Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Predoiu

Libnet Ro
Catalin Predoiu, mesaj la aniversarea SMURD: Doresc sa va asigur de intreaga mea sustinere

Catalin Predoiu, mesaj la aniversarea SMURD: Doresc sa va asigur de intreaga mea sustinere

Catalin Predoiu, avocat si actual ministru de interne al Guvernului Romaniei, a transmis un mesaj cu ocazia aniversarii SMURD. Sunt onorat sa transmit salutul meu, la implinirea a 33 de ani de la infiintare, uneia dintre cele mai moderne si performante structuri nationale Serviciul Mobil de Urgente, Reanimare si Descarcerare SMURD), una dintre structurile .

Surse: Pachetul fiscal ar urma sa fie adoptat chiar luni. Marcel Ciolacu s-a intalnit dimineata cu ministrii Finantelor si Justitiei

Guvernul ar urma sa adopte pachetul fiscal luni, iar premierul Marcel Ciolacu s-a intalnit de dimineata cu ministrii Marcel Bolos Finante) si Catalin Predoiu Justitie) pentru definitivarea actului normativ, potrivit G4Media. ro. La intalnirea celor trei oficiali ia parte si seful cancelariei premierului, Marian Neacsu.

VIDEO. Catalin Predoiu: Traficul si consumul de droguri pare sa fi devenit o tema nationala in urma tragicului incident de la Vama Veche

Catalin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a vorbit despre traficul si consumul de droguri, in cadrul Campaniei de informare in vederea combaterii consumului de droguri si a efectelor nocive ale dependentei de mediul digital. TTraficul si consumul de droguri pare sa fi devenit o tema nationala in urma tragicului incident de la Vama Veche din luna .

Predoiu, despre razboiul contra drogurilor: E nevoie de mai multi oameni. Avem 40.000 de posturi lipsa

Catalin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, sustine ca in lupta contra drogurilor are nevoie de mai multi oameni si de salarii mai mari pentru politisti, mentionand ca la nivelul institutiei sunt 40. 000 de posturi neocupate.

Venirea lui Catalin Predoiu in Parlament, amanata

Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a solicitat Camerei Deputatilor amanarea participarii la Ora Guvernului. Ministrul a fost chemat in Parlament, la plenul care va avea loc pe 2 octombrie.

Catalin Predoiu a solicitat conducerii Camerei Deputatilor amanarea participarii la Ora Guvernului

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a luat act, luni, de cererea formulata de ministrul Afacerilor Interne Catalin Predoiu de a amanat participarea la Ora Guvernului, in plenul din 2 octombrie, solicitarea facuta de catre USR.

Blocada Schengen. Catalin Predoiu, despre anuntul lui Ciolacu ca Romania va da in judecata Austria: Este o idee prematura. Trebuie insistat pe cale diplomatica

Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, califica drept o idee prematura decizia ca Romania sa dea in judecata Austria la Curtea Europeana de Justitie din cauza blocarii aderarii la Schengen. Predoiu sustine ca solutia ar fi calea diplomatica si ca Romania are atuuri si sanse reale sa faca progrese, fara a avansa insa un termen.

Predoiu, prudent privind intrarea in Schengen: A avansa acum un termen ar fi neprofesionist. Ciolacu anunta un alt vot in octombrie sau decembrie

Catalin Predoiu, ministrul de Interne al Romaniei, sustine ca Romania are atuuri pentru a putea intra in Schengen, insa nu este in regula sa fie avansate termene clare. in responsabilitatea lui Predoiu sta pregatirea votului din Consiliul JAI, for care se pronunta pe tema spatiului comunitar.

Catalin Predoiu nu crede ca a fost vorba de coruptie in cazul 2 Mai: Neglijenta, poate abuz pe alocuri

Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, nu crede ca e vorba despre coruptie in cazul accidentului de la 2 Mai. El a aratat ca ar putea acuza neglijenta, chiar abuz pe alocuri.

Catalin Predoiu spune ca clasa politica a ignorat problema drogurilor timp de 23 de ani: Legea privind combaterea drogurilor de mare risc este din 2000 Ce cantitate de droguri a fost capturata de la inceputul anului

Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a afirmat ca, la nivel politic, nu s-a perceput la timp gravitatea problemei legate de droguri si a mentionat ca legea privind combaterea drogurilor de mare risc a ramas invechita, datand din 2000, iar institutiile nu au instrumentele adaptate vremurilor pentru a combate acest fenomen, relateaza News. ro.

