Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai noi tendinte in tehnologie au fost discutate la Internet Mobile World 2016

Adevărul Adevărul,
Cele mai noi tendinte in tehnologie au fost discutate la Internet Mobile World 2016

Cea mai ampla expo-conferinta de solutii digitale si IT pentru afaceri din Europa Centrala si de Est, Internet Mobile World a transformat in perioada 5-6 octombrie Pavilionul Central de la Romexpo in cel mai mare hub de tehnologie, adunand laolalta peste8. 500 de de specialisti in IT, marketing si programare. continuă pe Adevărul

Zece carti pe care trebuie sa le citesti in toamna aceasta. Cele mai noi aparitii editoriale, elogiate de criticii literari

Odata cu toamna au inceput si festivalurile de carte, ocazie cu care cititorii isi fac loc in biblioteci pentru noi volume. Pentru a-i ajuta sa aleaga mai usor, Adevarul l-a rugat pe Gabriel Bota, unul dintre organizatorii Festivalului International de Carte Transilvania FICT), sa recomande 10 aparitii editoriale de neratata in toamna aceasta.

Cum vor autoritatile din Viena sa faca din capitala austriaca unul dintre cele mai eco orase din lume

Viena, una dintre cele mai dezvoltate si civilizate capitale europene, se pregateste sa treaca prin schimbari radicale si sa intre intr-o noua era in care se va pune tot mai mult accentul pe tehnologie si inovatie si in care eforturile gigantilor din.

De ce au blocat turcii cele mai importante servicii de cloud

Conform celor mai noi informatii, guvernul turc a blocat unele dintre cele mai populare servicii cloud. Guvernul turc a apelat inca o data la masuri radicale, blocand de aceasta data unele dintre cele mai importante servicii cloud din mediul online. Dupa cum scriu jurnalistii de la The Next Web, cetatenii turci nu mai pot accesa [].

Alegeri SUA 2016. DOCUMENTAR: Cele mai dure insulte si cele mai controversate replici din a doua dezbatere televizata

Dezbaterea de duminica seara, de la St Louis, a fost descrisa drept ultima sansa a candidatului republican sa isi refaca imaginea si sa recupereze terenul pierdut in fata rivalei sale democrate, iar Donald Trump a lansat inca din primul moment o serie de atacuri dure si chiar amenintari la adresa lui Hillary Clinton, relateaza CNN, care prezinta cele mai puternice insulte si cele mai controversate replici schimbate intre cei doi.

TOP cele mai ieftine orase din lume. Bucurestiul, pe primul loc in Europa

Cele mai ieftine orase din lume au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Economist Intelligence Unit, in functie de costul vietii, potrivit The Telegraph . Iata care sunt acestea si de ce merita sau nu sa le vizitezi.

Cele mai apreciate aparitii de la saptamanile modei din septembrie

S-au incheiat festivalurile de moda de la New York, Londra, Milano si Paris, iar Diego Zuko, unul din cei mai apreciati fotografi de street style din lume, a intocmit lista cu cele mai apreciate aparitii de la saptamanile modei. Iata cine a atras toate privirile.

Unde traiesc cele mai importante comunitati compacte de romi in judetul Bacau. Pe cei mai multi ii cheama Stanescu, Nastase si Tanase

Cele mai importante comunitati de romi din judetul Bacau traiesc compact in localitatile Radoaia, Corbasca, Valea Seaca, Darmanesti, in cartierele orasului Buhusi, Orbic, Bistrita Lac), Comanesti Supan), Padureni Beresti Bistrita), Slobozia Noua Stanisesti), Horgesti si Blagesti. Cele mai des intanite nume de romi in judetul Bacau sunt de Nastase si Tanase, la ursari si lautari si Stanescu si Mihai la caldarari.

Posta Romana va expedia cele mai multe buletine de vot catre Spania, Italia si Moldova

Posta Romana va expedia cele mai multe buletine de vot catre alegatori romani din Spania 2. 794), Italia 1. 228) si Republica Moldova 880), in conditiile in care 8. 890 de cetateni romani s-au inscris in Registrul Electronic, provenind din 55 de tari, de pe toate continentele, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei.

Cele mai populare jocuri in diverse colturi ale lumi, conform YouTube

Cei de la YouTube tocmai au publicat un infografic foarte interesant cu cele mai populare jocuri din lume in cateva tari importante, cu scopul de a ilustra varietatea preferintelor. in contextul in care foarte multe clipuri pe care le vedem pe YouTube sunt capturate in interiorul unor jocuri video, vizionarea lor poate reflecta preferinetele gamerilor.

Examenul de admitere in Rezidentiat este o chestiune depasita. Raed Arafat, despre una dintre cele mai mari probleme din sistemul de sanatate din Romania

Raed Arafat a luat parte la Conferinta Nationa de Farmacoeconomie si Management Sanitar CNFMS) de la Targu Mures, in cadrul careia a declarat ca una dintre cele mai mari probleme ale Romaniei es.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )