Libnet.ro
carturesti.ro

13:30

Cate mii de romani s-au inchinat la moastele Sfintei Parascheva pana ieri, 13 octombrie

Playtech Playtech,
Cate mii de romani s-au inchinat la moastele Sfintei Parascheva pana ieri, 13 octombrie

Iata cate mii de romani s-au inchinat la moastele Sfintei Parascheva, la Iasi, pana ieri, 13 octombrie. Numarul este cu adevarat impresionant. Racla a fost scoasa in curtea Catedralei Mitropolitane inca de la finalul saptamanii trecute, desi Cuvioasa este praznuita azi. Cate mii de romani s-au inchinat la moastele Sfintei Parascheva pana ieri Primarul din . continuă pe Playtech

Peste 52.000 de pelerini au trecut pe la moastele Sfintei Parascheva Masuri suplimentare pentru ziua de 14 octombrie

Peste 52. 000 de credinciosi au trecut pe la baldachinul din curtea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, din Iasi, pentru a se inchina si ruga la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, considerata a fi ocrotitoarea Moldovei si a celor nevoiasi.

Cum se desfasura procesiunea cu moastele Sfintei Parascheva in anul 1944. Ocrotitoarea Moldovei a fost ascunsa de teama venirii bolsevicilor

Pagina de Facebook Zestrea Neamului a publicat imagini de la procesiunea religioasa din anul 1944. Sfanta ocrotitoare a Moldovei a fost mutata de teama apropierii frontului bolsevic.

Dr. Carmen Dorobat, dupa ce a fost la moastele Sfintei Parascheva: Era ordine. Nu am simtit nesiguranta

Carmen Dorobat, medic la Spitalul de Boli Infectioase Sf Parascheva din Iasi, a fost la pelerinajul de la Catedrala Mitropolitana din Iasi, la moastele Sfintei Parascheva.

VIDEO. Peste 52.000 de credinciosi au trecut pe la racla Sfintei Parascheva de la inceputul pelerinajului. Jandarmeria Romana, precizari despre masurile sanitare

Peste 52. 000 de credinciosi s-au inchinat si s-au rugat la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva de la debutul celui mai mare pelerinaj din tara, conform precizarilor facute de col. Sorin Despina, purtator de cuvant .

Peste 45.000 de pelerini au trecut pe la racla cu moastele Sfintei Parascheva

Maine este Sarbatoarea Sfintei Parascheva. Miile de credinciosi continua sa treaca sa se roage la racla cu moastele,iarin tot acest timp, in bucatarii, gospodinele muncesc sa le pregateascapelerinilor clasicele sarmale, oferite de data aceasta in caserole. Peste 45 de mii de credinciosi au trecut prin fata raclei din 9 octombrie si pana acum.

Peste 52.000 de pelerini au trecut pe la racla cu moastele Sfintei Parascheva

Maine este Sarbatoarea Sfintei Parascheva. Miile de credinciosi continua sa treaca sa se roage la racla cu moastele,iarin tot acest timp, in bucatarii, gospodinele muncesc sa le pregateascapelerinilor clasicele sarmale, oferite de data aceasta in caserole. Peste 48 de mii de credinciosi au trecut prin fata raclei din 9 octombrie si pana acum.

Imagini inedite cu pelerinajul Sfintei Parascheva din Iasi, din 1944

Un internaut a publicat cateva fotografii de la pelerinajul Sfintei Parascheva din anul 1944. in primavara acestui an, Sfanta Parascheva a fost mutata de teama apropierii frontului bolsevic. Pelerinajul Sfintei Parascheva in anul 1944 Initial, moastele Sfintei Cuvioase Parascheva au dorit sa fie instalate la Manastirea Turnu din Eparhia Ramnicului, la poalele Muntelui Cozia. Acolo .

Pelerinii isi dau jos masca cand saruta racla Sfintei Parascheva. Este un act de credinta. Nu putem interveni in relatia omului cu Dumnezeu

Pana luni, 11 octombrie, la pranz, peste 31. 500 de pelerini au trecut deja pe la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. Purtatorul de cuvant al MMB spune ca biserica nu ii sfatuieste in nici un fel pe oameni si ca acestia sunt lasati sa-si manifeste credinta.

Cum se desfasoara slujba Sfintei Liturghii in ziua de praznuire a Sfintei Parascheva VIDEO

Cateva mii de persoane asista, joi, 14 octombrie, la Sfanta Liturghie savarsita de Hramul Sfintei Parascheva la Catedrala Mitropolitana din Iasi. in acelasi timp, peste cinci mii de pelerini stau la rand pentru a se inchina la racla cu moastele Sfintei.

watchshop.ro

actualitate, 13:30

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )