Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Cate ore isi vede George Burcea fetitele, de fapt. S-a aflat tot adevarul EXCLUSIV

Playtech Playtech,
Cate ore isi vede George Burcea fetitele, de fapt. S-a aflat tot adevarul EXCLUSIV

Chiar de ziua sa de nastere, fostul sot al Andreei Balan, care implineste astazi 34 de ani, le-a marturisit celor mai apropiati membri ai familiei sale ce dorinta are. Acesta isi doreste foarte mult sa-si poate petrece cat mai curand un weekend intreg impreuna cu fetele sale, fara ca acestea sa fie redate mamei dupa . continuă pe Playtech

George Burcea risca sa fie condamnat penal? Ce se intampla acum cu actorul, dupa ce a avut infatisari in ambele procese cu Andreea Balan EXCLUSIV

Andreea Balan este, pana acum, cu un pas inaintea lui George Burcea. Pronuntarea sentintei din procesul de divort si custodie al fostilor soti s-a amanat pentru saptamana viitoare. Actorul asteapta totodata pronuntarea, pe 26 ianuarie, si in dosarul in care este judecat, tot la Buftea, dupa ce a fost prins conducand sub influenta drogurilor. Procesul .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,154 seconds )