Catalin Predoiu, intrevedere cu omologul ceh, domnul Vit RAKUsAN

La data de 15 septembrie 2023, a avut loc la sediul MAI, intrevederea domnului Marian-Catalin PREDOIU, viceprim ministru, ministru al afacerilor interne cu domnul Vit RAKUsAN, viceprim-ministru, ministru de interne al Republicii Cehe, se arata intr-un comunicat de presa. in cadrul dialogului, au fost evidentiate relatiile foarte bune dintre cele doua state, atat la .

Declaratia lui Catalin Predoiu, dupa ce Romania a scapat de MCV

Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a declarat, vineri, ca decizia Comisiei Europene in privinta ridicarii MCV arata ca statul roman are succes in obiectivele sale atunci cand toate institutiile coopereaza in atingerea obiectivelor de tara. Pe parcursul celor 17 ani, au mai fost doua momente in care Romania a fost foarte aproape sa atinga acest .

Ciolacu il contrazice pe Predoiu: Nu sunt de acord ca statul a pierdut batalia cu drogurile. Lupta va fi pierduta doar cand o vom abandona noi si nu avem acest drept (VIDEO)

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, l-a contrazis pe Catalin Predoiu PNL), ministrul de Interne, care afirmase ca lupta cu drogurile la categoria adulti e pierduta. Declaratiile controversate ale ministrului Predoiu .

Catalin Predoiu: Statul roman are succes atunci cand cele trei puteri coopereaza

Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a declarat, vineri, ca decizia Comisiei Europene in privinta ridicarii MCV arata ca statul roman are succes in obiectivele sale atunci cand toate institutiile coopereaza in atingerea obiectivelor de tara.

Ciolacu: Ridicarea MCV, un argument in plus pentru aderarea la Schengen Avem cel mai ambitios plan de combatere a evaziunii fiscale din ultimii ani Trebuie sa ne concentram pe marile retele de trafic de droguri (VIDEO)

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a salutat ridicarea MCV, dar a sustinut ca acest succes nu trebuie sa ne plafoneze, ci trebuie sa continuam cu reformele pentru ca progresul sa devina ireversibil. Ciolacu s-a referit si la lupta cu traficul de droguri si evaziunea fiscala si a respins declaratia ministrului de Interne, Catalin Predoiu PNL), potrivit caruia lupta cu drogurile la categoria adulti e pierduta.

Catalin Predoiu, la festivitatea de decorare a cadrelor IGSU, cu ocazia Zilei Pompierilor Militari din RomaniaCatalin Predoiu: Ati construit un brand de tara

Catalin Predoiu a tinut un discurs la festivitatea de decorare a cadrelor IGSU, cu ocazia Zilei Pompierilor Militari din Romania. Buna ziua tuturor si bine ne-am regasit intr-un moment aniversar! Un moment in care gandurile noastre se indreapta in primul rand catre dumneavoastra si colegii dumneavoastra, pentru tot serviciul pe care il aduceti cetatenilor si .

Mesajul ministrului Catalin Predoiu, la inceperea noului an scolar

Ministrului Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a transmis un mesaj cu ocazia inceperii noului an scolar. Astfel, conform acestuia, va fi lansat un program amplu de masuri pentru prevenirea traficului si consumului de droguri in scoli, precum si pentru combaterea actelor de violenta comise de unii elevi impotriva altor elevi sau a cadrelor didactice. Am instructat .

Predoiu: Lansam un program amplu de masuri pentru prevenirea drogurilor in scoli

Inceputul noului an scolar marcheaza lansarea unui program amplu de masuri pentru prevenirea traficului si consumului de droguri in scoli, precum si pentru combaterea actelor de violenta comise de unii elevi impotriva altor elevi sau a cadrelor didactice, se arata in mesajul ministrului Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, cu ocazia inceperii noului an scolar.

Catalin Predoiu, chemat la Ora Guvernului de parlamentarii USR

Catalin Drula, presedintele USR, a anuntat ca parlamentarii formatiunii sale politice il cheama la raport, in Legislativ, la programul Ora Guvernului, pe Catalin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne.

Catalin Predoiu, called to Government Hour by USR parliamentarians

Catalin Drula, the president of USR, announced that the parliamentarians of his political formation are calling Catalin Predoiu, the Minister of Internal Affairs, to the report, in the Legislature, on the Government Hour program.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )