Libnet.ro
UNICEF

12:01

Cele mai apreciate aparitii de la Met Gala 2019! Top 10!

ADPM ADPM,
Cele mai apreciate aparitii de la Met Gala 2019! Top 10!

Cele mai mari vedete de la Hollywood s-au intrecut luni seara in tinute spectaculoase pe covorul roz la Met Gala 2019! Iata-le aici pe cele mai apreciate dintre ele! . continuă pe ADPM

Cele mai nebunesti tinute de la Met Gala 2019: barbati in rochii, Katy-candelabru si show de striptease marca Lady Gaga

Gala Met, eveniment caritabil organizat de Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan din New York, a avut loc luni, 6 mai, cand numeroase vedete, intre care Lady Gaga, Celine Dion, Kim Kardashian si Katy Perry, s-au prezentat pe covorul roz in tinute extravagante.

FOTO Emily Ratajkowski, cea mai sexy tinuta de la Met Gala 2019: modelul a fost aproape dezbracata

Cea mai indrazneata tinuta de la Met Gala 2019, a carei tematici a fost extravaganta, a fost considerata cea purtata de modelul Emily Ratajkowski 27 de ani).

FOTO Emily Ratajkowski, cea mai sexy tinuta de la Met Gala 2019: vedeta a fost aproape dezbracata

Cea mai indrazneata tinuta de la Met Gala 2019, a carei tematici a fost extravaganta, a fost considerata cea purtata de modelul Emily Ratajkowski 27 de ani).

Rita Ora a purtat bijuterii Narcisa Pheres la Met Gala 2019!

Rita Ora s-a numarat printre starurile care au pasit pe covorul roz al Met Gala 2019! Artista a atras toate privirile nu doar gratie rochiei pe care a purtat-o, ci si datorita spectaculoaselor bijuterii semnate Narcisa Pheres cu care a ales sa isi accesorizeze tinuta! .

Lady Gaga, SHOW TOTAL la Met Gala 2019: INCREDIBIL cum s-a DESTRABALAT in fata paparazzilor: S-A TAVALIT PE JOS si... (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Lady Gaga a facut senzatie la Metropolitan Museum of Art din New York, cu ocazia Galei Met. Controversata cantareata a socat pe toata lumea cand si-a facut aparitia si a renuntat la lool-ul.

Castigatorii Google Play Award: Cele mai bune aplicatii si jocuri din 2019 pentru Android

Google a premiat cele mai bune aplicatii de pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Printre castigatori se numara si dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, precum instrumentul de desing grafic Canva, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, canteva categorii noi, precum cea mai inventiva aplicatie Most Inventive), cel mai frumos joc Most Beautiful Game) si Best Living Room Experience.

Tinute masculine bizare la Met Gala!

Nu doar vedetele de sex feminin s-au intrecut in tinute care mai de care mai spectaculoase la Met Gala 2019, ci si starurile masculine! Iata cateva dintre cele mai bizare outfit-uri afisate de domni pe red carpet! .

J.Lo sirena, Priyanka printesa si Celine Dion zeita pe covorul rosu la Met Gala!

Cele mai mari dive s-au intrecut aseara in tinute spectaculoase pe covorul rosu la Met Gala 2019! Iar Jennifer Lopez, Priyanka si Celine Dion sunt printre cele care au reusit fara doar si poate sa atraga atentia tuturor! .

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Met Gala. Katy Perry in cheeseburger!

Nu doar tinutele pe care marile vedete de la Hollywood le-au purtat luni seara pe covorul roz al Met Gala 2019 reprezinta subiectul saptamanii, ci si cele pe care le-au afisat la petrecerile post eveniment.

Lady Gaga, striptease de senzatie la Met Gala! A purtat 3 rochii si a ramas in lenjerie!

Lady Gaga a facut un striptease de senzatie pe covorul rosu al editiei din acest an Met Gala! A purtat nu mai putin de 3 rochii, dar la final a ramas in. lenjerie intima! .

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )