Libnet.ro
watchshop.ro

23:00

Care sunt secretele unei relatii de cuplu fericite

Antena3 Antena3,
Care sunt secretele unei relatii de cuplu fericite

Rare sunt acele relatii de cuplu care sunt cu adevarat fericite. Formula fericirii in cuplu se cauta de multi ani, insa pana la urma nu este un secret ca bunastarea relatiei depinde de comunicarea dintre cei doi si intelegerea pe care o au. continuă pe Antena3

evomag.ro

Care sunt smecheriile care se fac de tabara adversa lui Orban pentru congresul PNL

Ludovic Orban aduce acuze ca sunt inventate smecherii in PNL pentru desemnarea delegatilor la congres si are un mesaj transant, fara echivoc, pentru colegii lui: renuntati inainte de a fi prea tarziu. Aflat la Cluj, pentru a prezenta motiunea Forta Dreptei, Orban a explicat, sambata, ca votul unei filiale pentru o motiune sau alta nu .

Care sunt conditiile pentru administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID. Valeriu Gheorghita explica cine va primi doza booster

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare a vorbit despre administrarea celei de-a treia doze de vaccinare. Valeriu Gheorghita a explicat cine sunt persoanele care ar necesita administrarea dozei booster si mai ales in ce conditii va .

Apple iPhone 13 - Care sunt noutatile asteptate

Apple va lansa marti noua generatie de iPhone care va veni cu o serie de noutati, cum ar fi imbunatatiri la nivelul camerelor foto, dar si o versiune cu 1 TB stocare. Vor fi patru modele, de la iPhone Mini cu ecran de 5,4 inci, pana la iPhone 13 Pro Max, cu ecran de 6,7 inci. Apple vinde in lume aproximativ 200 de milioane de iPhone-uri, iar cel mai bun an a fost 2015, cu 231 de milioane de unitati. Anul trecut s-au vandut aproape 200 de milioane.

Care sunt cele mai moderne tocuri extravagante ale anului 2021

Orice femeie isi doreste sa fie cat mai cool in momentul; in care iese din casa. Imbracamintea joaca un rol foarte important in ziua de astazi, motiv pentru care se pune din ce in ce mai mult accentul pe aceasta.

Mahler: inca primim Remdesivir, dar celelalte medicamente pentru pacientul COVID trebuie sa le achizitionam din banii primiti de la Casa, care sunt foarte putini

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, medicul Beatrice Mahler, a afirmat duminica seara, la Digi 24, ca unitatea medicala mai primeste doar Remdesivir din medicamentele necesare pentru pacientii COVID, iar pe celelalte trebuie sa le achizitioneze din banii primiti de la Casa de Asigurari de Sanatate, despre care a precizat ca sunt putini. Mahler a mentionat ca nu poti oferi tot ce este necesar unui pacient fara sa ai bani, potrivit News.

actualitate, 23:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )