturnata la est de Tuzla a fost detonata, vineri seara, in Poligonul Midia, iar oamenii din zona s-au speriat si au sunat la 112. Ei au comparat zgomotul cu un cutremur. Au fost primit trei apeluri care au raportat o explozie puternica, transmite agentia news. ro.

Nava recuperata din Marea Neagra, detonata in Poligonul Capu Midia VIDEO

O bubuitura a fost auzita vineri, 5 aprilie, in jurul orei 18. 00, in mai multe parti ale municipiului Constanta, relateaza Ziua de Constanta. Conform sursei citate, zgomotul puternic ar fi fost urmat de o unda de soc, iar in unele zone s-a simtit ca un cutremur.

O drona navala a fost recuperata din apele romanesti ale Marii Negre

In cursul serii de joi, nava de cautare-salvare Artemis a Agentiei Romane de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare a transportat, in zona de siguranta a poligonului de trageri antiaeriene Capu Midia, o ambarcatiune recuperata din apele teritoriale romanesti, informeaza MApN.

Rachete americane Patriot impotriva dronelor rusesti. Romania devine lider in apararea aeriana si antiracheta a NATO

Armata Romana a prezentat, in ziua de 15 noiembrie, prima tragere cu rachete americane Patriot, in cadrul unui exercitiu la care au asistat presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, seful Guvernului, Marcel Ciolacu, ministrul Apararii, Angel Tilvar, si ambasadoarea SUA la Bucuresti, Kathleen Kavalec. Ministerul Apararii Nationale MApN) a prezentat, in poligonul de la Capu Midia judetul .

Romania a operationalizat primul sistem antirachete Patriot, in poligonul de la Capu Midia

Premierul Marcel Ciolacu si presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, au participat la prima tragere cu sistemul de rachete antiariene PATRIOT, la Capu Midia. in total, tara noastra a cumparat sapte astfel de sisteme cu 4 miliarde de euro.

FOTO VIDEO Cum a aratat prima lansare de rachete ale unui sistem Patriot romanesc: A fost lovita o tinta la 60 km departare

Regimentul 74 PATRIOT a executat primele lansari cu sistemul de rachete sol-aer PATRIOT in poligonul de trageri Capu Midia. Militarii romani au lansat rachete de tip PAC-2 ATM pe tinte aeriene simulate de drone MQM 178 Firejet si ULTRA 20, anunta Regimentul 74 PATRIOT.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )