Libnet.ro
watchshop.ro

20:30

Cat costa viata ta? Ar trebui statul sa plateasca despagubiri pentru decedatii de Covid?

Hotnews Hotnews,
 Cat costa viata ta? Ar trebui statul sa plateasca despagubiri pentru decedatii de Covid?

Statul joaca rolul asiguratorului auto de raspundere civila, acesta este sensul pactului social. Fiecare cetatean care plateste impozite intr-un stat incheie un contract sui generis prin care isi asigura necesitatile fundamentale care ii prezerva existenta. Impozitul platit bugetului de stat constituie prima de asigurare care ar trebui sa acopere riscul produs de afectarea dreptului la viata. Este ciudat cum societatea accepta, de pilda, plata unor compensatii pentru exproprierea unui teren, insa ezita sa impuna un regim similar atunci cand statul priveaza cetateanul de dreptul la viata. continuă pe Hotnews

Dorian Popa face bani din orice. Cat costa o casa in complexul rezidential pe care il construieste

Dorian Popa este de departe una din vedetele norocoase de la noi. Acesta se bucura de succes pe micul ecran, dar si pe retelele de socializare. Cunoscutul actor si cantaret construieste acum un complext rezidential. Cat costa un apartament din cadrul proiectului vedetei? Dorian Popa este pe cai mari: cat costa un apartament in complexul .

LIDL Romania a scos porci la vanzare pentru Craciun. Cat costa un kilogram, dar si un brad natural

De astazi, romanii mai au de asteptat exact o luna pana la Craciun. Cu toate astea, retailerii s-au pregatit deja. Au adus in rafturi produse specifice Sarbatorilor de iarna. Toate se regasesc deja la vanzare pe rafturile retailerului Lidl Romania, de exemplu. Preturile sunt pe masura, in unele cazuri existand si oferte limitate. Lidl Romania .

Primul model Hummer full-electric va ajunge la clienti. Cat costa masina si care este autonomia promisa

Hummer, marca celebra pentru vehiculele extrem de mari si cu consum ridicat, va incepe in decembrie sa livreze un prim model electric, o camioneta care va costa 100. 000 de dolari dupa aplicarea subventiei de 12. 500 dolari in SUA. in 2023 va fi lansat si un SUV full-electric de la Hummer, iar compania a promis ca dupa acel an va lansa modele electrice cu preturi ceva mai mici, adica pe la 80. 000 de dolari.

carturesti.ro

actualitate, 20:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1733 seconds )