Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cehii aflati in carantina pot vota din masina

Adevărul Adevărul,
Cehii aflati in carantina pot vota din masina

Cehii care au fost testati pozitiv cu noul coronavirus pot vota din masini in cele 78 de sectii de votare deschise special pentru ei incepand de miercuri in cadrul alegerilor regionale si pentru Senat. continuă pe Adevărul

Ce trebuie sa faca romanii care nu pot vota din cauza unor probleme de sanatate

Romanii care nu pot vot din cauza unor probleme de sanatate, precum si cei bolnavi de COVID-19, dar si cei care se afla in carantina pot cere urna mobila. Pentru a putea face aceasta solicitare, cei in cauza trebuie sa prezinte o serie de documente medicale care sa ateste faptul ca nu pot merge la sectiile de votare.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau: ii asigur pe cetateni ca pot vota in siguranta, riscul de infectare cu Covid-19 este aproape de zero. Sunt foarte bine organizate sectiile, exista dezinfectanti, exista distanta

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartau, ii indeamna pe oameni sa iasa la vot, dandu-le asigurari ca pot vota in siguranta si ca riscul de infectare cu noul coronavirus este aproape de.

Judetul din Romania care se inchide de la 5 octombrie. Anuntul terifiant al Guvernului

A fost record negativ, in data de 28 septembrie, in privinta pacientilor internati in stare grava la sectiile ATI din Romania. 560 de oameni se lupta cu virusului plus inca o zi de crestere sustinuta a cazurilor de noul coronavirus raportate in ultimele 24 de ore. Pentru moment, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, exclude instaurarea unei .

Digi24: CTP, despre corporatistii care nu pot vota in marile orase: Se pare ca sunt considerati periculosi de catre politicieni

La alegerile locale, spre deosebire de cele prezidentiale, daca nu ai buletin emis de autoritatile din localitatea in care stai, nu poti vota.

Aproape 100 de brasoveni nu pot vota pentru ca si-au lasat buletinele drept garantie la un magazin. Ce le-a transmis patronul magazinului

Situatie incredibila la Ormenis, in judetul Brasov, unde circa 90 de oameni nu pot sa mearga sa voteze din cauza ca si-au lasat buletinele drept garantie la magazinul de unde cumpara pe garantie.

Locuitori dintr-un sat brasovean nu pot vota. Cartile de identitate sunt gaj la magazin pentru ca au cumparat alimente pe datorie

Mai multi cetateni din Ormenis, Brasov, riscau sa nu-si poata exercita dreptul de vot pentru ca proprietarul unui magazin-bar le-a oprit in gaj cartile de identitate pentru cumparaturile facute pe datorie. Cazul a fost semnalat autoritatilor printr-un apel la 112, scrie Newsbv. ro. intregul scandal s-a lasat cu dosar penal.

Brasov: Zeci de locuitori din Ormenis nu pot vota. Au buletinele la magazinul din sat de unde luau mancare pe datorie

Un apel la 112 anunta ca proprietarul unui magazin-bar din Ormenis ar fi ajuns in posesia mai multor carti de identitate. Nu vrea sa le restituie. A fost anuntata si Gruparea Mobila de Jandarmi. Din.

4 astronauti americani vor vota din spatiu la alegerile prezidentiale

Patru astronauti americani care vor pleca in curand pe Statia Spatiala Internationala SSI) vor vota de acolo la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie in care se confrunta presedintele republican Donald Trump si candidatul Partidului Democrat Joe Biden, posibilitate de vot care exista de peste 20 de ani, transmite DPA, preluat HotNews.

PE DN1, LA CORLATESTI: Pericol de explozie dupa o coliziune cu o masina care transporta combustibil

Accidentul rutier a avut loc, luni dupa-amiaza, dupa dupa ce un turism si un auto care transporta combustibil au intrat in coliziune.

Primarul din Gorj care a sarbatorit victoria calare: Iubesc aceste animale, sa le aratam oamenilor ca de aici am plecat

Primarul Ion Dumitru Popescu PSD) a gasit o modalitate unica pentru a sarbatori ca a castigat un nou mandat la Primaria Dragutesti din judetul Gorj. Politicianul s-a plimbat calare pe cal, pe strazile din comuna, fiind escortat de zeci de masini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )