Libnet.ro
carturesti.ro

14:15

Cati bani incaseaza lunar angajatii din reprezentantele Adidas in Romania

Playtech Playtech,
Cati bani incaseaza lunar angajatii din reprezentantele Adidas in Romania

Adidas este o firma multinationala cu sediul in Germania, care produce articole sportive de mai multe tipuri, cum ar fi: imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru atletism, fotbal american, tenis, fitness, fotbal, baschet, mersul pe jos si altele. Compania are 8 intreprinderi in Germania si peste 25 de filiale in alte tari precum: Franta,Regatul Unit,SUA,Canada,Africa de . continuă pe Playtech

Ce aroganta si-a permis Cristi Borcea. Cati bani a dat pe un singur trabuc: Editie limitata

Cristi Borcea, fost actionar la Dinamo, este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. Acesta nu a fost niciodata strans la buzunar cand a venit vorba despre micile placeri si chiar a platit sume record pentru hobby-ul sau. Iata, spre exemplu, cati bani a dat pe un singur trabuc. Ce aroganta si-a permis Cristi .

Angajatii din sanatate nevaccinati si care nu au trecut prin boala se vor testa pe banii lor Ce prevede proiectul de lege privind obligativitatea certificatului verde COVID in spitale

Angajatii din sistemul sanitar public care nu s-au vaccinat anti-COVID sau care nu au trecut prin boala se vor testa pe banii lor, iar unitatile medicale private vor decide daca suporta sau nu costul testarii personalului nevaccinat, conform unui proiect de lege care va fi depus joi in Parlament. Fata de varianta pusa in dezbatere de Ministerul Sanatatii, proiectul prevede obligativitatea certificatului verde COVID si pentru Ministerul Sanatatii si institutiile subordonate.

Cati bani castiga fratele lui Mihai Traistariu din picturi: I-am zis sa vanda mai scump

Putini din fanii lui Mihai Traistariu stiu detalii despre fratele lui. Celebrul cantaret i-a sugerat acestuia sa mareasca preturile pentru operele sale. Cati bani castiga artistul din munca sa? Fanii fostului concurent la Eurovision au ramas impresionati. Mihai Traistariu, sfaturi pentru fratele sau: cat castiga acesta din picturi? Mihai Traistariu este un nume cunoscut romanilor .

CITU: Am semnat un proiect de lege privind testarea pe bani proprii a angajatilor din sistemul de sanatate nevaccinati

Premierul interimar Florin Citu a anuntat ca a semnat un proiect de lege care va fi depus joi la Parlament si care prevede ca angajatii din sistemul de sanatate public si privat si cei din IGSU si aviatie ce nu sunt vaccinati anti-COVID si nu au trecut prin boala vor trebui sa se testeze pe banii proprii.

watchshop.ro

actualitate, 14:15

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )