Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cehia zice pas pentru rusii care fug din tara de mobilizarea lui Putin

România Liberă România Liberă,
Cehia zice pas pentru rusii care fug din tara de mobilizarea lui Putin

Cehia nu va elibera vize umanitare pentru rusii care fug din tara pentru a evita mobilizarea anuntata de presedintele Vladimir Putin, a declarat joi ministrul ceh de externe Jan Lipavsky, relateaza AFP. Numerosi rusi par sa vrea sa paraseasca tara, dupa ce Putin a anuntat miercuri decizia de a mobiliza 300. 000 de persoane suplimentare pentru . continuă pe România Liberă

Republica Ceha refuza sa elibereze vize umanitare pentru rusii care fug din tara de mobilizarea lui Vladimir Putin

Ministrul ceh al afacerilor externe Jan Lipavskya transmis ca Republica Ceha nu va elibera vize umanitare rusilor care fug din tara pentru a evita mobilizarea anuntata de liderul de la Kremlin, potrivit AFP. Cehia le va refuza vizele dezertorilor rusi Foarte multi rusi vor sa-si paraseasca tara, asta dupa ce liderul rus a decis miercuri sa mobilizeze 300. 000 de persoane suplimentare pentru a intari trupele care au invadat Ucraina. inteleg ca rusii fug de deciziile din ce in ce mai disperate luate de Putin, a declarat Jan Lipavsky. Dar cei care isi parasesc tara pentru ca nu vor sa indeplineasca o obligatie impusa de propriul stat nu indeplinesc criteriile pentru a primi o viza umanitara, a mai spus ministrul ceh de externe, a carui tara detine presedintia rotativa a Uniunii Europene.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1348 seconds )