Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Casa Alba cere ajutorul companiilor de petrol si gaze pentru reducerea costurilor carburantilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Casa Alba cere ajutorul companiilor de petrol si gaze pentru reducerea costurilor carburantilor

Casa Alba a discutat in ultimele zile cu producatorii de petrol si gaze, cerandu-le sprijinul pentru reducerea costurilor carburantilor, dar este putin probabil sa obtina o reactie pozitiva, au declarat doua surse apropiate situatiei, transmite Reuters, citata de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Casa Alba cere ajutorul companiilor de petrol si gaze pentru reducerea costurilor carburantilor surse

Casa Alba a discutat in ultimele zile cu producatorii de petrol si gaze, cerandu-le sprijinul pentru reducerea costurilor carburantilor, dar este putin probabil sa obtina o reactie pozitiva, au declarat doua surse apropiate situatiei, transmite Reuters.

Joe Biden va fi primit de papa Francisc pe 29 octombrie (Casa Alba)

Presedintele american Joe Biden, catolic practicant, si sotia sa Jill Biden vor fi primiti la Vatican de papa Francisc pe 29 octombrie, a informat joi Casa Alba, potrivit AFP.

Gazprom incepe sa-si foloseasca stocurile de gaze pentru a livra in Europa

Rusia a anuntat ca grupul Gazprom a inceput sa isi foloseasca stocurile de gaze naturale pentru a livra pe piata europeana. Scopul este de a stabiliza preturile crescute la niveluri record. De asemenea, presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declaratin cadrul summitului UE-Ukraina de la Kiev ca UE ia in calcul scenarii pentru .

Fosta consiliera de securitate nationala, dezvaluiri despre Trump, Putin si atitudini sexiste la Casa Alba

Fiona Hill, consilier de securitate nationala in materie de Rusia intre 2006 si 2009, a povestit intr-o carte autobiografica despre lunile in care a ocupat acelasi post in adminstrata Trump si modul in care era invizibila nu doar pentru Vladimir Putin, ci si pentru presedintele american.

Rusia sustine ca Gazprom foloseste stocurile de gaze pentru a stabiliza piata

Grupul rus Gazprom a inceput sa-si foloseasca stocurile pentru a pompa mai multe gaze naturale in reteaua de conducte, in vederea stabilizarii cresterii preturilor, a anuntat astazi un oficial rus, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Romania cere din nou ajutor international pentru medicamente si concentratoare de oxigen

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat, luni, o cerere de ajutor international pentru imunomodulatorul Tocilizumab si concentratoare de oxigen de 10 litri.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )