Libnet.ro
carturesti.ro

13:15

Castelul Peles a primit factura la gaze. Cat costa sa incalzesti 162 de camere

Antena3 Antena3,
Castelul Peles a primit factura la gaze. Cat costa sa incalzesti 162 de camere

Facturile uriase au ajuns si la case mai mari. Muzeul National Peles a primit o factura de 86. 463 de lei pentru gazele consumate in luna decembrie, cu o majorare de tarif de aproape 80% fata de pretul perceput pana acum de furnizor. continuă pe Antena3

Curs BNR 14 ianuarie 2022. Cat costa azi principalele valute

Specialistii au emis un nou curs pentru ziua de 14 ianuarie 2022. Care sunt noile valori ale monedelor de circulatie internationala precum: euro, dolar sau lira sterlina? Ai mai jos evolutia Indicelui ROBOR din ultima perioada! Curs BNR pentru 14 ianuarie 2022 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat noi valori pentru monedele .

Curs BNR pentru 13 ianuarie 2022. Cat costa euro azi

Specialistii au emis un nou curs pentru ziua de 13 ianuarie 2022. Care sunt noile valori ale monedelor de circulatie internationala precum: euro, dolar sau lira sterlina? Ai mai jos evolutia Indicelui ROBOR din ultima perioada! Curs BNR pentru 13 ianuarie 2022 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat noi valori pentru monedele .

Ce factura la gaze a primit seful ANPC si cat a fost compensarea: Nu pot calcula eu daca este mult, putin

Presedintele ANPC, Mihai Culeafa, a dat detalii vineri intr-o conferinta de presa despre factura care i-a venit la energie si gaze. Am primit factura de energie in jur de 140 de lei. Stau in Pantelimon. Este o factura pe 30 de zile cu un consum de 200 de kW. Am primit si eu la gaze o factura de 2. 000 de lei. Nu este apartament, stau la curte. in aceasta factura am beneficiat de o compensare de 10 lei. Nu pot calcula eu daca este mult, putin. Este conform legii. , a spus Mihai Culeafa.

watchshop.ro

actualitate, 13:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1804 seconds )