Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Cat de periculosi sunt pentru vedere ochelarii cumparati de pe tarabe sau din supermarketuri

Adevărul Adevărul,
Cat de periculosi sunt pentru vedere ochelarii cumparati de pe tarabe sau din supermarketuri

Clientii se aleg cu afectiuni grave, pe care nu le depisteaza decat atunci cand merg la un consult de specialitate. continuă pe Adevărul

fanatik.ro: Cat plateste Parlamentul pentru facturile la utilitati. Costurile imense ale reparatiilor de la Casa Poporului

Nascuta ca o extravaganta in mintea dictatorului Nicolae Ceausescu, Casa Poporului, redenumita apoi Palatul Parlamentului, are costuri enorme de intretinere, costuri ce sunt suportate din banii contribuabililor. Pe langa achizitiile curente facute de catre cele doua Camere ale Parlamentului, apare periodic nevoia de reparatii, iar acest lucru a dus la majorarea planului de achizitii al Camerei Deputatilor pentru anul 2022 la nu mai putin de 113 milioane lei, cu mult peste nivelul de 47,5 milioane de anul trecut.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1663 seconds )