Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Carmen Iohannis revine. Aparitia din prima zi de scoala, la Sibiu

ADPM ADPM,
Carmen Iohannis revine. Aparitia din prima zi de scoala, la Sibiu

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a revenit ieri la catedra si s-a reintalnit cu elevii din Sibiu carora le preda limba engleza. Iata cum a aratat prima zi de scoala pentru sotia Presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe ADPM

evomag.ro

Cat costa geanta pe care a purtat-o Carmen Iohannis in prima zi de scoala. Multi oameni traiesc doua luni cu banii astia

Carmen Iohannis a facut, din nou, senzatia la inceput de an scolar. Tinuta primei doamne a atras atentia, insa un detaliu a iesit in evidenta din tot look-ul. Carmen Iohannis, geanta de peste 1000 de euro la festivitatea de inceput de an scolar Carmen Iohannis este cunoscuta pentru aparitiile sale elegante, de multe ori fiind .

Ce mesaj le-a transmis Carmen Iohannis elevilor in prima zi de scoala |VIDEO

Sotia presedintelui, Carmen Iohannis, si-a intampinat elevii la Colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu, luni dimineata, in prima zi de scoala. Aceasta le-a transmis un mesaj elevilor.

Mesajul transmis de Carmen Iohannis in prima zi de scoala

Sotia presedintelui, Carmen Iohannis, a transmis un mesaj luni dimineata de la Colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu, unde si-a intampinat elevii in prima zi de scoala. Carmen Iohannis preda limba engleza la Colegiul Gheorghe Lazar .

Carmen Iohannis a aparut in public, in sfarsit, dupa atata timp. Sotia lui Klaus e schimbata total

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, a avut o aparitie publica impresionanta cu ocazia dezvelirii statuii lui Samuel von Brukenthal din Sibiu. Prima doamna a Romaniei a aratat fenomenal. Cum s-a imbracat partenera de viata a lui Klaus Iohannis. Aparitia publica incredibila a lui Carmen Iohannis la dezvelirea statuii lui Brukenthal din Sibiu Sambata, 11 septembrie, .

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis in prima zi de scoala. Tinuta care i-a impresionat pe cei prezenti

Carmen Iohannis a surprins placut inca o data toti elevii. Cum s-a imbracat aceasta in prima zi de scoala? Tinuta sa i-a impresionat pe cei prezenti. Fanii Primei Doamne se asteptau ca ea sa nu se dezica de piesele vestimentare preferate. Carmen Iohannis a ales o tinuta superba in prima zi de scoala Desi a .

Carmen Iohannis, sotia presedintelui, este diriginte la clasa a XII-a la un liceu din Sibiu

Carmen Iohannis, sotia presedintelui, este diriginte la o clasa de-a XII-a, la Liceul Gheorghe Lazar din Sibiu.

FOTO Carmen Iohannis: Doresc tuturor un an scolar cu rezultate foarte bune si sa nu ne incurce pandemia

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, care este profesoara de engleza la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu, le-a transmis, luni, succes tuturor elevilor in noul an scolar: Sa nu ne incurce pandemia, sa scapam de ea.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )