Libnet.ro
watchshop.ro

22:15

Cele patru probleme ale Europei: pandemia, clima, economia si conflictele

Adevărul Adevărul,
Cele patru probleme ale Europei: pandemia, clima, economia si conflictele

In fiecare an, Comisia Europeana analizeaza situatia din UE. Miercuri va fi prezentat publicului raportul aferent. Problemele sunt tot cele din 2020: pandemia, clima, conjuctura economica si conflictele interne. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Iarna viitoare, nu preturile mari la gaze vor fi cele mai mari probleme ale Romaniei, ci lipsa gazelor (analiza)

Agenda publica este acoperita de panica facturilor mari la gaze naturale. Exista insa vesti si mai ingrijoratoare pentu perioada urmatoare si care fac referire la asigurarea efectiva a gazelor naturale in sezonul rece, scrie Dumitru Chisalita pe blogul Asociatiei Energia Inteligenta. Deficitul intre cerere si oferta a determinat ca necesarul de importuri ale gazelor sa ajunga la un nivel de 25%. Depozitele de inmagazinare a gazelor naturale cu 30 de zile inainte de inchiderea ciclului de injectie 31 august 2021) se gasesc la un nivel de 58% respectiv 1,8 mld mc), ritmul zilnic de injectie este de 10 12 mil mc zi, asta inseamna ca se va ajunge la cca. 2,1 mld mc respectiv 65%) anul trecut in aceasta perioada depozitele de gaze erau pline in proportie de 90%).

Peste 265.000 de participanti in cele patru zile la Untold

Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una memorabila. Peste 65. 000 de oameni au trecut pragul taramului magic UNTOLD, in a patra zi a festivalului. Astfel, in total, in cele patru zile peste 265. 000 s-au bucurat de editia din 2021 a festivalului UNTOLD, in conditii de maxima siguranta, in cel mai sigur loc public din Romania.

actualitate, 22:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )